Sezatoarea canadiana (178)
Raspunsuri - Pagina 19
cge spune:
Nasuc, cred ca am mai scris, merci pentru poze, mi-au mers la suflet. Frumoasa vacanta!!
Pentru intalnire in parc, noi suntem pro. As propune 16 mai.
Mont Royal e ok, alta varianta ar mai fi Centre de la Nature in Laval.
Pucku, "La Multi Ani" lui Steph. Cati ani a facut 6 ?
Si felicitari sotului.
O sapt. frumoasa,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
mamaana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pitilache mamaana eu nu am cumparat levantica, am "prins" cu o radacina de la cineva si apoi le-am inmultit eu. Dar cred ca se gaseste si pe la sere. |
buna idee e o casa in cartier care are in front yard. ma duc sa vorbesc cu fata aia, dar cred nu cred ca a iesit inca
Podeanu spune:
Anaptr sufletul tau bun.
Nasuc, incintata de cunostiinta. Sa va fie de bine vacanta (si la mai multe in formatie completa)F frumoase poze, dar valurile alea nu erau cam mari? Nu prea era nimeni in apa Am citit ca in anumite zile iti dau interdictie de a merge in apa din cauza pericolului de innec (datorita valurilor). Tu esti tare curajoasa... sau stii sa innoti ff bine.
mikiion spune:
Ma intorc la Montreal...... Si nu cu coada intre picioare....Ci pe un post grozav.... Pana la urma a meritat sacrificiul venirii la Quebec.....
Acum sunt vesela , ca inca nu m-am gandit cum scap de un bail intr-un apartament unde n-am locuit inca....... Cum gasesc apartament la Montreal, gradinita......
Va las ca ma inteapa inima.......pe bune....
nasuc spune:
pitilache-- "bebelina" mea e de-o seama cu Agatha de Nelia si Roxana de Donia, dar cum numai pe ea o am... incerc sa trag si eu de timp cum pot si o mai consider micuta, desi e domnisoara in toata regula cateodata :))
Ione -- din pacate se pierde destul de mult printr-o fotografie, realitatea e muuuult mai frumoasa. merci mult!
pucku -- vacanta noastra a costat un pic sub $2700 pentru 2 saptamani (totul inclus), dar a facut toti banii!
Ana Stroe -- sunt valuri tot timpul; de fapt apa, marea e calma, doar la mal se formeaza valuri. In reviews toti spuneau cat de puternic e curentul si cum nu se poate inota in ocean.
Pai nici e nevoie sa inotam in ocean, daca vrem cateva lungimi de bazin erau piscinele la dispozitie. Oceanul e pentru surf, sarit peste sau pe dedesubt de valuri, jucat
pe mal, etc. E superb. Trebuie sa recunosc ca eu n-am mai vazut/intrat in valuri asa mari,
dar nici n-am fost decat la marea Neagra si la Adriatica (langa Venetia).
Si fiindca te am aici... spunea preotul nostru ieri ca atunci cand cineva e plecat departe, ii scriem, ii telefonam ca sa-i spunem ca-l iubim si ca ne e dor de el. Asa e, zicea preotul, si cu parastasul, e un mod de ne conecta cu cei plecati, sa le spunem ca ne e dor de ei si ca nu i-am uitat si sa rugam pe Domnul sa nu-i uite nici El.
cge -- saru-mana de aprecieri.
columbiana spune:
Dana, nasuc
Mihaela, ma bucur, felicitari pentru job; merita sa faci eforturi sa scapi de acolo cu tot cu bailul ala! sunt sigura ca lui Marc, si voua va va fi mult mai bine aici.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
mikiion spune:
Merci Ana. Si o floare pentru tine, chiar daca in intaziere.
Sa mai spun ca aseara( dupa ce peste zi vizionase niste poze de cand era bebe si rascolise in jucariile lui de bebe scoase din garaj) imi declara asa din senin. Mami, asta nu e casa mea. Eu vreau inapoi la casa noastra. Ii explic ca cealata nu mai era buna. El imi spune, nu-i nimic, vine Bob(The Builder) si o repara
Pucku, ai primit mailul meu de ieri cu multe poze? Mi-era ca e prea mare si a fost respins de casuta ta.
Felicitari pentru vanzare. Eu va pot garanta ca are maini de aur sotul ei...Sa vedeti ce obiecte de arta superbe face din ceramica!!!!!! La cat mai multe expozitii!!!!!
Simonna spune:
Votez si eu cu intilnire. Mie mi-a placut Centennial Park anul trecut, M.Royal si Centre de la Nature sint f. aglomerate. Asta daca mergem afara.
Mie-mi place la resto mai mult, dar acum sint cu c... in doua luntrii :)) ca unul e suficient de mare ca sa il las cu tat`su no problem si sa ma car la resto, dar Infanta e de dus in parc... cu tat`su la purtator :))
Crez ca punem de una indoor si una outdoor. Ce ziceti (nu gasesc semnul intrebarii iar mi s-a mutat tastatura in franceza!!!!)
TOCMAI M-AU SUNAT UNII SA-MI DEA LOC LA GRADINITAAAAAAAA!!!!!! MI-A STAT CEASUL, NA, CA SE POATE!!!!
Pupici, sunam pe tati sa-i dam vestea buna! Vestea proasta e ca sint 100% French....
Simonna
mikiion spune:
Simmona, CTRL + 6.
Felicitari pentru gradinita, eram sigura ca o sa gasesti in Laval!!!!!Plus cu copil nascut in septembrie!!!!!
nelia spune:
Ce de vesti bune!!! Si e si frumos afara!
Mikiion, felicitari pentru jobu-ul grozav si ma bucur mult ca va intoarceti aici. Chiar voiam sa-i sun pe prietenii din acelasi domeniu plecat in Edmonton, ca i se termina si lui contractul... casa nu si-au vindut-o, poate se intorc si ei. In plus, asta ne da sperante si noua, adica lui Octav...
Simonna, felicitari pentru primirea locului la gradinita! De cind e?
Pucku, felicitari sotului si la cit mai multe. Si la multi ani lui Steph, sa fie sanatoasa si sa aiba noroc!
Eu sint iar tuflita, de fapt mai mult obosita, a fost atit de greeeu examenul... Dar zic io ca am scris totusi bine, ma bine ca la cel de joia trecuta...
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU