Nou stil de viata (296)
Raspunsuri - Pagina 4
Tzuni spune:
Gusta, sa fie mai bine. Cred ca am pierdut sirul si nu stiu care ti-e necazul... Dar tin pumnii sa fie bine!
Da, d-na Mephela, ne-am cunoscut: sunt mica, blonda si desteapta foc D-voastra sunteti creatza cu percuni si pistrui, nu-i asa?
www.youtube.com/watch?v=xiIm0elzalI&feature=related" target="_blank">THAT's ME
Editez ca uitasem: Mephela, pt ientificare - mananc putin si nu-mi plac chipsurile!
danielag spune:
Violeta, Caru' cu bere e pe Strada Stavropoleos la nr 5 si poti sa ajungi usor asa: Pe Calea Victoriei de la Casa Centrala a Armatei o iei in jos, inspre Cecul Mare / Splaiul Dambovitei. Treci de Politia Capitalei si Magazinul Victoria (pe dreapta), treci si de intrarea pe Lipscani (imediat dupa magazinul Victoria) si pe urmatoarea straduta pe stanga incepand din Calea Victoriei o sa vezi Caru' cu bere. N-ai cum sa ratezi straduta, e langa Muzeul de Istorie Nationala (e pe stanga cum vii tu de la Casa Armatei).
French Bakery de la Romana unde ne-am intalnit data trecuta e pe Lascar Catargiu (fost Ana Ipatescu) cum incepe bulevardul la 50 de m pe dreapta. Daca stai in fata ASE-ului (cladirea veche), treci de Caderea Bastiliei si intri pe bulevard spre Piata Victoriei. Chiar pe colt este/era un City Cafe. French Bakery era la vreo 50 de m mai sus, pe dreapta.
Caru' cu bere e ok si pentru mine, doar ca trebuie rezervari.
Daniela
violeta70 spune:
Daniela saru'mana.
De Carul cu bere nu eram sigura, acum stiu unde este, iar celalalt probabil il gaseam daca citeam mai bine postarea Deliei cand a spus de Romana. Vorba aceea " A gasit orbul Braila"....
Pupici
vias spune:
Buna seara
fetelor raportez si eu :73 kg!!!
ma simt extrem de slaba...plus ca azi mi-am cumparat si o pereche de blugi..care imi sta si mie cumva...abia astept sa mai slabesc!!!
Cu meniul...multe legume, lactate , peste, carne alba in general..
Va pup pe toate!!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
vias spune:
Gusta sper sa se gaseasca curand si o rezolvare!!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
danielag spune:
Buna dimineata, doamnelor!
Vad ca inca nu s-a hotarit nimic in legatura cu intalnirea. O sa intru de la birou sa vad daca e ceva stabilit. La Caru cu bere pot suna eu pentru rezervari (daca ne hotarim pentru locatia asta), dar imi trebuie o ora.
Va las cafele si ceaiuri si fug. Ne auzim mai tarziu.
Daniela
Sabina spune:
si eu astept sa va hotariti la locatie:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
baby-boom spune:
Buna dimi!
Daca dau coltul cu Bucurestiul strig la portavoce aci' pe forum, sa ma intalnesc si eu cu cine poate
Raport, proaspat de dimineata: 51,5...IGEN...nu e rau, se pare ca si o saptamana de sport intensiv a avut succes. Sper sa pot s-o tin tot asa
Un pic obosita, dar e oboseala acumulata, asa ca greu scap de ea. La tae-bo si la step zici ca-mi dau duhul, astept sa treaca perioada neagra de obisnuinta si sa fie totul roz, ca dupa primele 10 minute intru-n panica, deja ,a simt varza consumata si am senzatia aceea de disperare ca mai sunt inca 45 minute in care nu devine nimic mai usor, ritmul este acelasi, etc. Dar..rezultatele ma incanta, asa ca rezist stoic
Cu mancarea..mai fac cate-un exces mic de care nu sunt mandra, dar in schimb constienta, asa ca sper sa imi organizez mai bine timpul cand sunt la foc continuu si sa imi fac pachetel frumos de acasa pt fiecare zi
Sabina,..am zambit cand am citit ca au iesit ok analizele. Ma bucur tare, cum am mai zis, ca ceteam din umbra mai cate0un post doua de-al tau. Creca am devenit "stalkeritza" prin perioada in care am descoperit ca si tu ai alaptat f mult pentru gusturile romanilor.
M-am intins cm mult si tre sa ies din casa
V-am pupat si distractie maximA la intalnire
Florina si Elise (9 iulie 2004)
Sabina spune:
fetelor, pliz hotarati-va, ca eu sunt cam obo si mai si plec la dr...vine acush fata de la scoala si nu mai apuc sa fac nimica.
baby boom, uistasem ca esti din Cluj, pfiu.
eu cu cataratu n-am avut niciodata asa avant....da de mers pe munte oricand. Asa ca daca treci prin Bucegi, poate facem o tura;)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
danielag spune:
Am sunat la Caru' cu bere, nu mai au mese pentru diseara nici la fumatori, nici la nefumatori. Incerc sa sun la City Grill Lipscani (e pe Lipscani, cum intri de pe Calea Victoriei pe partea dreapta).
Daniela