Nou stil de viata (296)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna fetelor!

Gusta Te rog nu pleca de la noi, macar sa mai intri sa ne saluti, in felul asta stim ca esti bine, si tu si Mara.
Puskin si cum te asteptai sa fiu, mai bine sau mai rau?
Tumpi mama, s-ar putea sa mi-o iau in cap, chiar asa...."de 10 ori mai bine in realitate" Esti tu o draguta.
Zuzi Dordia aseara, de la servici, a trebuit sa faca niste drumuri la farmacie, ca Stefan s-a plans ca-l doare o ureche si a si vomat la gradinita. Sa vedem azi, sa nu aibe vreo otita.

Raportul il dau diseara sau maine dimineata.
Diseara mergem la sala, sper sa-i fie bine lui Stefan.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

Salut!

Lavi deci asa mergi la masaj...Vreau si eu! ...Poate vin azi la sala...s-au mai decomplicat lucrurile!

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

miha pai ne vedem acolo....ca eu nu lipsesc... desi azi e prima zi de stop... nasolll....apoi pana vineri fac pauza sa treaca. cu masajul inca nu fac vreau sa incep.
RRAPORT: 60,7 kg!!!!!!!!! nici mie nu imi vine sa cred...ca am reusit sa ajung la kg astea....mai 2-3 kg si sunt superrr multumita. daca nu sunt si asa multumita!

MENIUL DE AZI:
MD: o cana de lapte cu o felie paine cu pastrama piept pui
PRANZ: un bol ciorbica de pui cu legume si smantana
GUSTARE: un mar maree
CINA : ora 17: mancare de varza cu kaizer
GUSTARE: ORA 20 un baton proteic

si apa multaaaa cam 2-3 l/zi

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ si poate cat de curand

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Citat:
citat din mesajul lui carina

Ce idei bune ai de dimineata

Asa-i?

Tzuni, o lasam si pe Meri la Alba, cum nu.

Anda, Roxa, pregatiti-va de party .

Violeta, mi te inchipuiam altfel...pur si simplu. Vazusem o poza mai veche a ta cu parul tuns baieteste si nu te prindea prea bine, iti asprea trasaturile .

Ploua de m-am saturat . Vreau soare si cald sa mi se incalzeasca oasele batrane .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Ruxandra

Pupici la toata gasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

... si dupa fetelor v-astept la mine pe terasa la un gratar.

Anda pe tine te-astept c-un tort si-o cafea aromata si Carina la brat.

Tzuni din pacate fara Meri, Bella mea nu te primeste. Asa ca te-astept cu Meri, fara discutie.

Roxa daca poti adu un calut pentru Bella ca-i innebunita dupa ei.

Puskin tu esti singura care are voie sa vina cu "Viitorul" ca sa nu ramana F. chiar singur cu-atatea gagici.

Si Delia la cate limbi stie o sa fie ghida si fotografa desemnata grupului.

Ei si-atunci sa vedeti voi party .... Rupem podelele in basement.

Ok, in rest in timp ce eu ma delectam c cititul, F al meu s-a ocupat de dormitorul de oaspeti. A reparat peretii, varuit in alb, pus culoare, raschetat parchetul si lacuit. Daca ma miscam mai repede si reuseam sa cumpar vopseaua pentru usi aveam si lemnaria vopsita. Dar asta dupa ziua Bellei. Tot atunci intram in fortza si-n dormitorul nostru. Abia astept.

Gusta te si sper sa nu te inchizi in tine.

Ioana o zi usoara iti doresc. Cum mai e noua/veche de-acum sefa? Iti mai da batai de cap?

Mihaser felicitari. Nici n-am realizat c-ai slabit aproape 10 kg de cand esti cu noi. Bravos!

Cellia felicitari si tie si 1 kg sa devina 10 pierdute cat mai curand.

Sabinel cand ai timp please trimite-mi si mie exact reteta ta de "terci", ca zau c-ar fi cazul trec la o cura de dezintoxicare de vreo 2 saptamani.

Carolinah ma bucur ca ne-ai mai dat binetze. Ce mai faci tu? Care mai e viatza ta?

Tumpi dupa ce trimit mesajul iti trimit PM cu adresa, ok? Cum te mai simti? Sper ca mai bine.

Lavinia bravos si tie. Iaca esti trecuta de jumatate, in lupta cu kg. Felicitarile mele.

Fetele o zi buna tuturor.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

HAllo Hallo!!!

Sper ca nu m-ati uitat, dar dupa cum mi-a spus Violeta....cred ca nu m-ati uitat. M-am tinut neaparat sa intru in primul rand sa va salut, si in al doilea rand sa va dau raportul: Raport 88.1 kg ceea ce e minunat pt mine ca am reusit sa scap de kg in plus pe care l-am pus de pasti, dar asta se datoreaza in special faptului ca m-am apucat de o noua dieta.

Mi-am propus sa incerc sa intru zilnic de la servici, pt ca de acasa imi e mai mult decat imposibil.

Am auzit ca v-ati intalnit, si am intentionat sa vin si eu...dar nu am reusit si tare rau mi-a parut ca am ratat aceasta intalnire....dar...poate data viitoare.

Nu am citit nik din urma dar merg acum sa imi arunc un ochi...doi.

Va poop!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellia78 spune:

Zuzilici, mersi mult si pt felicitari si pt incurajari!
Se mai duse unul, fir-ar el sa fie!

Auzi, invitatia aia pe terasa ta e si pt d-alde d-astia mai noi? Ca daca da, ia vezi cum faci, e posibil sa fii luata in serios! Planuim sa ajungem acolo, de tot; si e plan vechi si nu mai exista rabdare, adica taman ce e necesar pana la ajungere
Pt inceput, sotul merge la cursuri de franceza la institut; vedem cum ii dam bataie dupa ce o vad pe puica total recuperata; adica peste vreo 3 luni, cam asa; sper sa nu fie mai mult, ca dupa ea stam!

toate fetele!

O palma nu inseamna educatie! Zero toleranta fata de lipsa de toleranta pentru copii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Doamne frumoase, am actualizat si aerisit putin lista. Rog doamnele pe care le-am trecut la "au luat o pauza" sa nu se supere. Daca vor in listuta inapoi, ma execut imediat , doar sa imi spuna. Am trecut la "pauzate" doar pe cele care aveau mai multe semne de intrebare (5 sau peste).

Eu sunt prinsa rau cu munca. Si in Bucuresti ploua si e urat rau...

Sa-mi ziceti cand ajungeti in Cluj, poate sunt si eu pe acolo , in delegatie.

Sper sa mai trec pe aici azi.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Asa, doambelor, organizati o plimbare acolo in ARdeal.
(mie imi sticlesc ochii, dar stiu ca n-am nici o sansa, o sa venit in Franta 5 saptamini, 2 acasa si 3 la malul marii).

Am o problema : ma balonez ca o vacuta care a mincat trifoi si ma doare. Trece repede ca prin farmec, dar cind ma doare e nasol tare. Vi s-a mai intimplat ?

Raport : ma mentin. (la 300g de diferenta).

O zi minunata la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Buna! Raport stagnare. Scuze ca nu am mai dat pe aici, dar am fost tare ocupata cu pomana si drumuri care nu suportau amanare.

La multi ani Tudor! Sa fii sanatos si norocos! Scuze ptr intarziere Dordia

Cuscra

Va pup pe toate si sper sa intru cat mai curand.

Mergi la inceput