Sezatoarea canadiana (178)
Raspunsuri - Pagina 14
Ione81 spune:
AnkaLaura,
Am uitat sa-ti spun, aa va luati asigurare la casa, si noi am stat tot cam la 10 min de UdeM si ne-au furat laptopurile :)
Depinde in ce directie stati!
Noi am fost in directia hotului !
Maru,
Ahahaha, pai ala e la Toronto - nu stiu de ce aveam impresia ca si tu esti la Montreal :P
Esti baftoasa cu colega, eu nu i-am numarat inca, dar sigur am peste 50-60. I love them!
Si preferatii mei (affordable) in Canada sunt cei de la Nine West si ce se vinde la Browns!
Si calitate si design!
Spor oricum!
Pitilache,
Super, abia astept sa ne vedem la teatru, mai era si Cassandra cred!
Nelia, ar fi fain, sa impartasim opinii!
Delia79,
Cand am venit la Montreal ieseam in oras in centru, si in alte parti mergem la interviu;
asa am descoprit Candiac, mi s-a parut ca un vis; stiu si strada, avenue de Barcelone, cu arborii aia cu frunzele in toate culorile, si frunze pe jos, si lumina filtrata printre ramuri, si un copil pe bicicleta si altul fugand dupa el, mi-a adus aminte de cand eram copil si vedeam filme cu "America" la TV si mi pareau intotdeauna asa frumooosi arborii.
Mi-au oferit postul acolo, dar era cu contract, asa ca l-am ales pe asta din West Island, care e permanent... dar tot visez la Candiac :)
Sedere placuta la noua casa!
SATC 2:
Vineri 28 mai: Nelia,
Sambata 29 mai: Monicutza_bb, Nelia
http://www.sexandthecitymovie.com/
Participante: Doloress, Pitilache, Zavalita, Monicutza_bb, 81
Provocare: put on your favourite shoes - c-or fi sexi, cu toc, fara toc, negrii, rosii, albi, cu bulinute, fundite, pietricele, sau fara!
Si facem derogare si la alte culori in afara de rosu!
Dupa SATC 2, cocktail
Participante: Simonna, Nelia, Podeanu (club 281?)
PS: va multumesc de urari de sanatate, sunt mai bine!
Ione81 spune:
Nasuc,
poze, poze, sa ne incalzim sufletul!
eu tare imi doresc sa merg la marea neagra cand merg acasa, nu stiu, parca nu miroase niciunde ca acolo, o fi din cauza salinitatii!
nelia spune:
cu arborii aia cu frunzele in toate culorile, si frunze pe jos, si lumina filtrata printre ramuri, si un copil pe bicicleta si altul fugand dupa el...
Ce slujba, dom'le, pune sotul sa-si ia servici si tu stai acasa si scrie o carte, eu sint prima pe care poti sa te bazezi ca ti-o cumpar.
Nasuc, ma bucur ca ati avut o vacanta reusita. Ti-am trimis un PM cu informatii despre cum poti sa pui pozele... abia astept sa va vad.
Dragaica, ti-am rasfoit albumul si am vazut minune de lucrusoare si asa m-am emotionat!
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
ankalaura spune:
IONE - chiar vroiam sa intreb si eu de asigurare.
Voi mai aveti careva asigurare la casa? Cat poa' sa coste o chestie de-asta? Any clues?
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nelia Dragaica, ti-am rasfoit albumul si am vazut minune de lucrusoare si asa m-am emotionat! CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon) |
Numai cand te uiti la ele te apuca dorul de facut copii sunt asa de dragalasi cand sunt micuti si neajutorati
Am stabilit numele (sper sa fi terminat cu dezbaterile), la un bebe am ales eu numele la celalalt sotu.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 21+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru
Ione81 spune:
Nelia,
Ne rugam la Doamne Doamne prin vreo 3 colturi de lume sa-si gaseasca sotul job ( eu si 2 mame), doar putin noroc, ca restu' le are!
Am un proiect, dar nu de scris, poate mai la batranete cand voi fi trait mai multe :)
Anka,
Cred ca noi am luat de la TD cu vreo 30$ si ceva, importriva incendiului si a furtului (da Doamne mintea romanului de pe urma). Daca imi confirma sotul altceva cand vine acasa, voi edita.
