Sezatoarea canadiana (178)
Raspunsuri - Pagina 17
Ica 1975 spune:
Ana, imi pare rau ca nu putem face mai mult
Pitilache, si eu m-am bucurat sa va revad, pe toate si s-o cunosc si pe Simi pe care n-o stiam
Nu te teme, mergi pe acest drum, cu aceste hotarari in inima si nu-ti va parea rau. E calea cea stramta si pentru a ramane pe ea trebuie sa nu fii singur. Insoteste-te cu fratii de un cuget, agata-te de Parintele duhovnic.
Da-mi minte sa fac voia Ta, Doamne!
Ione81 spune:
Ana,
M-am gandit azi la tine, nici nu stii ce sa spui in fata durerii, sa-ti fie Dumnezeu aproape!
Nelia,
Esti o draga!
Delia,
Onorez cand imi iau masina! :P
Nu conteaza casa sau apartament, conteaza sa fie sentimentul de "casa" si "acasa"; eu nu mi-as da copilaria la bloc la timisoara pt nicio casa cu piscina, pt ca atunci cand ai 5 ani, lumea e facuta din dragoste si nori si papusi, si sentimente, si curcubee!
Nasuc,
frumoase poze, unele prinse cu suflet asa, de artist!
valurile mi-au adus aminte de cap ferret, in franta, si acolo se face surf. te admir, eu nici nu stiu sa inot, mi-a luat sotul cursuri cadou la calgary, ca zicea ca e chestiune de viata si de moarte, si am facut primul modul in care am reusit sa-mi inving teama si ma bagam in bazinul de 2 m, si am vazut ca e chiar greu sa te scufunzi, dar apoi ne-am mutat si sa vezi daca oi mai avea eu curaj acuma sa ma bag in bazinul de 2 m... in cel de 1.5, inot, fac pluta, pe fata, pe spate, ma scufund, no problem, dar nu prea stiu sa calc apa, si teama de haul de sub mine ma paralizeaza! eu, care am facut cursuri de parautism si-i dadeam palipatii lu' mica; cred ca m-a aranjat ea cu un gand "rau", de aia nu am mai apucat sa efectuez salturi niciodata :)
si toate astea pt ca atunci cand eram mica, ticu ne-a dus la inot si antrenorul ne arunca in bazin de 2m si ceva, si apoi ne dadea batul sa ne prindem de el ca sa iesim; m-am dus acasa cu broaste-n burta! si m-a urmarit de atunci o imagine, ca fratiorul meu era mai mic, si pe el l-a tot aruncat vreo ora si ceva, eu fiind mai mare, m-a aruncat de cateva ori, dar apoi m-am dus pe margine si dadeam din picioare, stii, cand te tii de bara la "mal" si faci valuri cu picioarle... dar mi-am abandonat fratele - l-m intrebat mai incolo, cand eram mai mari, dar el nu-si mai aducea aminte, doamne ajuta :)
Pitilache,
Eu sunt pentru, dar nu stiu decat Mont Royal si este si bus pt cei nemasinizati :
Azi am fost la conferinta toata ziua, se intampla lucruri minunate totusi in Montreal! Atatia oameni entuziasti si cu idei!
Sa aveti un weekend minunat!
Noi tocmai am vazut Occident, al lui Cristian Mungiu, foaaarte fain, amuzant (haz de necaz) si inteligent facut!
bebitzu spune:
Ana,imi pare rau ca nu am ajuns azi.
Am fost alaturi de tine cu gandul si cu o rugaciune,
Vorbisem chiar cu Anca sa vad cum ajung insa nu am reusit.Am inteles ca a ajuns si ea,ma bucur ca a fost alaturi.
nelia spune:
Anka, ce covoare frumusele pentru copii! Nu, eu nu-i stiam. Dar nu au pretul, cit costa?
Revin dupa ce vad pozele lui nasuc, abia astept.
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
pitilache spune:
Delphin sper sa-ti ajunga frumusete de rochie pentru bal. Este absolut superba! Ca sa nu mai zic e accesorii!
