Nou stil de viata (296)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna seara fete dragi..revin dupa o pauza de cateva zile..am fost la parintii mei, tatal este grav bolnav

Raport: 73kg

Meniu..mai nimic...multe iaurturi cu cereale si apa azi...
Nu mai alaptez de o saptamana si jumatate..nu mai am laptic nici pt o poza...

Va pup pe toate, sper sa imi fac timp sa intru mai des...

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna dimineatza...

Repede inainte sa o zbughesc la scarbici....

Gusta nu iti doresc decat sa te intareasca Dumnezeu, si sa iti dea putere sa lupti pana vei invinge nenorocita de boala. Cu noi alaturi sigur vei reusi! Te pup si suntem aici pt orice ai nevoie!

Criscosty suntem in Aprilie...nu vii si tu la sala?

Fetelor va multumesc din suflet pentru urarile voastre, si am vazut ca Vio v-a povestit cam ce am facut noi in weekend. Stefan si-a revenit cu urechea dar il tin si azi acasa, maine e greva la gradi si...cred ca si vineri o sa stea acasa...E un fericit.

Acum va las...dar sa va zic meniul de azi:

Dimi: Fructe
Pranz: CArtofi la tava cu salata si o felie de paine
Cina : Tot cartofi cu salata ca nu am timp sa imi pregatesc altceva.

O zi buna si mai intru pe la pranz de la servici!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Raportez: stagnare.

Camy, imi pare tare rau pentru tatal tau. Sper sa se faca bine.

Va las micul dejun si am zbughit-o la scoala. Azi am o zi lunga.

Va pup pe toate in parte.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata,

Va las cafele si ceiuri si sucuri langa micul dejun al Deliei.
Diana: nu mai bine o salata langa cartofi? Ceva rosii, castraveti, ardei, salata verde?
Lou: ce faci? Ce face samburel?
Camy: imi pare rau de tatl tau si ma rog sa se faca bine repede.
Marilena: buna dimineata soare! Sa ai o zi minunata!
Carmen: buna dimineata si tie.
Tzuni: eu iti faceam cafeaua mey. Dar daca nu vrei cafea, iti fac ce doreste sufletelul tau.
Tumpi: cum te mai simti azi?
Gabi: te imbratisez cu drag.
Zuzi: eu vin. Dar parca anul asta trebuia sa ne vedem in Cuba. Cum facem? O lasam pe anul urmator?
Mik: eu patesc asta in fiecare zi. La mine colonul e prea lung si spastic si asta produce problemele. La tine poate fi colon iritabilcare trebuie tinut in frau din ce mananci: vezi ce mananci cand ai probleme de genul asta, evita o perioada respectiva mancare si vezi ce se intampla.

Ruxi: vezi ca nu tre sa le astepti pe fete ca sa vii prin Cluj. Poti veni si singura

Fug la munci dar revin sper mai tarziu,

People are always blaming their circumstances for what they are. I don't believe in circumstances. The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them. ~G.B. Shaw

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna dimineata!

intru sa dau si eu raportul: 70,5 kg Eu mai incet, dar macar ma apropii de 70 si sper sub 70 kg. V-am spus ca am "pasarici" la mansarda. Daca ma gandesc putin cred ca am "stoluri"

In rest sunt la servici, fara chef...dar v-ati obisnuit.
Ma bucur ca a reusit si sora-mea sa intre.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Neatza

Ce m-am nimerit cand m-ai strigat tu Anda . Eu sunt bine, sti tu una alta aici si acolo, am avut si niste stari de ameteala (de la ce or fi nu stiu - poate oboseala), dar dehh cand esti insarcinata asa e :)) Bebe ca de obicei tare activ. Abia asteptam sa-l/o vedem iar la eco la inceputul lui mai. Vineri fusesem la moasa si ne-a zis ca are aprox 1.500 kg (ceea ce e perfect ).
Tu cum mai esti? Carina?

Gabi tu cand esti programata la cezariana? Nu mai ai mult si-l ti pe bebe in brate

Delia eu iau un ceai si niste fructe deocamdata. Spor la scoala si o zi usoara

Camy sanate tatalui si ai grija de tine. Gusta sanatate multa si tie

Una alta citesc ca planuiti o intalnire la Cluj.. SI eu vreau

Zuzi vin la tine dupa ce au trecut pe la mine si am facut un gratar la malul marii

Mik mie nu, dar incearca sa vezi de la ce alimente si eventual evita-le pt o perioada

Tumpi te-ai intors!! Chiar intrebam in weekend cum esti in Ro cu masina sau cu avionul si nu poti ajunge acasa

Dau si eu raportul cu intarziere: + 8.5 kg (la 30 de saptamani + 4 zile)

Meniul de ieri:
MD: un fel de iaurt cu fulgi de grau si ovaz, seminte de floarea soarelui si migdale
G: un mar si un castravete mic
P: o felie de paine neagra (cu seminte), cu branza de vaci, un ou fiert, un avocado, salata colesaw si castravete
C: mancare de linte cu legume (vegetariana)
G: migdale si niste branza

Vik eu ce mai faci? Hai sa ne mai scri ca asa imi place sa te citesc

la fetele nementionate

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Buna dimineata fete stilate

Camy, sanatate multa tatalui tau.

Anda, nu ma simt mai bine deloc, abia astept sa ma duc la dr maine sa vad rezultatele la analize.Nu pot inghitii decat lichide si alea greu,ca sunt iritata rau de tot de la tuse.

Aaa, vezi ca Doridia chiar asta a zis ca pe langa cartofi mananca salata

Lou, poze cu burtica nu ne arati?

Eu meniul nu-l mai scriu, mai ales zilele astea cand mai mult nu mananc decat mananc.Oricum nu exagerez(in afara de ieri cand am mancat pufarine si pufuleti).Mi-am adus urzici si loboda rosie din tara si acum bag la greu ca intra mai usor pe gatlejul meu bolnav.

Va doresc o zi minunata si insorita.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Tumpi: mersi de atentionare. EU nu intelegeam ce cauta painea langa cartofi.

People are always blaming their circumstances for what they are. I don't believe in circumstances. The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them. ~G.B. Shaw

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Eu cred ca este ok paine cu cartofi, fiind aceeasi clasa (carbohidrati).
Este parerea mea, sa nu o luati ca altceva.

Tumpi sanatate multa!

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Ma bag si eu ca dehh

Mie nu mi se pare ok cartofi + salata + paine. Numai carbohidrati. Ar fi ok numai cartofi + salata (macar salata are ceva vitamine - depinde desigur de care e), dar painea ..? Proteinile tin mai bine de foame decat painea (carbo)
Ca sa nu mai zic zero proteine si zero grasimi bune. Nu incep sa insir la ce sunt bune proteinele si grasimile ca o cautare pe google lamureste

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput