Nou stil de viata (296)
Raspunsuri - Pagina 8
louisea spune:
Ce fain ca v-ati vazut si v-ati simtit bine la intalnire. Dar sa nu fiti zgarcite ca si eu vreau sa vad poze
Tzuni ma bucur ca ai revenit :))
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
danielag spune:
Vreau si eu sa vad pozele .
Fetelor, sunteti voi dragute, nu am cum sa arat cu 10 ani mai tanara... Poate la spirit , desi nici acolo, ca zilele trecute ma uitam cu niste doamne pe modele de posete si pantofi si tot ce mi-a placut mie a fost clasificat la "batranicioase" .
Mie mi-a placut la intalnire, poate o re-editam cat de curand.
Gusta, capul sus, trebuie sa lupti! Cris, imi pare rau de incidentul de ieri, ai grija de tine!
In weekend nu stiu daca pot intra, asa ca va urez un sfarsit de saptamana cat mai linistit si mai odihnitor. Eu ma duc la gradina, la sor-mea, sper doar sa nu ne ploua.
Va pup pe toate.
Daniela
Mik spune:
Ce intilneala faina v-ati tras !
Gusta, ai mare grija de tine si sa-ti faci toate analizele si ia toate tratamentele ! Ai sa vezi ca o sa fie bine !
Si inca o data : tu si mara sunteti prioritati !
Cris, cum pusca mea sa fie asa accident ! Bucuresti-ul e totusi intr-o tara civilizata ! Ai mare grija de tine.
Gabriela, tu sa ai grija si de bebe mic din burtica, daca ai ocazia sa faci o monitorizare la fiecare 2 zile !
Vreau si eu sa vad pozne in fata ! please !
La mine nimic nou, ieri am dus copiii la tenis si a trebuit sa fac mai multe drumuri la clubul de sport sa-i caut separat pe fiecare. Apoi lectii de toate felurile.
Va pup in grup.
cellia78 spune:
'Na ziua!!!
Revin si eu, dupa zile in care netul a mers cu picatura (asa ca de nervi l-am lasat in plata lui), dupa "minunata perioada lunara", care nu m-a lasat sa mai fac miscarea zilnica prea mult; abia azi am reluat.......
Asa...vaz ca v-ati intalnit; sa va fie de bine! Poate ca indrazneam si eu, dar, cum spuneam, inca nu ma pot baza pe starea fetei mele; acasa nu o pot lasa si pleca mai mult de sa zicem maxim-maximorum 3 ore, cu mama, pt ca e risc de vreo criza si mama se pierde cu firea, nu stie cum sa reactioneze; sotul la munca...; o mai lasam cu mama si fugim la cumparaturi, dar, cum spuneam, maxim 3 ore si asta in cartier; uuuffff; sa o iau cu mine nu prea merge treaba, ca e rea de somn (ea dc vrea sa sforaie si nu e in patucul ei cu pernuta ei, e jale!).Inca mai are doua reprize a 2-3 ore de somn/zi.
Las' ca mai e nitelus, ne facem curaj si mergem la operatie! Se rezolva si problema ei si altfel sta situatia! Asta e, asa a fost sa fie, nu mai cer socoteala Celui de sus, doar ma rog Lui sa iasa fata din incercarea asta cu bine.
Mik, merci pt compliment! Pe cuvant ca simt si vad ca fetele nu-s rele, dar nah, nu indrazneam; dar nici situatia nu ma lasa; dc situatia m-ar fi lasat, ma bagam !
Tzuni, iti multumesc pt invitatia "personalizata" Sper sa ajung la urmatoarea, desi cam scump, dom'le,scump! Si daca apar la vreo intalneala din asta de-a voastra, tot sunt taxata? La acelasi tarif? Ca tot prima "ieste".... Ma tocmesc, vezi? Pai la kg mele, mama doamne, nici macar nu stiu de unde sa scot banii!
Sabina, multam si tie! Pe cuvant m-as fi aratat!
Lasa, ma' , ca va mai vedeti voi! Venim si noi doua, ca tot e intrevedere de fete; oricum, de va fi asa, macar sa va aduceti si voi "puradeii", sa nu fiu eu motz cu puradea dupa mine; desi vad ca v-ati inteles super si cu grupa mica reprezentata de puiuta Mihaelei (Tzuni); piticuta mea e mai mica, dar n-are a face, e sociabila si vorbareata; si, vreti-nu vreti, va si canta!
Gabriela, m-am speriat numai citind! Sper ca esti bine, ca sunteti bine, si voi doua si bebe Filip; stiu, ai zis tu ca sunteti ok, dar asa patanie nu se uita usor! Bine ca a fost doar atat!
Criscosty, urat si groaznic incident si la tine! Cum mai esti?
Gusta, ma rog pt. tine! Si nu e mila! Te inteleg, cam asa gandesc si eu, referitor la problemele copilului meu; nu suport sa primesc mila, nici eu, nici ea!
Am citit tot, am citit si despre boala si am ramas muta; si fara reactii; si ma gandesc eu ca partea buna (dc se poate numi asa, in cazul asta) e faptul ca esti intr-o tara in care vei fi ajutata. Iti doresc din toata inima sa-ti dea Dumnezeu putere, liniste in suflet, tarie sa lupti si sa invingi! Stii de ce? Pentru ca POTI! Pentru puica ta, tu POTI ORICE PE LUMEA ASTA! Muntii sa ti se puna in fata, ii poti muta!
