Sezatoarea canadiana (178)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ce ati mai scris mai fetelor de ieri.
Foarte bine, ca sa am si eu ce sa citesc.

Eu de fapt am intrat sa ii zic Anei ca nu ajungem la biserica, Ancuta a facut febra aseara si o lasam sa doarma mai mult.
dar ne gandim la voi. Victor aba astepta sa manance coliva.

Roxana, frumoasa gradina. Si eu fac poze, si ma uit toata iarna apoi la ele.

Un weekend placut,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ica 1975

Anka, nu-mi dai si mie reteta de polonezi cap-coada, te rog? Nu de alta, dar m-am pierdut printre imagini, si in curand ma ia cu rau

Nu te teme, mergi pe acest drum, cu aceste hotarari in inima si nu-ti va parea rau. E calea cea stramta si pentru a ramane pe ea trebuie sa nu fii singur. Insoteste-te cu fratii de un cuget, agata-te de Parintele duhovnic.
Da-mi minte sa fac voia Ta, Doamne!

Apai reteta e pe prima pagina, www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/20717/Polonezi-cu-nuca-si-miere/" target="_blank">aici Cum spunea si Nelia, e si cu zahar si cu miere, nu stiu exact care e chestiunea. Dar avand in vedere ca siropul il faceam din plin cu miere, eu consider reteta cu miere AM MAI UITAT SA SPUN ca din cantitatile de acolo (cu 800 g faina) ies polonezi cat pentru o armata. Eu, de regula, fac din 500 g si reduc corespunzator cantitatile. Drojdia din reteta este umeda. Eu pun uscata, cam 8 grame la 500 de faina. Si in loc de margarina, pun unt nesarat.

Mergi la inceput

ANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

Ana ma gandesc la tine si am spus o rugaciune

Ankalaura ce-mi facusi cu polonezii aia, ca toata noaptea am visat la ei, si itzi dai seama ca ma trezi cu noaptea in cap sa-i prestez....
auzi se pune in coca 150gr unt sau numai 50 si restul pt uns intre foi? ca eu am pus 150 si mi-a intrat mai mult de 800 gr faina..asa ca deduc ca nu era tot untul in coca...deci itzi dai seama ca hranesc doua armate....o sa impart cativa...sper sa iasa
pt mobila, kijiji este iar o optiune, gasesti seturi de camera pt fete la preturi super...pana in 400$pe camera...cand va mutati la casa voastra puteti investiti in ceva mai fancy
incaltaminte depinde cat timp le poarta si pt ce ocazie....winners are preturi accesibile, geox uita-te in solduri, de o vara pantofiori, sandalute gasesti si la gap, joe-de la maxi, old navi
mai calitativ la magazine specializate pt incaltaminte copii, in toate marile malluri trebuie sa fie

asigurare la banca unde atzi facut conturile..cand o sa aveti masina o sa fie mai iieftin

eu cumpar adidasi buni calitativ, cizmele de iarna , pantofii prefer 3 perechi mai ieftine pe nr, decat una buna..dar asta pt ca Steph nu prea e cu pantofii si rochitele si stiu ca nu prea le poarta....noi i-am luat si geox si o alta de firma de tone de bani, geoxul i-a rupt intr-o zi, asa ca i-am returnat, iar ceilalti au tinut mai mult pana a crapat scaiul...asa ca am renuntat pt moment

vara la noi se poarta crocsul , caut un link si-tzi pun
dar nu toate fetitele sunt asa ca fie-mea....eh, si eu eram la fel

Simona mi-am cumparat si eu cultura de kefir, acum n-am lapte dar maine fac...eu beau fara lactoza si sper sa-mi iasa kefir fara lactoza...stie cine procesul daca odata scoasa lactoza se redezvolta cu cultura asta sau e safe? eu am cumparat din Iga, si cred ca si Loblows are
eu inainte faceam cu kefir gata cumparat, peste care puneam laptele fiert si racit, demential....
cand at trebui sa te intorci la servici?continui cu Csst-ul sau te intorci la un an.....eu m-am plafonat rau acasa, o sa am un soc cand ma voi intoarce la munca

