Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (31)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Eu spal cu persil sensitive. Fara nici un vanish, fara nimic... si ies super.
Si pe ale noastre la fel, mai am o patura si am ajuns cu toate spalate cu persil.

Ariel, de cand a confirmat si Larisel ce ca ar fi cel mai puternic alergen n-am mai folosit si l-am dus si la mama sa nu-mi mai ocupe loc prin debara...

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

nu stiam asta despre ariel!!! valeu!

trec la persil?! cum zice reclama?!

Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

si la ai vostri bebei cresc repede unghiile, eu saptamanal tre sa i le tai la ivan....ca-s asa de mari, si cum tot pe sus ii cu mainile deja ma prinde de par, si ma zgarie...................

Uneori trebuie sa le tai si de 2 ori pe saptamana .

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena

Albume: L0-3; L4; L5

Mergi la inceput

Citat:

Eu am o tona de lucruri de calcat... dar acum plec la cumparaturi. Le-am promis baietilor ca le cumpar storcator de fructe si aparat de gatit cu aburi. Si merg si la posta sa trimit concediul. Asa ca diseara... se stie... calc pana sta vantul.

Ce aparat cu aburi? Vreau si eu... Auzisem de unul de la avent 2 in 1 : aparat cu aburi si blender care ma tenta, dar nu stiu pretzul (sigur ceva astronomic).

Editez pt ca intre timp am citit de care ai luat. Sa-l stapanesti sanatoasa.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

dragi mamici, daca vaccinul de 2 luni l-am facut la 3 luni, se decaleaza si celelalte? adica cel de 4 la 5, etc?

poze - Viata de Patriot

Mie medicul de familie mi-a zis ca trebuie sa treaca cel putzin 1 luna pt urmatorul vaccin, deci daca ar fi ca el nu trebuie sa decalezi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

fetelor,mi-au venit banii fetei,alocatia,200 lei pe luna martie...INTREBARE: nu trebuia sa vina si din urma pe febr????

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Daca ai depus dosarul in cursul lunii februarie prima alocatzie pe care trebuia sa o primesti era din luna martie. Si eu am primit la fel pana acum (3 alocatii) - am depus dosarul in decembrie si am primit pe 3 luni.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Buna ziua si pe ziua de azi.Nu mai am sanse sa tin ritmul cu voi deloc bebelina mea e tot sfornaita desi ii tot scot mucii si am cam 22-23 grade in casa nu inteleg de ce respira greu ca in spital nu a mai sfornait cum am venit acasa cum ...iar sfornaie.Ii bolboroseste mereu burta oricat ar papa o fi de la foame sau de la colici ca nu stiu de ce plange asa rau dar e clar ca o supara burtica.Apel la fetele care dau si LM si LP cum faceti?vreau sa incerc si asa sa vad cum ii este am cumparat Aptamil ca am NAN 1 in casa si am vazut ca din ala nu mai vrea si am sunat-o pe mama si mi-a cumparat saraca.Vreau sa stiu cum se face completarea dupa san.Cat ii lasati sa suga la san si cat le dati si LP?ii dau si sab simplex si baby drink si calciu carbonic ca as mi-a zis din spital sa-i dau.Treb sa stau numai pe langa ea sau cu ea si mor de somn , foame treaba in casa e de facut....., acum ma chinui cu ea in brate si nu mai am laptopu ca e la sot , pe scaun nu pot sta sa scriu , si asa ca am chinui din picioare .Va pup si o zi buna tuturor in caz ca nu reusesc sa mai intru azi.

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

poze
Sa ne descretim fruntile
poze Maria Alexandra

Incearca sa-i dai numai san (ambii). Doar daca nu se satura si mai cauta cu guritza dupa ce suge la san ii dai lp.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui myky791

mai fetelor aveti u spor la scris.
cristies ai pm.
avem si noi o problema: suntem constipati. stiu ca sa mai vb dar nu am dat prea mare atentie acestui subiect ca atunci nu eram constipati...
iese la 3 zile numai cu supozitor. acum ii bag la 2 zile ca deja a treia zi... e marait rau se chinuie dar degeaba. cu termometrul am incercat, dar el rade la mine...tare mai sunt stresata de constipatia asta. citesc cap asta si revin dak ma lasa gaza ca acu doarme..

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

Ai vb cu pediatrul? Bb-ii alaptati la san foatte rar sunt constipati... si este normal sa aiba 4 scaune pe zi dar si 1-2 scaune pe saptamana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Citat:

Eu am o tona de lucruri de calcat... dar acum plec la cumparaturi. Le-am promis baietilor ca le cumpar storcator de fructe si aparat de gatit cu aburi. Si merg si la posta sa trimit concediul. Asa ca diseara... se stie... calc pana sta vantul.

Ce aparat cu aburi? Vreau si eu... Auzisem de unul de la avent 2 in 1 : aparat cu aburi si blender care ma tenta, dar nu stiu pretzul (sigur ceva astronomic).

salut! ala imi placea si mie, dar e 800 lei so...

poze - Viata de Patriot

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

Citat:
citat din mesajul lui marse

Taiat unghii: eu i le tai destul de des, ca se zgarie si operatiunea o fac in somn (nu al meu, evident ). E destul de usor asa.
Botez: Felicitari mamicilor cu bb prospat crestinati. Si noi avem botez vineri. Am emotii, cred ca o sa plang, desi nu-s chiar sensibiloasa de fel.
Alocatie: Eu am nascut pe 31 ian, deci tb sa primesc si februarie. Va anunt cand se intampla. Abia am luat trusoul.

Trimit ca se foieste puiul.

Marse de Alex-Mihai (DN 31.01.2010) .

deja ai primit trusoul????????????????????????
ce chestie.si eu am nascut pe 14 ian si nema trusou inca.......................dar alocatie da........deci nu stiu

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

Eu am nascut pe 9 decembrie si inca nu am primit banii pe trusou.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Vreau sa va intreb cum spalati hainutzele murdare de kakacel? (fara sa frecati prea mult...?) mie imi raman pete...

Eu indepartez "grosul" imediat si apoi abandonez hainutza pe calorifer. Iese la mashina de spalat...folosesc dermalin. Mi s-a intamplat o data sa ramana pete dar pt ca se uscase kk prea tare.

Mergi la inceput