Daniela, m-ai facut sa ma simt super de super! De ce? M-am citit la prima pagina si m-ai trecut cu 80 kg! Offf, ce-as mai vrea! Dar nu, in raportul de marti am zis 83,00 de la 83,900; te rog eu, cand poti, modifica, altfel chiar incep sa cred si sarbatoresc cu dulce...mult dulce ; si nu e bine, ca dupa aia ma vezi cu 90! Mersi!
O palma nu inseamna educatie! Zero toleranta fata de lipsa de toleranta pentru copii!
cellia78 spune:
Repede-repede, raport:
MD: un ou fiert, o felie cascaval afumat, o felie sunca,doua ridichii, doua felii paine neagra;
P: o portie ciorba de loboda si stevie, fara paine, ca avea si cateva cute de cartof; salata verde cu ton, tot fara paine; doua patratele ciocolata amaruie (pe cuvant ca au fost doua!)
C: salata verde cu ton sau cu branza, vad eu!
Ca si gustare, m-am prostit cu niste compot de fructe tropicale, de parca nu am fructe in casa..... ; asta a fost acum doua ore.
A, 40 minute miscare!
Sa aveti week-end cu mult soare si voie-buna!
O palma nu inseamna educatie! Zero toleranta fata de lipsa de toleranta pentru copii!
Mik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cellia78 Repede-repede, raport: MD: un ou fiert, o felie cascaval afumat, o felie sunca,doua ridichii, doua felii paine neagra; P: o portie ciorba de loboda si stevie, fara paine, ca avea si cateva cute de cartof; salata verde cu ton, tot fara paine; doua patratele ciocolata amaruie (pe cuvant ca au fost doua!) C: salata verde cu ton sau cu branza, vad eu! Ca si gustare, m-am prostit cu niste compot de fructe tropicale, de parca nu am fructe in casa..... ; asta a fost acum doua ore. A, 40 minute miscare! Sa aveti week-end cu mult soare si voie-buna! O palma nu inseamna educatie! Zero toleranta fata de lipsa de toleranta pentru copii! |
, eu te cred ! se pune ?
liris spune:
Marilena, repeta analizele. fii sigura ca asta e diagnosticul mai intii.
Gabriela, si eu am trecut printr-un accident la 19 saptamini. si masina mea a fost total loss. in plus un adevarat mess cine e de vina. si cum nu m-au "cleared" decit vreo 6 saptamini mai tirziu , am stat si-am plins si mi-am facut o groaza de griji. madama din fata mea a mers si la masaj si si-a luat zile libere in ideea ca "tircu" (vreun prost din masinile din spate) plateste. in final cred ca asigurarea ei s-a cam prins ca a facut cheltuiala degeaba. eu care eram gravida am fost ok si am avut ditai impactul , iar ea , lovita de mine, foarte foarte putin s-a dat ranita rau.
vreau sa vad si eu poze, cui sa-i trimit e-mail-ul meu ca sa le vad?
weekend placut va doresc
p.s. fetelor cit e de grava situatia de fapt in europa? eu ar trebui sa vin in RO pe 1 mai (ajung) prin heathrow.
cellia78 spune:
Mik, se pune, se pune! Multu pt incredere! A, sa fiu sincera pana la capat; pai stii ce m-a oprit la doua patratele? Domne, a amara al naibii ciocolata asta amaruie! Daca aveam in casa altfel, cred ca mai ramanea ambalajul; ce bine ca nu mai cumpar de alt fel!
mihaser spune:
Citat: |
citat din mesajul lui liris p.s. fetelor cit e de grava situatia de fapt in europa? eu ar trebui sa vin in RO pe 1 mai (ajung) prin heathrow. |
husband ar trebui sa plece la Londra sapt viitoare...o sa iti spun daca s-a deschis...deocamdata
vikinga spune:
liris ieri erau nori astia de cenusa deasupra insulei, daca nu zicea la radio nici nu stiam ca ei is. semanau cu aia de ploaie, adica mai inchisi asa, ciudat era ca in rest senin si fara conditii de ploaie. dar cind esti prins cu altele cum sunt io cu privirea la nivel terestru dupa 3 copilasi, nici nu bagi de seama.azi nimic. dar a si batut vintul rau de tot si i-a tot dus.in hamburg a fost tot asa ieri.iar norul asta de cenusa de deasupra germaniei era dupa amiaza in zona berlin, frankfurt si pe seara se astepta sa ajunga spre sud in zona münchen.din cite am inteles miine aeroportul din hamburg ar putea fi deschis, chiar o sa ma uit miine la stiri si te anunt.insa din cite am inteles si zona aeriana scandinava a fost azi inchisa, asta inseamna ca or mai veni nori, cine stie.pe la tv numai de cel cahos au zis dar de vulcan si cum bate vintul si alte explicatii sa-si faca omul o idee mai clara eu una n-am prins.voi ati vazut pozele alea cu britney spaers de dinainte si dupa retusare?bravo ei pt curaj.ideea e ca pozelea astea de zeite retusate ne fac pe noi femeile normale sa ne luam de cap, ajungem sa ne vedem urite si orict am avea grija tot nu e deajuns.roxa-boxa ai vazut pozele? slaba, frumoasa, activa uite vezi la poze din astea te uiti cind te chinui fara o bucatica de cioco si cu masajele alea de-ti strivesc carnea pe tine?Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.