Vai ce flori frumoase aveti....eu am numai in ghivece diverse verzituri...magnolia m-a dat gata, nici nu am stiut ca exista aici...eu am avu arbore de Iasomie, dar mi-a murit brusc intr-o iarna..acum sunt curioasa daca o sa reccreasca orhideea

Ione...da pai ce vin ii ala de-tzi da gastrita? sanatate

Sanatate si Ancutei, sper sa nu se lase cu complicatii

noi ne petrecem azi la popicarie de ziua lui Steph....a fost asa excitata toata saptamana, mi-a venit si cu puncte rosii acasa pe foaia de comportament...of trebuie sa scriu dincolo, de obicei se excita asa vreo ora inainte, dar saptamana asta a fost super agitata ca un cartof prajit, nu ne-am putut intelege cu ea...mai aveam un pic si cancelam totul

s-a trezit Ionutzu ma duc sa-l tzitzilesc, apoi sa impletesc covrigii

Corina , Stephanie si Yann Edward + Totoku

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

anka, baga un oki aici
http://www.crocs.com/girls-crocs-footwear/girls-footwear,default,sc.html

Corina , Stephanie si Yann Edward + Totoku

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

PUCK - da, la aluat intra cele 150 de g, si pentru foaie mai adaugi cam 80. Probabil ca ai avut o faina de 550, daca zici ca a mai cerut faina aluatul.

M-am uitat pe Kijiji dar nu am gasit cine stie ce, mai precis, nu am gasit doua paturi la fel. Pt ele avem un sg dormitor, deci ne trebuie ceva compact. Nu prea avem cum sa transportam mobila. Am gasit un magazinas mai jos de noi, un bunk bed e 299, saltelele, cate 165. Paturile le vom monta separat deocamdata, mi-e teama sa nu cada cea mica de sus. Pe kijiji erau bunk bed care nu se montau si separat. Mai luam un birou, o comoda si o mica biblioteca si gata. Cu totul, ajungem la vreo 800 taxe incluse. Mi s-a parut putin la toate astea, mai ales ca sunt si saltele aici! La ceva second plus transport platit de noi, ajungeam cam tot aici, cu efort mai mare.
Edit ca ne-am intors: cred ca am facut ceva in scaldatoare! Ne-a dat 75 de dolari reducere la mobila si ne-o livreaza peste o ora!!

Ce Geox am vazut aici, nu mi-a placut, sincer... Apai ce Geox e in Germania, pici pe spate, super piele si durabile. Nu avem nevoie urgent de incaltari, suntem acoperiti cu ce am venit. Atata ca Elizei i-ar trebui ceva de primavara, in afara de adidasii pe care ii are. Dar nu e musai.

Fug la treburi acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Zavalita, cereti sa va mute zborul pe saptamana viitoare, caci e balamuc rau in toata Europa cu norul paci!

Joi e bal si rochia mea trebuia sa ajunga duminica cu avionul...rezultat de curse nu am rochie si nici acareturi

Tara arde si baba se piaptana, si cu mine acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

A inceput de ieri sa cada cate-un fulg,
Acum a stat.

( de fapt de dimineata.....)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zavalita spune:

mama ce povesti de groaza o sa am sa zic copiilor, cum a incercat maman sa invinga vulcanul nabadaios si sa ajunga pe teritoriul canadei...stiti cum copiilor le plac povestile eroice voi fi o heroic mum.
colegii de munca ai sotului il cred cool, el e singurul care zboara in curand si uite doamne cate i se mai intampla...sireacul,asa ghinion! nu conteaza si restul de 180.000 sa zicem afectati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zavalita spune:

momentan britishul si-a anulat zborurile si pe 18, cred ca raman in aer. daca se intampla asa, cred ca-mi schimb biletul la inceput de mai...

Mergi la inceput