Nou stil de viata (296)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Doamne dragute,

multumesc mult pentru cuvintele si gandurile bune. Intr-adevar asta este cel mai important, ca suntem amandoua + bebe bine. A fost o mare sperietura, sper sa nu mai trec in viata mea prin asa ceva.

Violeta, incerc si eu sa ma linsitesc. Insa, din pacate, nu m-am dus pana in ultima secunda la birou de placere... Si intr-adevar, eram pe strada pe care merg in fiecare zi de o mie de ori... Asta e, s-a intamplat, bine ca suntem intregi!

Tare as fi vrut sa ajung si eu aseara...

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Marilena: O sa fie bine si o sa faci tratament. Bucura-te ca traiesti in Olanda unde cu siguranta vei putea primi cea mai buna ingrijire. PS: vezi ca pe wikipedia scrie ca se recomanda sa mananci ciocolata.
Gabi:

Vreau poze....

People are always blaming their circumstances for what they are. I don't believe in circumstances. The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them. ~G.B. Shaw

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Gusta eu as face zeci de analize...esti sigura ca diagnosticul e corect...vad ca se pune pe baza analizelor de laborator...Eu as face analize la mai multe laboratoare. Te pup si sper sa fie bine! Suntem alaturi de voi!

Fetele ieri i-am luat capritei o bluza de designer roman...necunoscut si imi place la nebunie(ici)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

gusta, te imbratisez cu drag
esti tanara si puternica. SA NU UITI ASTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Buna! Ma bucur ca v-ati intalnit si ca v-ati simtit bine. Poate ne aratati si noua poze, pls

Daca va zic ce zi am avut si eu ieri...dupa o zi groaznica la servici unde pana la urma am cedat si am dat apa la soricei, iau autobuzul sa merg dupa Dany. Nu merg o statie si facem accident. M-am trezit din partea din spate in cea din fata si cu o gramada de oameni peste mine. Am un cucui, o lovitura la picior si ce este mai grav degetul mare de la mana dreapta este lovit rau. Este strivit, unghia este taiata de la jumatate si ma doare de mor. Nu pot folosi mana cum trebuie, nu pot scrie...si maine avem pomana, nu stiu cum ma voi descurca. Groaznica zi...
Gabi, cred ca te-ai speriat, ma bucur ca sunteti bine Si mie inca imi tremura carnea pe mine, si eu m-am speriat groaznic.
Cuscra, sunt alaturi de tine si sunt sigura ca vei reusi sa invingi boala, cu tratament si ajutorul lui D-zeu

Mergi la inceput

Gabi si Cris bine ca a fost Doamne Doamne cu voi si nu ati patit ceva mai rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Anda mi-ai facut ziua asa, ciocolata alba da ,neagra nu.

Miha am analize facute, de asta zic ca acuma discut de biopsie la ficat si altele.

Hopes sunt tanara ,dar am imbatranit 100 de ani .

Cuscra stiu ca esti cu mine.Si vad ca si tie iti merge bine.

Stiti ce imi zic cand imi e greu si numai pot, ca eu am si unele semne ale bolii, tremur de maini si altele ma gandesc ca nu sunt singura si ca am grupul meu de fete aici care ma sustin si imi zic o vorba buna.Singurul lucru pe care nu mi-l doresc este mila, asta nu vreau .

Vreau si eu poze.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gusta

Stiti ce imi zic cand imi e greu si numai pot, ca eu am si unele semne ale bolii, tremur de maini si altele ma gandesc ca nu sunt singura si ca am grupul meu de fete aici care ma sustin si imi zic o vorba buna.Singurul lucru pe care nu mi-l doresc este mila, asta nu vreau .

Marilena si Mara Augusta

Noi nu iti plangem de mila...Suntem alaturi de tine si vrem sa mergi mai departe cu boala asta...De aia ti-am povestit de vecina mea...nimic nu e imposibil si atitudinea conteaza...Oricum noi suntem sufleteste alaturi de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna fetele!

Asa cum am spus, fetele v-au povestit detaliat despre intalnirea de aseara.
Sabina saru-mana, ochelarii sunt noi.
Daniela esti tu prea indulgenta. Crede-ma ca am 70 de kilograme, cel putin atat mi-a aratat dimineata cantarul. Si, la fel ca Sabina spun si eu, ca arati super pentru varsta ta, care sincer nu se vede.
Tzuni in general nu sunt asa volubila si sociabila, insa probabil ma simt foarte bine cu voi, pe forum, consider ca suntem o familie. Iar Meri m-a cucerit, eu in prezenta copiilor sunt cu totul alta. Si tu scoate-ti gargaunii din cap ca esti grasa.... arati SUPER!!!
Delia si tu arati superb, nu mi se pare deloc ca ar trebui sa mai slabesti. Ma rog este parerea mea. Iar culoarea parului te prinde foarte bine, mai ales cu ochii.
Tumpi de tine ce sa spun, decat ca arati foarte bine, asa miniona esti ca un copil. Mersi mult pentru imbarbatare privind problema mea.

Gusta Doamne-Ajuta sa fie bine si sa nu se confirme boala. Ne rugam pentru tine si suntem alaturi de tine.

Pupici la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Gusta o sa sa-ti revii, e normal sa te simti asa acum, dar va fi bine, trebuie sa ai incredere

Gabi, bine ca nu s-a intamplat nimic. Ai mare grija!!
Si io vreau pozeeeee

Mergi la inceput