Anka nu cunosc site-ul respectiv. Si apropos de pantofi de copii, este un magazin la Fairview in Pointe Claire, care este specializat pe pantofi de copii. Au niste pantofi..., cel putin la fete... dar si preturile pe masura. Le-am cumparat si eu o data de acolo, Geox-i, si lui Seba si Isei, care pe vremea aia era bebe, insa i-am luat o pereche de sandale Geox roz cu paiete, o minunatie, care la reucerea reducerii costau "doar" vreo $50. Nu-mi vine in cap acum cum se numeste magazinul, poate fetele din West Island, il stiu.
O duminica frumoasa sa aveti!
mamaana spune:
pitilache unde se gaseste levantica? si eu imi doresc mult mult sa am in fata... pot gasi la ghiveci?
am cumparat 3 trandafiri anul trecut si unul nu are frunze de loc anul asta
nelia spune:
Nasuc, am vazut pozele!
Unde ati fost in Mexic? Poate ca ai scris, dar nu am retinut.
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
ankalaura spune:
NELIA - de-aia intrebam daca stie cineva de astia cu covorasele, ca nu au pretul, si nu as bate drumul pana acolo ca sa am un soc, dar nici nu pot sa sun sa ma apuc sa intreb de preturi... Deh... Cele din categoria "juvenile" sunt cam micute ca dimensiuni, dar celelalte sunt maricele. Eu tot studiez, dar se pare ca un covoras chiar "juvenile" nu e simplu de gasit. O sa incerc sa cer catalogul complet, pe mail, dar de regula la genul asta de abordare tot la magazin te cheama!
PITI - in Romania, un Geox costa 3-4 milioane asa, la ordinea zilei. In Spania se puteau gasi la 40-50 de dolari, iar reducerile nu prea erau reduceri cine stie ce, sa zic ca mai luai cam la 38. De euro. Drept sa zic, mie mi se pare super putin 50 de dolari, fiind axata pre pretul romanesc La Globo am vazut o groaza de musamale nasoale la 50, si fara sa se cheme cumva. Geox erau 70 sau peste.
De-aia aruncam cu ochiul la US, am eu unii pe care ii iubesc, ia uite
www.seekairun.com/cgi-bin/commerce.cgi?search=action&category=SKRN&keywords=Girls" target="_blank">AICI, SeeKaiRun E o super piele, manusa, rar am vazut asa incaltari perfecte! Doar ca in Romania costau ochii din cap, mai rau ca Swarovski, zau!!
Simonna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ana Stroe Trebuie sa va spun citeva cuvinte si le gasesc greu...pentru ca orice bucurie isi pierde din farmec cind n-ai cu cine s-o imparti, si orice durere e mult mai grea cind o duci singur, de asta sunteti voi aici si e o binecuvintare ca v-am gasit acum ...ani! Dragaica si sotul Ica Nelia si Lisandru Simonna, sot si Miss Cumintenie si scumpete Roxana si Isabella Simi mi-a fost bine ca ati fost acolo, si la toate fetele pentru gindurile bune in perioada asta, de 40 de zile incoace in care a trebuit sa descopar si sa invat cum e sa traiesc intr-o lume mai saraca si mai goala pentru mine, o lume fara tata; de acum nu ramine decit sa merg mai departe, cu ochii si gindul spre cei din jur, care mai suntem. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759 |
Ana, te-am simtit foarte aproape simbata, m-a impresionat durerea ta cum de mult nu mi s-a mai intimplat. Si curajul tau, felul in care ai reusit sa mergi, sa fii acolo pentru tatal tau, pentru mama ta - pe care sper sa o poti aduce aici cit mai curind.
Pentru noi a fost un privilegiu - desi e greu de inteles - ca am fost acolo, prietenia vine cu bune, care sint usor de dus, si cu rele, pentru care, cred eu, s-au inventat prietenii.
Astept sa te revad,
Simona
Doamnelor, as mai avea de spus, dar Addie are bitz ca -e foame, Radu vrea la computer... pe miine.
Simonna
cge spune:
Nasuc, vazut poze. Superbe !!
Ma bucur ca ati avut o vacanta asa reusita.
Simonna, mare dreptate ai.
Anka, am vazut ca SeeKaiRun livreaza si in Canada.
Noi ii luam Ancutei incaltaminte frumoasa din Winners.
O zi buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005