Sezatoarea canadiana (178)
Raspunsuri - Pagina 18
ankalaura spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cge [ Anka, am vazut ca SeeKaiRun livreaza si in Canada. Noi ii luam Ancutei incaltaminte frumoasa din Winners. O zi buna, Cristina, mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005 |
Livreaza, dar nu stiu cat ar costa formalitatile de vama. Au magazine pe la Toronto, la Ottawa, dar din ce am vazut pe site-urile lor, numai masuri de bebe si toddler. Mai caut. Ar fi mai simplu de comandat direct in Canada, macar nu ar mai fi vama. E de investigat, eu nu am vazut pantofi mai faini decat SeeKai Run. Nici Geox nu sunt la fel de buni! (zic eu, parerea mea, pe probate si pe experienta de job cu "pantofari")
nelia spune:
Scrisesem un mesaj pentru Ana inainte de cel cu covoarele, dar vad ca nu e... unde l-oi fi trimis? Dar intre timp a scris Simonna mai bine decit puteam eu sa scriu. Asa ca, doar te si sper sa ajunga mama ta aici, sa puteti trece impreuna prin tot.
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
zavalita spune:
eu sunt in continuare in asteptare cu vulcanul meu.
s-ar putea totusi sa arrivez, vad ca de maine se reia online check-inul pe british,cateva aeroporturi din tara se redeschid...
tocmai acum cand mi-am facut planuri sa mai stau, culmea e ca nu mai vreau sa vin marti, vreau sa se mai amane...acolo sa cateva zile, sa ma mai linistesc dupa tumultul ultimelor zile, am lasat-o mai moale si cu toate treburile si cred ca maine la pranz aflu daca viu ori ba. i'm stressed,offfffffff.
pitilache spune:
Anka mai cauta si Naturino, Umi sau www.amazon.com/s/ref=nb_sb_ss_c_1_10?url=search-alias%3Dshoes&field-keywords=agatha ruiz de la prada&sprefix=Agatha Rui" target="_blank">Agatha Ruiz de la Prada(de astia Isa si cu mine suntem ). (poti incerca si pe pe ebay). Cred ca sunt mai faini decat cei pusi de tine , no offense!
zavalita hai ca se rezolva!
mamaana eu nu am cumparat levantica, am "prins" cu o radacina de la cineva si apoi le-am inmultit eu. Dar cred ca se gaseste si pe la sere.
columbiana spune:
fetelor , Oana ma bucur ca existati!
Am vazut pozele, ce vacanta frumoasa ati avut, nasuc! tot timpul au fost valuri?
Roxana, tu iti cumperi si pentru tine pantofi de pe Amazon sau Ebay, se potrivesc marimile? am mers pe linkurile voastra, am salivat pe acolo :))
stiti daca se poate vedea meciul lui Bute pe internet gratuit, barbatu-meu are o mare problema, nu l-a vazut ; oricum e tare romanasul, a batut in sapte minute, bravo lui!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
Diana2007 spune:
citat din mesajul lui pitilache Anka nu cunosc site-ul respectiv. Si apropos de pantofi de copii, este un magazin la Fairview in Pointe Claire, care este specializat pe pantofi de copii. Au niste pantofi..., cel putin la fete... dar si preturile pe masura. Le-am cumparat si eu o data de acolo, Geox-i, si lui Seba si Isei, care pe vremea aia era bebe, insa i-am luat o pereche de sandale Geox roz cu paiete, o minunatie, care la reucerea reducerii costau "doar" vreo $50. Nu-mi vine in cap acum cum se numeste magazinul, poate fetele din West Island, il stiu. O duminica frumoasa sa aveti! |
Panda ii zice la magazin.
Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009
"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain
pitilache spune:
Ana da, imi iau si mie dar mai mult Isei, de obicei mai mari ca sa nu fie problema. Ii studiez bine si verific masurile de o suta de ori.
Diana merci batranetile... Asa se cheama intra-devar, www.chaussurespanda.com/index.php" target="_blank">Panda. Daca ai drum in Pointe Claire, Anka, arunca-ti un ochi si acolo. Ti-am pus si link-ul.
Pucku spune:
Nasuc foarte frumoase pozele...ce valurii....cat a costat vacanta ? m-as combina si eu la asa vacanta....
eu sunt incantata azi, sotul a vandut primul tablou, sper sa continue asa....macar cat sa scoata investitia in creioane, foi, rame....
copilul e si mai incantat ca i-a promis un dragon(Mihaela data viitoare ascunde dragonii ca se lasa cu cheltuiala la noi )...si eu care credeam ca i-au ajuns dragonii primiti la ziua ei....+ catelul care latra, un stegosaur care urla, merge...o sirena, un catel rosu, un cal...ce mai am avut un copil gate de colegii de clasa....azi mi-a facut capul tzandari cu dinozaurul in stanga, catelul cu latratul in dreapta si Sifaka's world la computer
pt copii care iubesc animalele si nu numai http://content.sifakaworld.com/index.html
Simi multumim de urari
Anka au iesit deliciosi polonezi...deja s-au terminat, dar e drept ca am si impartit...asa ca mai fac cred saptamana asta
Corina , Stephanie si Yann Edward + Totoku
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
Dragaica spune:
citat din mesajul lui pitilache Ica si Dragaica m-am bucurat sa va revad si pe voi astazi. Si pe restul fetelor, bine-nteles, dar pe voi nu v-am mai vazut de ceva timp Poate mai organizam o intalnire, fie o iesire intr-un parc pe la inceputul-mijlocul lui mai, sa se mai incalzeasca un pic, fie doar o intalnire inte fete, la o terasa, ce ziceti? Sa le facem primirea si Ankai si zavalitei la Mtl. Astept propuneri!!! |
Mi-a parut bine sa va revad, ideea cu iesirea ma incanta la nebunie, ma inscriu deja pe lista pentru o eventuala intalnire.....asta daca va riscati sa mergeti cu balena dupa voi
Poate isi revine vremea si organizam ceva in felu asta am ocazia sa revad pe toata lumea.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 22+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru