Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (31)
Raspunsuri - Pagina 21
larisel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andre_lina Larisel, am profitat de momentele de liniste si m-am uitat acum la pozele voastre! sunt CUCERITA!! sunt superbe, iar tu arati f bine, esti o mami fericita si ele sunt norocoase cu asa o mami! te felicit pentru putere si ca iti gasesti timp sa raspunzi la atatea intrebari... jos palaria! Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009) Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama! poze - Viata de Patriot |
din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
Albume: L0-3; L4; L5
larisel spune:
Alergoloaga mi-a mai zis ceva... in strainatate diversificarea se recomanda de la 9 luni. Asha ca ne-am contrat un pic si pe tema asta... cu Alena oricum ashtept mai tarziu (dupa 7 luni) dar nu stiu ce sa fac cu Natalia.. Ea imi recomanda sa nu ma grabesc nici cu ea, deshi ea papa san numai noaptea si doar uneori cand are ea chef. Cica nu au timp toata viatza sa manance de toate? De ce sa ma grabesc acum cand le e foarte bine cu lapte?
larisel spune:
Stiti ca va ziceam ca nu stiu ce vaccin am facut la 2 luni... Ei..l-am intrebat pe medic cand l-am sunat pt cel de 4 luni (pt care ashteptam sa vina vaccinul dupa 20 aprilie - mi-e sa nu-l facem la 5 luni ). M-a bagat de tot in ceatza: a zis ca la 4 luni facem pentaxim, dar la 2 luni cica am facut hexaxim...Voi ati mai auzit asha ceva? Cred ca se referea pentaxim+hepatita B.
larisel spune:
Mama ce vorbsc eu singura pe aici...
Ma bag sa fac capitol nou si apoi plec.
larisel spune:
Poftiti la capitolul 32.