Nou stil de viata (296)
Raspunsuri - Pagina 5
danielag spune:
Am facut o rezervare de 8 persoane la City Grill Lipscani, la nefumatori, la ora 18:30 pe numele Daniela. Pentru French Bakery nu am gasit pe site locatia de pe Lascar Catargiu sa sun sa fac rezervare.
Daca aveti alte idei, sau nu va place locatia asta, spuneti-mi.
Daniela
Delidana spune:
Daniela, multumim! Fetelor, abia astept sa va vad!
Tzuni, vii impreuna cu Afrodita, da?
Cit pe ce sa uit, Agness si Ileana (Rolo)!
O zi frumoasa tuturor!
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Sabina spune:
Super, va pupi.
Delia, pliz suna la Ioana, ca eu am intrat in vartej, inchid computerul fac mancare, plec la dr.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Delidana spune:
Sabina, am sunat-o deja pe Ioana. Spor la treburi, ne vedem diseara.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
violeta70 spune:
Buna fetele!
In primul rand, La Multi Ani Ileana (Rolo)!
In al doilea rand ne vedem la 18.30, sper sa nu intarzii. Eu vin pe jos, nu cu masina, din Piata Muncii.
Pupici si ne vedem acolo
louisea spune:
Salutare gagici
Vad ca at scris nu vorba Si pe deasupra va mai si intalniti azi :)) Distractie placuta
Eu sunt super busy si n-am prea avut timp sa intru.. Si mai ales ca vremea e si faina afara profit
Anda .. bebe e bine. Face trumbe si ne distreaza sa stam sa ne uitam la burtica
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
gusta spune:
La multi ani Ileana sa cresti mare si sa ii zici lui mami sa mai treaca si pe la noi.
Multumesc pentru gandurile bune.
Marilena si Mara Augusta
mihaser spune:
Salutare!
Marilena nu stiu despre ce e vorba, insa eu te rog sa nu mai vezi lucrurile in negru. Diagnosticul poate fi pus gresit...daca ai tu, nu-i deloc sigur ca va avea Mara...Eu am o vecina care s-a vindecat de leucemie....da leucemie...ai citit bine...si abia a dat ex la liceu cand avea boala....Acum e la facultate...si vrea sa aiba 3 copii...Eu sunt convinsa ca ii va avea.
Tzunela multi ani fericiti inainte...indiferent de domeniu!
Sabina sanatate maxima!
Lou ce mai face bebe? Azi am asistat la o scena foarte faina...doua prietene...una cu eco in mana ii arata primele poze cu samburel...Eu asteptam sa intru la interviu...M-au napadit amintirile!
Va pupez!
danielag spune:
La multi ani, Ileana! Rolo, sa-ti traiasca printesa si sa mai dai pe la noi! Roxa, sa-ti traiasca si tie nepoata si sa-i spui lui Rolo ca-i simtim lipsa.
Fetelor, abia astept sa va vad ! O sa incerc sa fiu acolo un pic mai devreme.
Va pup,
Daniela
Gabrielama spune:
Buna seara, doamne frumoase!
scuze ca n-am scris si nici n-am raspuns invitatiei pentru seara asta.
Chiar as fi venit, dar....
Am avut o saptamana in general proasta, care a culminat azi dimineata cu un accident de masina; eram in masina eu si Mara, a fost vina impartita a mea si a celui cu care m-am lovit. Masina mea - care este ditamai masina - e praf, noroc ca nenea ala a intrat in noi pe partea dreapta, noi fiind in stanga. Ne-am speriat groaznic... nu ne-am lovit, slava Domnului.
Bine ca suntem intregi amandoua (si bebe Filip, caci evident am ajuns la doctor azi), asta este cel mai important.
Oricum, a fost ingrozitor.... Conduce de vreo 15 ani si niciodata n-am avut nici un fel de eveniment. Iaca, m-am gasit acum in 37 de saptamani sa am... Si pe o strada pe care merg de ani de zile, de cateva ori pe zi. Of...
Fetele de la intalnire, sa ne povestiti si noua cum a fost!
Si Gusta, ne gandim la tine. Trebuie sa fii tare, psihicul este cel ce ajuta cel mai mult in situatii de felul asta.
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!