Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (31)
Raspunsuri - Pagina 12
cris.dogarel spune:
noi avem on fata serioasa... nu rade in hohote, doar deschide gura larg de ras, azi s-a auzit un ha si atat, dar nu e ha-ha-ha. cum ziceam, seamana cu tati: incruntata, serioasa cand ii vorbesc ma studiaza intens, zici ca isi da doctoratu.
vreau si eu sa rada. si sa planga mai putin
si ar mai fi cateva "puncte"...dar azi o las pe Ruxita, ca ea a fost si mama eroina, io nu prea. azi am fost in "lasa ca nu moare nimeni" mode. am facut doar ceva mancare si o masina care s-a terminat acu. in rest, caut tara cea mai buna de emigrat. pe net.
Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze
povestea noastra
cris.dogarel spune:
Ema vrea sa-si bage pumnul in gura pana la cot. chiar se impinge in picioare, k poate intra. i-o fi foame, ca tocmai a terminat de papat...sau asa e ea hotarata?
Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze
povestea noastra
Vi4i spune:
multumim la fete de complimente,ma-ti facut sa , adica asta era si ideea,ca na sotul a cam uitat sa-mi mai faca complimente si aveam si eu nevoie de undeva sa aud vorbe frumoase !!!!! intradevar mama mea e tanara dar eu sper la varsta de 45 ani sa arat ca ea...asta inseamna NO SMOKING,no drinking and healthy food...
Lucia ce poze frumoase si ideea de blog!!! si bebe mumos cu ochi albastri felicitari p-u bebele increstinat!!!!
la multe lunite andrei,ema,edoard
si la multi ani analessya
fetele eu tot nu reusesc sa deschid file cu colajul vreau si eu sa-l vad cine ma poate ajuta??? pleeeeeazzzzzz.....
alexutzza bine ai revenit de pe meleagurile mai caldute si daca tot vii atat de des in Greece,de ce nu ne intalnim o data la vreo cafea cu bebeii???
fetele cu bebei fornaiti,asa eram si noi,si tot curarat nasul inainte de fiecare masa cu ser si ii aspiram si tot fornait ramanea,si disperare ca noaptea doarmea rau si la sfatul matusii mele am inceput sa-i curatnasul doar o data pe zi 2 poate si nu mult ser ca ceea ce auzim noi acolo caatare e serul ramas in nasuc pe care noi nu il putem aspira!!! deci de atunci nu mai am probleme cu fornaica
catalutza ce frumusata ai tu acolo!!!!??? e deja data??? imi ofer baiatul de ginere
baby in burtica
poze bebe iubit
de Dionisios-Ionas 03.02.2010
evyme spune:
Am vazut pozici noi cu bebe luptator de al3csa
andre_lina, felicitari ca ai scapat cu ancheta care este si pt hainutele care ti-au ridicat moralul
Bea, imi pare rau ca va mai incearca din cand in cand o criza d-asta de plans inconsolabil; bine macar ca nu plange in fiecare seara
din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
evyme spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Beatrice1982 sa fie un capitol numai cu vesti bune!!!!!!!!!!!!!!! si la ai vostri bebei cresc repede unghiile, eu saptamanal tre sa i le tai la ivan....ca-s asa de mari, si cum tot pe sus ii cu mainile deja ma prinde de par, si ma zgarie................... cand are muci dimineata in general, ii curat nasul, ca acolo e de ala mai tare.:D. apoi ii pun ser si i-l aspir, da nu iese nimic, desi se aude cum p-acolo este........... si dupa ce papa, sta sta, dar nu linistit, ozre cum sa stea linisiti, doar a fost bebele miscator al odiseei, si asa e si acum, si ii vine inapoi lapte branzit, in care apar mucii ei dragi................. a mai patit cineva asa ceva????????????????? Bea de Ivan, iubirea noastra! Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Poze |
Si la noi cresc foarte repede unghiile, dar numai la maini; la picioare i le-am taiat doar o data pana acum
poze bebe Sebastian
evyme spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cris.dogarel
noi! daca aspir doar cu para, fara aspirator, nu iese nik, dar ea haraie... apoi ies cu branza... Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 3 kile! poze povestea noastra |
Si pustiu1 e fornait, si desi targ si cu para si cu batista bebelusului (asta o data la 3 zile) nu iese nimic. In schimb, nu sunt mucisori nici in laptele pe care-l mai regurgiteaza din cand in cand
poze bebe Sebastian
mamidepuiuti spune:
m-ati omorat...nu am apucat sa citesc decat pe sarite,dar ...
la multe lunitze
iris ema
andrei
edoard
analessya
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
evyme spune:
citat din mesajul lui cris_mario cristies,multumesc de intrebare .Eu tocmai am terminat de calcat (ca de obicei),dar nu am vrut sa va mai plictisesc cu asta ,printesa doarme in carut in curte si akm sincer nu mai am nimic de facut,poate un fotbal cu Mario k m-a batut la cap toata ziua.Aseara am lucrat ceva pentru birou,de sfarsit de martie(cam tarziu ).aaa si am papat stevie Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... |
Si soacra mea a facut stevie, dar eu nu pap, ca nu-mi place
poze bebe Sebastian
evyme spune:
citat din mesajul lui miremia La multe lunite pufuletilor de 13! la multi ani analessya! Cris.d nici eu n-am observat sa fi zis mamidepuiuti ca pleaca. Poate s-a intors puiutul mare de la bunici si este busy. Deci azi este marti 13. Mai este cineva cu superstitii? Fetita mea este iar la ora de vorbit cu frunzele, asa ca ma apuc si eu de strans de prin casa. Mirela fericita de Mara Ioana |
Eu sunt superstitioasa, dar pentru mine zilele cu ghinion sunt miercurea si sambata, asa ca daca pica 13 intr-una din astea doua ma baricadez in casa
poze bebe Sebastian
evyme spune:
citat din mesajul lui miremia Uitasem sa intreb daca mai este vreun bebel caruia sa-i curga multe, multe balutze si care face spumitze la gurita. Marei i s-au iritat gusile de la atatea bale si nici nu-i place sa fie stearsa. Mirela fericita de Mara Ioana |
Si pustiu face balonase la gura, dar nu mereu, in schimb, a inceput sa-i curga tot mai multe balutze. Dar lui ii place sa-l sterg la gura; rade mereu dupa ce-l sterg
poze bebe Sebastian