Sezatoarea canadiana (178)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamitzica spune:

Ankalaura mie pentru copil imi plac Stride Rite-poarta asta in proportie de 95%;sint durabili,sint mai scumpi,eu am tot cumparat din State unde aveau deal-uri bune.Dar se gasesc si in Canada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Trebuie sa va spun citeva cuvinte si le gasesc greu...pentru ca orice bucurie isi pierde din farmec cind n-ai cu cine s-o imparti, si orice durere e mult mai grea cind o duci singur, de asta sunteti voi aici si e o binecuvintare ca v-am gasit acum ...ani!
Dragaica si sotul
Ica
Nelia si Lisandru
Simonna, sot si Miss Cumintenie si scumpete
Roxana si Isabella
Simi

mi-a fost bine ca ati fost acolo, si la toate fetele pentru gindurile bune in perioada asta, de 40 de zile incoace in care a trebuit sa descopar si sa invat cum e sa traiesc intr-o lume mai saraca si mai goala pentru mine, o lume fara tata; de acum nu ramine decit sa merg mai departe, cu ochii si gindul spre cei din jur, care mai suntem.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Cristina, sanatate Ancai! spune-i lui Victor ca la parastasul de sase luni pun deoparte coliva pentru el; eu am comandat-o la Transilvania (bine am facut ca riscam, cu cozonacul am patit-o ca...n-a vrut sa iasa, vineri am framintat doua serii, cu doua tipuri de drojdie si ca niciodata, n-a vrut sa creasca deloc)

Mihaela, era sa ma pling si eu de frig, dar am vazut ce-a fost in Calgary saptamina trecuta si am inchis gura repejor :))

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Ana, imi pare rau ca nu am putut sa fiu si eu cu tine azi. . Imi aduc si acum aminte, parca ar fii fost ieri, pe linga durerea ingrozitoare, ce teribil sentiment de singuratate am avut cind mama m-a parasit . Si sint deja 25 de ani de atunci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Multumim de urari pentru Anca.
I-am tot dat Advil si a fost ok, se tot plange ca e obosita.
Sper sa fie in forma luni.

Ana, asa este si in capul nostru: ca o sa venim la parastasul de 6 luni.

O seara buna,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasuc spune:

Dragele mele,

am pus cateva poze din vacanta noastra.
Nici nu stiu de unde si cu ce sa incep. Poate cu time-share representatives, ca de astia mi-era teama, ei bine, inafara de unul mai indraznet, ca sa zic asa, la aeroport care a incercat sa-mi spuna ca el e reprezenatatul WestJet-ului (dar eu stiam ca nu e asa, si ca trebuie sa ies din aeroport - merci fetelor care m-au sfatuit) nu m-a deranjat nici unul.
Pentru mine a fost prima vacanta intr-un all inclusive si acum spun cu mana pe inima ca asta e cel mai elegant mod de petrece vacanta cu familia. Fiindca inafara de mancare, bauturi, spectacole, entertainment etc. sunt incluse si prosoape de plaja (cate voiai) si, in cazul resortului nostru, diverse activitati supraveghetate pentru copii. Kids club si staff-ul de acolo au fost formidabili. Fata mea a fost asa de trista cand a trebuit sa plecam... le adora pe animatoarele de acolo. Voia sa mearga in fiecare zi cateva ore. Si-a facut o gramada de prietene. Programul la clubul de copii incepea la 9h30 pana la 5pm. Aveau activitati diferite din ora in ora: la 10, la 1 si la 4 cate o ora de waterslide pentru ei. O ora dimineata si o ora dupa-masa aveau activitati de lucru manual (manualidad/ krafts). Am venit cu o gramada de chestii faine pe care le-a confectionat acolo. Plus, marti fiesta pentru copii, cu jocuri si o pinata uriasa, plus jocuri pe plaja (o sa vedeti si in poze), plus inainte de fiecare spectacol, activitati pe scena pentru copii. Cum ziceam: nu puteam sa nimeresc mai bine!

