Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (31)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

cristies,multumesc de intrebare .Eu tocmai am terminat de calcat (ca de obicei),dar nu am vrut sa va mai plictisesc cu asta ,printesa doarme in carut in curte si akm sincer nu mai am nimic de facut,poate un fotbal cu Mario k m-a batut la cap toata ziua.Aseara am lucrat ceva pentru birou,de sfarsit de martie(cam tarziu ).aaa si am papat stevie

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Eu am o tona de lucruri de calcat... dar acum plec la cumparaturi. Le-am promis baietilor ca le cumpar storcator de fructe si aparat de gatit cu aburi. Si merg si la posta sa trimit concediul. Asa ca diseara... se stie... calc pana sta vantul.

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

te pregatesti de diversificare? mai iti trebuie un mixer vertical si gata, ai cu ce

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

si inca ceva A RAS AZI ZGOMOTOS
e adevarat ca l-am gadilat putin . imi venea sa plang de fericire. am pus mana repede pe aparat sa-l filmez dar nu a mai vrut si a doua oara .

si Ivan rade in hohte, dar mereu cand rade asa il apuca sughitul, asa ca prefer sa nu il fac sa rada in hohte, dar e dulce tareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
eu nu tre sa il gadil numa sa fac pe nebuna si asa rade de mori!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bravoooooooooooooo si daca esti asa happy la primul ras in hohote, cum ai sa fii cand va zice mama????????????????????
super happy, asa-i???????????

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marse spune:

Lucia2000: mergi la stomatolog, spui ca alaptezi si stie el ce tb facut.
cristies: tu ti-ai depus dosarul inainte sa termini concediul medical? Se poate asa?
evyme: "desteapta" pediatra la care ati fost. Pai daca papa LM, suc de mere la 6 luni. Bine ca nu te-a certat ca nu i-ai dat suc de la nastere, o fi fiul marului .
Ruxita: nici al meu bb nu se joaca inca, abia se uita si atinge timid jucariile. Dar am sperante, ca nu-si mai tine pumnii stransi non-stop. Mai "vorbeste" uneori cu ele. Asta a luat-o de la mine, ca eram logoreica tare in copilarie (nici acum nu mi-e rusine).
Si mult succes la bifat "puncte"
miremia: are si al meu balutze si face balonase si scoate limba, dar nu mereu. Eu cred ca se descopera, realizeaza ce pot face cu corpushorul lor, le place si exerseaza.

Marse de Alex-Mihai (DN 31.01.2010) .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marse spune:

Taiat unghii: eu i le tai destul de des, ca se zgarie si operatiunea o fac in somn (nu al meu, evident ). E destul de usor asa.
Botez: Felicitari mamicilor cu bb prospat crestinati. Si noi avem botez vineri. Am emotii, cred ca o sa plang, desi nu-s chiar sensibiloasa de fel.
Alocatie: Eu am nascut pe 31 ian, deci tb sa primesc si februarie. Va anunt cand se intampla. Abia am luat trusoul.

Trimit ca se foieste puiul.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

am si eu niste puncte:
1. sa-mi cumpar o casa (stam cu chirie)
2. sa castig un porcoi de bani la bursa (forex).
3. sa ma fac femeie fatala (slabit, ingrijit, lucrat musculatura, etc. - vreau fesieri si tzatzieri mai vigurosi).
4. vreau sa deschid o afacere (ceainaria);
5. vreau sa fiu happy si familia mea sa fie super happy

cam atat.
azi voi fi o mama heroina fara sa-mi fi propus si ma grabesc sa ma si laud si fug repede la trebi - de dimineata am copt o placinta la cuptor, supa crem legume, spalat 2 masini, cumparaturi, jucat bebe, mai vreau sa fac asa - inca o masina de spalat, ardei umpluti cu ciuperci la cuptor, inca o placinta pentru sot (cu branza si ceapa verde), o clarificare de oferta pentru un proiect si rescrierea unor capitole din proiect (deci nitzel job), plus un aspirat prin buca si cam atat...

Caius (21.01.2010)
www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">Filmulete

Felicitari!! Esti activa nu gluma .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui marse

Taiat unghii: eu i le tai destul de des, ca se zgarie si operatiunea o fac in somn (nu al meu, evident ). E destul de usor asa.
Botez: Felicitari mamicilor cu bb prospat crestinati. Si noi avem botez vineri. Am emotii, cred ca o sa plang, desi nu-s chiar sensibiloasa de fel.
Alocatie: Eu am nascut pe 31 ian, deci tb sa primesc si februarie. Va anunt cand se intampla. Abia am luat trusoul.

Trimit ca se foieste puiul.

deja ai primit trusoul????????????????????????
ce chestie.si eu am nascut pe 14 ian si nema trusou inca.......................dar alocatie da........deci nu stiu

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Am avut zi productiva si noi azi. L-am plimbat pe Cristi cu taxiul sa mai rezolvam din lucruri. Am fost sa ridic alocatia+trusou, am fost la cec sa platesc ptr pasaport si .... AM REUSIT SA DEPUNEM ACTELE LA PASAPORT. Am ajuns pe la 15, am asteptat vreo 40 min afara cat timp a stat sotul la coada, dar am scapat. I-a facut poza , cica sa faci poza la copil de 2 luni si sa se uite la aparat . Oricum am reusit. Pe 27 e gata, so cristies daca te grabesti poti sa-l ai pana pe 1 mai.

si tu atat ai platit?
200 si ceva roni????????????

Poze

266 Ron

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

dragi mamici, daca vaccinul de 2 luni l-am facut la 3 luni, se decaleaza si celelalte? adica cel de 4 la 5, etc?

Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot

la mine dr s-a exprimat ...nu ca ar trebui sa faca vaccin la 2 luni exact ci,,,..in luna a 2-a...si eu tot pe la 3 luni fara vreo sapt am fc....si cred ca ma duc pe la 4 luni juma

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....,7.5, LA NAIBA, nu-i de bine.....

Mergi la inceput

ieri mi-a venit si mie tanti la curatenie. e f tare tipa ptr ca e f eficienta (asa imi plac mie oamenii ). ma tot invart de ieri prin casa si nu imi vine sa cred ca e totul luna, hainele calcate ... asta da viata nu stiu de ce am tot insistat pana acum sa le fac eu pe toate, o prostie . rezultatul: sunt f relaxata, am avut timp sa-mi fac unghiile, sa stau la vorba cu sotul, sa ma joc cu Cristi ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

BRAVO, XELA!!

eu o sa folosesc aburitotul din dotare, k v-am zis ca gatesc relativ des la el, blenderu vertical ptr pasat, eventual robotul, cand o fi cazul de cantitati industriale.
noi oricum mancam de cand am diversificat la ana supa crema de legume, o data la 7-10 zile. o sa incep cu asta, zeama mai intai, ca fructele-s dulci si...cica ia mai greu legume apoi. in plus, am un fix ca le difera mai usor, sunt mai putin acide decat suc de fructe. ca de obicei, pareri si pareri.
sper insa sa nu incep pana ne intoarcewm din concediu, adica sfarsit de iunie, cand am avea cam 5 luni si 3 saptamani. la limita, om vedea... ca doar nu e batut in cuie. lapte sa fie..

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput