Nou stil de viata (296)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara!
Se pare ca eu sunt prima care intru dupa intalnire.
Gabi imi pare rau pentru incident, insa ar trebui sa stai mai potolita, parerea mea.... cat mai ai? parca vreo 2 saptamani.

Deci sa va povestesc:

A fost Delia, Daniela, Tumpi, Sabina si nu in ultimul rand Tzuni cu Mara. Si binenteles si eu.
Fetelor, Mara este o minunatie de fetita. La 3 ani si jumatate este extrem de precoce si putin matura. Extrem de sociabila. Iar cu mami....ce sa spun o iubeste mult, mult. Ne-am conversat despre gradinita, despre Pisu si multe altele.
Toate fetele arata super bine, probabil o sa vedeti cateva poze facute de Delia si Tumpi.
Ne-am simtit foarte bine, cel putin eu. M-am bucurat nespus ca le-am cunoscut pe fete, nu numai virtual, si sper sa mai fie alte intalniri la care sa fim mai multe.
Insa cu siguranta mai mult o sa va povesteasca si celelalte fete.

Acum va las, ca am niste trunchi de merluciu pe foc, pentru maine, si vreau sa merg si la somn.

Maine s-ar putea sa plec cu sora-mea si nepoteii la Brasov, inca nu sunt hotarata.

Pupici si Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Buna dimineata, am intrat sa va las cafele si ceaiuri si am citit de Gabi. Of, ce sperietura cred ca ati tras!!! Mara cum e? Ma bucur ca bebe Filip e bine. Ai grija de tine, parca ziceai ca saptamana asta e ultima de birou. Violeta , sunt convinsa ca Gabi n-a exagerat si a stat potolita, chiar ne-a scris ca s-a intamplat pe o strada pe unde circula de ani buni, probabil o ducea pe Mara la gradinita.

In legatura cu intalnirea, a fost foarte frumos! Pe Tumpi n-am recunoscut-o cand a venit , desi am vazut la un moment dat niste poze cu ea. In realitate arata foarte bine, e o frumoasa! Sabina arata tare bine, din ce citisem eu despre tratamentul cu cortizon stiam ca poate face ravagii, dar la ea se vede foarte putin. Violeta e slaba, nu stiu unde tine alea 70 de kile de care ne tot povesteste. De Tzuni nici nu mai spun. A, ba nu, spun ca ne alinta in gluma Clubul Graselor . Meri e o dulceata de copil, m-a cucerit definitiv cand la plecare, pe strada, m-a luat de mana. Delidana mi-a dat raportul pentru saptamana asta verbal, partea proasta e ca am uitat cat era si o rog sa-mi mai spuna o data aici. Zice ca e mai mult decat saptamana trecuta, io zic ca nu se vede. Mi-a placut tare mult la intalnire, eu mai vreau!

Va las, ca iar sunt in intarziere. Va pup pe toate,

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

neata! si eu pe fuga, dar mi-a dat voie dr o cafeluta:)

in primul rand, Delia, m-ai sunat la ora 21.40 si eu n-am auzit telefonul! era urgant/important? sau era doar apel pe care l-ai vazuit ca te sunasem eu pe tine inainte s-o sun pe Tumpi:)
daca aveai un apel ratat, de la mine era.

A fost super la intalnire!
Eu am intarziat, mi-a parut tare rau.
fetele au fost tare cuminti, au mancat cat se poate de dietetic, fara desert ;))
Numa Delia si cu mine am asteptat de ne-am lungit urechile, Deliei i-au pus in tigaie carnati in loc de ce vroia :))), iar la mien o salata de legume a durat vreo 45 de minute sa mi=-o aduca....Delica a zis ca probabil o cultivau atunci in farmville:)))

daniela s-a facut blonda si ii sta genial, si Roscata arata super, si cand am auzit cati ani implineste am cazut pe sapte.....Daniela mama, arati de 25 de ani cu indulgenta!!

Tzuni si meri niste superbe, vesele, bine duispuse si nemaipomenite asa in general;)

Tumpi e o frumoasa si o delicata, nu stiu unde tine alea 60 de kile, e toata micuta si scumpa.

