Nou stil de viata (296)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna dimineata fetelor!

Gusta . Doamne-Ajuta sa fie bine
Tzuni ce ma bucur ca ai revenit la felul tau de a fi, in felul asta imi mai ridic si eu moralul.
Sa nu intelegeti ca voi celelalte nu-mi sunteti de folos, ca altfel nu as mai fi intrat aici.
Doamne sper sa ma fac inteleasa!! ca parca sunt

Agness La Multi Ani!

Deci ne intalnim sau nu? Si unde? Delia, Tumpi pe unde sunteti?

Pupici la toate fetele

Mergi la inceput

Am revenit sa votez, ca uitasem.
V-am zis ca parca sunt

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

ce active sunteti, nu pot tine pasul...

Sabinescu, lasa tu ca nu-i grav, vin in Bucuresti mai des daca ma mut la Sibiu. Acum problemul ii ca ma plimb pe drumuri intre Praga si Sibiu si m-am saturat de drumuri si de condus .

Tzuni, welcome back . Vad ca esti in forma...

Gusta, nu am prins din urma care e problema dar ma gandesc la tine sa iasa bine .

Pup toate fetele, sa va priasca intalneala .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Cuscra, te imbratisez cu drag
Sabina, ma bucur ca ai vesti asa de bune
CarmenE, mutumesc...Dany este bine, la gradi si tare incantat ca va fi nas Botezul este pe 15 Mai. Tu cum esti? Edi?
Mihaser, sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Hello, hello!
Agness La Multi Ani si multe bucurii!
Tzuni 17 ani!La multi ani! (daca pot spune asa avand in vedere ca vrei sa te retragi in curand)

Fug la masa ca ma asteapta colegele.
Meniu: branza cu smantana light si mamaliguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Salutare.

Eftimie, multumim de aprecieri. In ultima perioada nu mai am timp de filme, din cand in cand mai bag cate un "Dr. House".

Gusta, te imbratisez si-ti doresc multa putere. M-a speriat putin mesajul tau ultim. sper ca nu e extrem de grav.

Tzuni, ne-am intalnit noi cumva, te cunosc de undeva?

Anda, spor la treburi.

Daniela, multumim de capitol nou. Dupa 20 mai reintru la serifie, ma primiti? Mi-e dor de zilele in care petreceam mai mult timp pe forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

fetele, propuneti locatii.
m-a sunat Ioana si a rams ca ii comunicam unde si ora exacta.

unde nu se fumeaza ar fi bine....

eu stiu daor feanch bakery unde ne-am vazut prima data cand a venit Ruxi, propusa de Cami. Unde se separa f f ok fumatorii de nefumatori e la Carul cu bere, dar acolo musai sa ne facem programare zic eu....chiar si maine dimi e bine. Se si mananca bine sia u o limonada buna daca ai rabdare sa amesteci mierea si sa nu lasi chelnerul sa o toarne prea repede.

Altfel, eu as prefera French daca nu s-o fuma intre timp ca imi convine ca locatie de unde am eu treaba. Si oricum eu n-am voie nimic:)))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Si pentru mine French Bakery din Romana e ok (parca acolo ne-am vazut). Eu pot oricand de la ora 18 incolo.

Sabinescu, am fost ieri la niste clienti de-ai mei si doamnele de la contabilitate mancau grau fiert cu orez . Au citit pe un forum ca e foarte sanatos si tineau o cura de 10 zile. Felicitari pentru analize!

Carmen, cum nu, te primim oricand la serifie! Azi ti-am vazut si eu pozele, aratati tare bine. Am vazut si pozele lui Mik si m-o apucat un dor de vacanta...

Mai trec pe aici.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Sa recapitulam:
Sabina
Daniela
Tzuni+ Meri Afrodita
Violeta
Tumpi
Delia

Am uitat pe cineva?
Cellia, nu e club exclusivist, ca daca vroiam intilniri de genul asta nu mai puneam anunt aici. Esti binevenita printre noi.

Sabina, la Carul cu bere imi place si mie si e foarte aproape de facultate ca eu vin direct de la un curs.
La French Bakery de la Romana ajung cu ceva intirziere, probabil pe la 7 dar e bine si acolo.
Deci care ce preferinte are?
Gabi, tu nu vii?
Ruxi, o sa-ti simt lipsa.

Gusta, curaj. Din mesajul tau nu-mi dau seama daca te simti rau si fizic sau numai vestile proaste iti dau starea in care esti acum. Oricum ar fi, noi sintem mereu aici cu o vorba de incurajare.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Buna fetele!

Daca se poate si niste adrese, ca eu "is mai din popor..." si nu stiu aceste 2 locatii. Binenteles la care va hotarati.

Pupici, ca ma grabesc, inca sunt la servici si vreau sa plec.

Mergi la inceput