Inainte de plecare imi faceam griji daca o sa fie safe sa fiu numai cu fetita, citeam aproape zilnic reviews-urile celor care au fost acolo... A fost une din cele mai minunate vacante pentru amandoua. Bine, ideal era sa fie si tati, dar daca el nu poate decat in lunile de vara... Oricum, in fiecare seara, dupa ce se termina spectacolul vorbeam cate o ora sau asa la telefon cu el.
Mancarea a fost foarte buna, prea buna si diversificata chiar pentru siluetele noastre :))
Am incercat diverse bauturi, insa trebuie s-o spun din capul lucului ca mie nu-mi place tequila, asa ca am ramas la long drinks cu cinzano, martini, chiar si campari o data. Ce mi-a placut a fost sombrero, un amestec de lichior de cafea cu gheata si crema. Stiu, lots of calories, dar merita!
camera a fost mare (am avut un King bed), baia foarte spatioasa, balconul mare, dar adevarul e ca nu prea stateam in camera. Era prea frumos, prea atragator oceanul ca sa stam in camera, oricat de confortabile, spatioasa si eleganta era.

Apoi valurile... oh, aici ar trebui sa scriu un roman, atat de mult m-au fascinat! N-o sa va plictisesc prea mult, o sa va spun doar ca ocupatia mea favorita (pe langa surf pe valuri, din pacate n-a fost cine sa ma fotografieze in momentele mele de glorie pe val) era sa admir valurile. Fiecare era unic, fiecare avea ceva diferit, fie forta, fie culoarea apei era diferita cand se ridica, fie se spargea mai spectacular decat cel dinainte... Magnific!
Printre pozele pe care le-am pus e una pe care am numit-o dantela sau dantelarie.
Am prins-o chiar cand se ridica valul si batea si vantul...

Mi-ar trebui cateva zile ca sa povestesc tot ce m-a fascinat in Mexico. Mi-au placut oamenii, am fost de doua ori in oraselul San Jose (la vreo 20 de minute pe jos de hotel) si m-am simtit intr-un fel ca in RO. Bine, abstractie facand de cactusi si palmieri. Am pus si cateva poze din San Jose. Sper ca prin selectia pe care am facut-o pentru voi, am reusit sa scot in evidenta macar o cincime din tot ce am vazut si sa va placa si voua. Imi aduc aminte cum "enjoiam" si eu pozele vostre de prin vacante.

Stiu ca am avut un timp minunat in Mexico, si de-ar fi sa ma intorc, as face-o intr-o clipita... Sunt inca sub impresia celor doua saptamani in paradis, dar sunt sigura ca o sa ma dezmeticesc cat de curand. Desi, asa n-as vrea, caci tare ne-a fost bine!

Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Ana imi pare bine ca am putut sa-ti fim alaturi! Te string in brate inca odata! coliva, foarte apreciata de ai mei, bogdaproste

cge sanatate Ancutei!

Pucku La Multi Ani lui Stephanie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

ZAVALITA - lasa-i pe ei sa te mute cu zborul, daca e de mutat. E gratis. Daca ceri tu sa te mute, il y a des frais
Relax, pun pariu ca noru' lu' peshte o sa plece pana marti. Il ia vantul si-l muta in Asia, o sa vezi.

ANA - sper ca ziua de azi ti-a adus liniste in suflet, si ma bucur mult ca fetele ti-au putut fi alaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Ana inca un de la noi! Si eu m-am bucurat sa-ti fiu aproape azi.

Ica si Dragaica m-am bucurat sa va revad si pe voi astazi. Si pe restul fetelor, bine-nteles, dar pe voi nu v-am mai vazut de ceva timp

Poate mai organizam o intalnire, fie o iesire intr-un parc pe la inceputul-mijlocul lui mai, sa se mai incalzeasca un pic, fie doar o intalnire inte fete, la o terasa, ce ziceti? Sa le facem primirea si Ankai si zavalitei la Mtl. Astept propuneri!!!

nasuc am vizionat pozele Foarte frumoase! Sa va fie de bine concediul! Cand vorbeai de fetita ta, nu stiu de ce, aveam impresia ca-i mai bebelina, dar este o domnisoara adevarata si tare draguta!!!

Cristina - cge - sanatate Ancutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Stie cineva ceva despre www.carpet-art-deco.com/Catalogue.aspx?page=51&langue=en" target="_blank">ASTIA?

Mergi la inceput