Violeta, am uitat sa-ti spun ca mi-au placut mult ramele tale de ochelari, impreuna cu ochii...:))!

iar Delia si-a pus parul pe bigudiuri in cintseta noastra, ii sta excelent.

A fost deci tare placut, am reusit cam toate sa vorbim intre noi si separat si impreuna, iar meri a fost ceva de vis, un copil exemplar, eu acasa n-am asa ceva....a stat extrem de cuminte, a mananct frumos, a facut conversatie ca o printesa adevarata cu toata lumea..., si sa va zis una faina:
am zis la un mopment dat"asta e o pristie"
la acre Meri, tare constienta::
ai zis cumva "prostie"?
eu m-am bagat in pamant si i-am raspuns, da, am zis...e urat, promit sa nu mai spun!
Meri, impaciuitoare, bine, da sa nu mai spui!

ce sa mai, ptiu ptiu ptiu!!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Gabi, mama, vai ce patanie!

Bine ca sunteti teferi! va pup tare.

Gusta, te imbratisez tare de tot. Cum esti azi?

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

Gabi, ma bucur ca sunteti bine toti 3 . Sper ca te-ai linistit si a trecut sperietura.

Fetele cu intalneala, ce-as fi venit si eu . Vreau poze cu Daniela blonda si cu voi toate.
Eu am vorbit un pic cu Tzuni la telefon aseara, cand era la intalnire .

Gusta . Hai si ne spune ce faci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Salutare,
astept sa vad poze de la marea intalneala, . Ma bucur ca v-ati simtit bine.

Gabi, Slava Domnului ca n-ati patit nimic.

o zi frumoasa tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata!

Gabi scumpa, bine ca sunteti teferi!

Si mie mi-a placut la intalneala: Delidana e ca-n povesti... diafana si parca pluteste cand paseste; Daniela e super-tinerica, vecina-Sabina e tonica si zambeste mult - asa ca mai mult ca sigur ca-si va reveni cat se poate de repede; Violeta e vorbicioasa (ca mine ) si plina de viata, iar Tumpi, daca nu era maritata, o luam eu de nevasta - e dulcica foc si... foarte slaba. In poze arata mai pufi decat e in realitate. Si are un zambeeet...

Daca vor pune fetele poze, sa nu credeti tot ce vedeti: eu sunt muuult mai slaba si muuuult mai desteapta decat se va vedea in fotografii!

www.youtube.com/watch?v=xiIm0elzalI&feature=related" target="_blank">THAT's ME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni

Neata!

Gabi scumpa, bine ca sunteti teferi!

Si mie mi-a placut la intalneala: Delidana e ca-n povesti... diafana si parca pluteste cand paseste; Daniela e super-tinerica, vecina-Sabina e tonica si zambeste mult - asa ca mai mult ca sigur ca-si va reveni cat se poate de repede; Violeta e vorbicioasa (ca mine ) si plina de viata, iar Tumpi, daca nu era maritata, o luam eu de nevasta - e dulcica foc si... foarte slaba. In poze arata mai pufi decat e in realitate. Si are un zambeeet...

Daca vor pune fetele poze, sa nu credeti tot ce vedeti: eu sunt muuult mai slaba si muuuult mai desteapta decat se va vedea in fotografii!

www.youtube.com/watch?v=xiIm0elzalI&feature=related" target="_blank">THAT's ME

Tare dor mi-a fost de umorul tau
Ce frumos ca v-ati intalnit!!
Asteptam poze..
Va pup

Mergi la inceput

da, si pe mine trebiau sa ma pozeze de la brau in jos, sa se vada ce serios am slabit!!!:)))))))

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Am zambit si am buna dispozitie de la mesajele voastre .Deja stiu cum arata fiecare in parte.

Miha nu e leucemie .

Gabi of necaz ,dar bine ca sunteti bine.

Am sa zic numele boala w i l s o n( am sa sterg mesajul mai tarziu ) ca nu imi doresc comentarii de la prieteni. Problema care ma macina e ca pot ajunge sa depind de alti , dar bine ca traiesc intr-o tara civilizata si pot hotara singura cat de departe am sa las sa mearga toate astea.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput