Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (31)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

noapte buna si de la noi....
bubu_bu ai un flacau tare dulce...si semanaa cu tineee!!!

mama lui STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:
citat din mesajul lui evyme

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

am si eu niste puncte:
1. sa-mi cumpar o casa (stam cu chirie)
2. sa castig un porcoi de bani la bursa (forex).
3. sa ma fac femeie fatala (slabit, ingrijit, lucrat musculatura, etc. - vreau fesieri si tzatzieri mai vigurosi).
4. vreau sa deschid o afacere (ceainaria);
5. vreau sa fiu happy si familia mea sa fie super happy

cam atat.
azi voi fi o mama heroina fara sa-mi fi propus si ma grabesc sa ma si laud si fug repede la trebi - de dimineata am copt o placinta la cuptor, supa crem legume, spalat 2 masini, cumparaturi, jucat bebe, mai vreau sa fac asa - inca o masina de spalat, ardei umpluti cu ciuperci la cuptor, inca o placinta pentru sot (cu branza si ceapa verde), o clarificare de oferta pentru un proiect si rescrierea unor capitole din proiect (deci nitzel job), plus un aspirat prin buca si cam atat...

Caius (21.01.2010)
www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">Filmulete

Imi plac punctele tale, ma regasesc si eu intre ele...
Dar ziua ta cate ore are? Cand ai timp sa faci toate minunatiile astea?

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian

sunt o gospodina jalnica, nu era lauda era o incurajare (ma incurajam eu pe mine, hai la treaba) - mancarurile mele sunt de nota 10 pentru efort si nota 6-7 la gust (notele date de familie) si ma si tai de fiecare data, am unghii si degete belite una intruna (neindemanatica rau) si as fi vrut sa fac mult mai multe de ex. ordine ca nu-mi reuseste sa pastrez curatenie in toata casa, cel mult 2 camere (din 5) pe zi. Am revizuit lista - mi-a ramas jobul, de restul lumea a fost incantata (fiica-mea m-a intrebat ce-am patzit)...

Vreau sa va intreb cum spalati hainutzele murdare de kakacel? (fara sa frecati prea mult...?) mie imi raman pete...

Caius (21.01.2010)
www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">Filmulete

in primul rand felicitari pentru lista. cand sti ce vrei e mai usor sa iti atingi scopul.

la hainutele murdare eu pun vanish pe pata inainte de a le baga in masina, si le curata f bine, si am trecut de mult la ariel, detergentul pentru copii fiind o mare dezamagire pentru mine. le clatesc de 2 ori dar macar ies impecabile!

Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Eu am facut curatenie generala in bucatarie. Asta ca sa incapa noile achizitii. Sunt rupta de spate.
Cat platiti femeile, sa stiu cat am castigat in seara asta .

De calcat... tomorow....

Acum noapte buna!

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

Mergi la inceput

Eu spal cu persil sensitive. Fara nici un vanish, fara nimic... si ies super.
Si pe ale noastre la fel, mai am o patura si am ajuns cu toate spalate cu persil.

Ariel, de cand a confirmat si Larisel ce ca ar fi cel mai puternic alergen n-am mai folosit si l-am dus si la mama sa nu-mi mai ocupe loc prin debara...

_

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Trebuie sa fac cinste pt stelutzele roshii ... asha ca

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena

Albume: L0-3; L4; L5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Ieri au intrat banii pe card ... pt o luna jumate. Pe 12 februarie am depus dosarul si pe 12 aprilie au venit banii...binishor nu?

Mergi la inceput

Apropo de hainute mult prea elegante... eu in viata de zi cu zi sunt extrasport, hainele de serviciu sunt utile si comode (nu neaparat comode in sensul larg, pentru ca este un echipament de protectie...) si de aceea in capul meu este o clara diferentiere intre haine.

Si sincer si intre evenimente... Stiu ca sunt oameni mai excentrici care isi permit "luxul" de a face din nunta lor un picnic, nu judec dar nu inteleg cum de buna voie si nesiliti de nimeni transforma un eveniment unic in viata intr-un 1 mai muncitoresc...

Si la fel nu inteleg cum unii isi permit sa mearga in locatii superelegante la evenimente importante imbracati casual. La fel o sa spuneti ca sunt demodata, dar am vazut de multe ori la petreceri de fitze oameni imbracati in tricouri alaturi de oameni la 4 ace... imaginea e deplorabila...

Sper ca n-am jignit sau suparat pe nimeni cu parerile mele.

_

Cresc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Ieri au intrat banii pe card ... pt o luna jumate. Pe 12 februarie am depus dosarul si pe 12 aprilie au venit banii...binishor nu?

Sa-i cheltuiesti sanatoasa!
Felicitari pentru stelutele colorate!

Ti-am scris mai demult un mesaj, nu stiu daca ai apucat sa-l citesti cu un medicament care ajuta in dermatita atopica, Dicoflor 30 se numeste, ai intrebat cumva medicul de el?

_

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

miremia, cris.d , crema se numeste advantan milk.dar atentie e ptr tot felul de eczeme,dermatite si arsuri solare.(daca va intereseaza scriu prospectul ) mie efectiv mii se cojea fata...iar acum e f f f fina.
lorex, bubu, cristies, decenuela,cris.m,miremia, cris.d sper ca nu am omis pe nimeni, multumesc de (re)primire.
larisel felicitari ptr stelute!

noi(eu,mama si david) am stat o jumate de zi fara curent(prize).a sarit siguranta,si au luat jos siguranta baietii de la gazi-am chemat sus, am luat/ pus alta si a facut flama, scurt...si mi-a fost frica sa mai pun mana si am asteptat de la 10 pana la 4 ce au venit vecinii acasa...si am facut curat AGAIN in alte dulapuri cam atat.bla bla bla....ce zi aiurea am avut...acuma vad

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Eu am facut curatenie generala in bucatarie. Asta ca sa incapa noile achizitii. Sunt rupta de spate.
Cat platiti femeile, sa stiu cat am castigat in seara asta .

De calcat... tomorow....

Acum noapte buna!

_

Cresc

FELICITARI PENTRU ACHIZITII!!!

asa vreau si eu... cat a costat?

si bravo si pt economia facuta la bani, dar mereu ma gandesc oare merita sa ii dam mai tarziu pe creme si medicamente? si imi aduc aminte ca chiar nu imi permit acum... or veni si vremuri mai bune!

Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot

Mergi la inceput