Nou stil de viata (296)
Raspunsuri - Pagina 18
louisea spune:
Tot eu Cand e lipsa de timp in a prepara mancaruri cu proteine si grasimi, se poate apela la iaurt, branza (cascaval, branza de vaci), conserva de peste (ton, macrou), piept de pui la tigaie (ia numai cateva minute), nuci, migdale etc. etc.
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
tumpi spune:
Lou sti tu de ce.
Branza e foarte buna, eu am papat branza de capra de la mami meu,super Bio.
Adevarul e ca de mica eu n-am mancat paine cu cartofi, asa stiu de la mama, dar nici nu ma dau in vant dupa paine(desi recunosc ca mi-a facut mami meu painica de casa,prescurici pe care le-am mancat inmuiate in vin si cu zahar)
Desi bolesc(in timpul zilei sunt mai ok,seara am reprize de tuse convulsiva de ma ia cu rau) m-am apucat de satrans prin casa ca de cand am venit si cu starea mea super frumoasa n-am apucat sa fac mai nimic.Plus ca pt a ma simtii si mai bine mi-am plantat niste frezii si margaritari, sa vedem daca ies.Anul trecut chiar daca au fost in ghiveci mi-au iesit freziile.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
hcclara spune:
Salutare tuturor!
Zuzi, la multi ani printesei, sa va traiasca, sa creasca mare si sa fie sanatoasa, iar Doamne-Doamne sa-i dea mult noroc! va pup cu drag! petrecere frumoasa!
...revin
hcclara spune:
eu am ramas mult in urma cu cititul, n-am mai ajuns pe net din duminica pastilor, sper ca sunteti bine toate si voi si restul.
Dordia, la multi ani pt Tudor, sa fie sanatos
Ileana, la multi ani si tie, sa cresti mare si cuminte. rolo voi ce mai faceti? sunteti bine?
am vazut ca a revenit Tzuni, bine ai revenit, ti-am dus dorul, asa ca sa nu mai dispari.
tumpi insanatosire grabnica. cum a fost in ro?
Gabi a mai ramas putin si vine barza...cum e pe ultima suta de metri, mai ai rabdare? Mara ce zice, e emotionata ca va fi sora mai mare?
am sa mai citesc din spate cand am timp, in weekend am fost cu sotul la Düssedorf sa ne mai recream creierul, a fost fain, insa la intoarcere ne-a explodat roata din fata pe autostrada, slava d-lui nu s-a intamplat nimica, insa a fost o situatie cum nu doresc nimanui.
va pup pe toate cu drag.
mihaser spune:
Salut!
Si eu sunt in urma cu citit, scris...
Zuzi printesei tale, sa creasca mare!
Asa e am slabit cele 10 kg si sper sa nu le mai pun la loc never! Acum depinde cat de tare ma tin departe de tentatii!
Pup gasca!
gusta spune:
La multi ani Isabella sa cresti mare si sa ai parte numai de bucurii.
Marilena si Mara Augusta
bb_yasmi spune:
HELOOO
isabella LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ si poate cat de curand
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
Hopes spune:
LA MULTI ANI ISABELLA
ZUZI sa-ti traiasca frumoasa printesa, sa aiba parte numai de bine
Asteptam pozici
cellia78 spune:
LA MULTI ANI, Isabella Maria!
Zuzilici, sa-ti fie sanatoasa printesa, sa va aduca numai bucurii si zambete, ca si pana acum!
Sa ne spui si noua cum a fost la party!
O palma nu inseamna educatie! Zero toleranta fata de lipsa de toleranta pentru copii!