Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (31)
Raspunsuri - Pagina 20
larisel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lorex
tre sa le tai si pilesc la 3 zile altfel isi "rupe" fatza cu ele, nas ochi... _ www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010) |
Ce fel de pila folosesti? Eu m-am chinuit pana acum doar cu forfecutza chicco dar simt nevoia unei pile...
din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
Albume: L0-3; L4; L5
larisel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex ma duc sa fac baitza fetei pup noapte buna _ www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010) |
Asha tarziu? Ale mele bb-line dorm duse la ora 21.
larisel spune:
citat din mesajul lui myky791 beatrice ii dau lp ziua si noaptea 2 mese de san cat o mai fi.... ce ajuta in constipatie lactogen? Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010) |
Eu combinam lactogen cu nan 1. De exemplu pt 100ml puneam o masura lactogen si 2 masuri de nan, iar pt 130 ml puneam cate 2 masuri de fiecare in perioada acuta.
Ajuta ca are mai multe fibre. Dar nu prea merge sa-l combini cu alt lp decat tot de la nestle.
larisel spune:
citat din mesajul lui cristies Eu spal cu persil sensitive. Fara nici un vanish, fara nimic... si ies super. Si pe ale noastre la fel, mai am o patura si am ajuns cu toate spalate cu persil. Ariel, de cand a confirmat si Larisel ce ca ar fi cel mai puternic alergen n-am mai folosit si l-am dus si la mama sa nu-mi mai ocupe loc prin debara... _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
Si eu am donat un sac de 6 kile...numai ce-l cumparasem .
Tot ma tineam sa te intreb... persilul asta senzitiv este lichid sau pulbere?
Andre_lina spune:
Larisel, am profitat de momentele de liniste si m-am uitat acum la pozele voastre! sunt CUCERITA!! sunt superbe, iar tu arati f bine, esti o mami fericita si ele sunt norocoase cu asa o mami!
te felicit pentru putere si ca iti gasesti timp sa raspunzi la atatea intrebari... jos palaria!
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot
Andre_lina spune:
sa raspund la intrebarea alexutzei,
caracatitza noastra are in unele tentacule squeezer.. sper ca asa se scrie, intelegi tu... in altele clopotei... la mijloc trag de o sfoara si canta frumos ... caciula e din fosnitoare, si fiecare tentacul e din alt material ca sa experimenteze bebe diferite simtaminte la atingere...
o gasim pe net, OLLIE THE OCTOPUS DE LA ELC.. e f faina si pe langa oitza lui becali, cum am denumit-o, o iubeste si pe ollie... o trage de nasul rosu...
legat de ras, tudor rade tot timpul....in hohote, e si mai mare.. ce e drept, rade cu sunete ciudate, si da, cateodata trage aer fals si incepe sughitul... apoi da in plans.
am descoperit de cateva zile ca rade de lesina daca il mangai la gatutz.. vai cum face!!! chicoteste..
in leagan e disperare mare, il tin in curele, legat acolo, ca se arunca, se zbate.. cred ca e ultima luna cand il folosim ca il rastoarna la ce miscari face in el si cat izbeste jucariile alea de le da peste cap si tzipa la ele... e distractie mare
dar deja nu mai pot sa il las nici o secunda singur.
inainte il puneam o ora in centru, o ora in leagan. acum gata
el sta, dar e f periculos. il las in centru si il gasesc intors tot, in mijlocul patului.... sau l-am gasit la margine de mi-a stat inima, asta in 2 min cat am facut un pipi...
deci incepe distractia!
ma culc... mi-e foame shhhhhhhhhhh...
poze - Viata de Patriot
Andre_lina spune:
citat din mesajul lui larisel
Si eu am doant un sac de 6 kile...numai ce-l cumparasem . Tot ma tineam sa te intreb... persilul asta senzitiv este lichid sau pulbere? din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena Albume: L0-3; L4; L5 |
este in ambele variante.
am fol si eu dar nu a scos petele si am recurs la ariel... si nu are nimic tudor... poate are in timp... sunt in dilema!
poze - Viata de Patriot
Andre_lina spune:
noapte buna! acusi ma ia de noua!
poze - Viata de Patriot
larisel spune:
citat din mesajul lui cristies
Sa-i cheltuiesti sanatoasa! Felicitari pentru stelutele colorate! Ti-am scris mai demult un mesaj, nu stiu daca ai apucat sa-l citesti cu un medicament care ajuta in dermatita atopica, Dicoflor 30 se numeste, ai intrebat cumva medicul de el? _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
Nu nu citisem... si n-am intrebat. Chiar azi am fost la alergolog si ma pregateam sa va povestesc.
Problema e ca s-a extins dermatita Alenei . Si au contribuit mai multi factori (am intrerupt tratamentul doctoritzei - citisem ca acea crema ar fi cam controversata si am renuntzat la ea, aeriusul mi se terminase de 5 zile si altul nu am mai cumparat, am incercat alta crema - cu galbenele - si mai rau i-a facut, am mancat si nishte icre, care deshi proaspete sunt suspecte)...ma rog, cert e ca e mai grav. Si alergoloaga ne-a facut azi cu ou si otzet ca am intrerupt tratamentul dar ne-a convins din nou sa folosim elidelul si ne-a bagat in schema pe langa aerius si singulaire. Pe asta ultimul trebuie sa il amestec cu faina de orez + lapte si sa-l dau cu lnguritza...offf, oi vedea eu maine cum ma descurc. Si tratamentul este pt 3 luni, dar posibil pt 6 . Fac orice numai sa-i treaca. Nu mai mananc aproape nimic pt ca sunt alergeni suspecti (peshte, oua, lapte & lactate, alune & co, citrice, nimic cu E-uri gen biscuiti si multe altele care nu-mi vin in minte acum) si timp de gatit nu prea am, asha ca bag floricele de porumb, fulgi tot de porumb, mere, banane si nishte carne preparata cand am timp.... ma mir ca mai are din ce sa se faca lapte in tzitzi..oricum nu prea e.
Plus ca ne-a dat o listoaie de analize si cand ma gandesc ca o sa o intzepe si o sa ii ia sange...la un laborator la care am sunat nici nu faceau analize la bb-i asha de mici.
Aa... si ne-a recomandat sa profitam de aerosolii marini pozitivi de pe faleza...asha ca pe seara ne-am plimbarit pe malul marii pe digul cu stavilopozi .
larisel spune:
citat din mesajul lui alicredo miremia, cris.d , crema se numeste advantan milk.dar atentie e ptr tot felul de eczeme,dermatite si arsuri solare.(daca va intereseaza scriu prospectul ) mie efectiv mii se cojea fata...iar acum e f f f fina. |
Dar nu e cu cortizon? Eu am zis nu categoric cortizonului sau altor steroizi.