Ica 1975 spune:
Anka, nu-mi dai si mie reteta de polonezi cap-coada, te rog? Nu de alta, dar m-am pierdut printre imagini, si in curand ma ia cu rau
Nu te teme, mergi pe acest drum, cu aceste hotarari in inima si nu-ti va parea rau. E calea cea stramta si pentru a ramane pe ea trebuie sa nu fii singur. Insoteste-te cu fratii de un cuget, agata-te de Parintele duhovnic.
Da-mi minte sa fac voia Ta, Doamne!
delia79 spune:
citat din mesajul lui Ione81 Delia79, Cand am venit la Montreal ieseam in oras in centru, si in alte parti mergem la interviu; asa am descoprit Candiac, mi s-a parut ca un vis; stiu si strada, avenue de Barcelone, cu arborii aia cu frunzele in toate culorile, si frunze pe jos, si lumina filtrata printre ramuri, si un copil pe bicicleta si altul fugand dupa el, mi-a adus aminte de cand eram copil si vedeam filme cu "America" la TV si mi pareau intotdeauna asa frumooosi arborii. Mi-au oferit postul acolo, dar era cu contract, asa ca l-am ales pe asta din West Island, care e permanent... dar tot visez la Candiac :) Sedere placuta la noua casa! |
Cat de frumos ai descris, merci mult de urari, casa e de fapt un condo . Esti tare draguta , cand mai treci pe-aici, da-mi de stire, mergem la o inghetata .
Fetelor, eu va invidiez tare ca iesiti la teatru, cinema, visez si eu poate cand vine mama sa mai ies un pic, ca mi-e dor tare. Va felicit pt planul vostru! In club 281 as veni si pe jos
Mamaana, ce dulce e Isabelle
Anka, da, musai asigurare la bunuri. Costa in functie de ce valoare declari si de cartier/oras. Poti sa-ti faci o idee pe Kanetix, broker pe internet.
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
nelia spune:
Delia, trece repede, mai repede decit iti inchipui. Perioada asta cu bebe mic vreau sa spun... Si apoi pe mine nu ai de ce ma invidia, ca eu doar anul asta ce am ajuns sa-mi iau liber... Prin ianuarie imi luam mai des, dar s-a prins piticul si acum cum ma vede ca ma imbrac, adica numai cind simte ca ma pregatesc de iesit incepe: where you go, maaamaaa? where you go, maaamaaa? - cu lacrimi de crocodil si se tine de piciorul meu, si se vaita... de mi se rupe sufletul. Ma topeste asta mic la cit de mult ma iubeste, acum stiu de ce si-a dorit tati baiat: ca sa o iubeasca pe mami! Si fetele ma iubesc, dar e altceva dragostea de baietel, ce mai! Sa-l vedeti cum ma ia de git si ma pupa si-mi zice dragastos: dear mama! Ah!
Ione, pai scrii o carte, o publici si apoi stai acasa pe banii scosi si cresti copii! Si bafta sotului cu serviciul!
Si eu ma rog sa gaseasca al meu un serivici, de vara macar... Ieri imi spune ca a gasit solutia pentru o parte de chirie la vara. Nu am inteles prea bine, ca citeam un articol... Astazi discutam cu el la cafeaua de dimineata si-i spun ca astept vacanta sa fac o curatenie generala si vreau sa dau cu o culoare in salon, ca m-am saturat de alb si alb... Iar el cica: da' nu verdele tau turbat. De ce? Ca nu-i place verdele... Cui? Studentei de la cursurile de vara pe care o aduc in gazda in cele doua luni in care esti tu plecata. Si s-ar putea sa scap de tot de chirie, ca sint mai multe care vor casa...
Dragaica, frumoase numele, sa fie sanatosi si sa le poarte noroc!
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
Dragaica spune:
citat din mesajul lui nelia Delia, trece repede, mai repede decit iti inchipui. Perioada asta cu bebe mic vreau sa spun... Si apoi pe mine nu ai de ce ma invidia, ca eu doar anul asta ce am ajuns sa-mi iau liber... Prin ianuarie imi luam mai des, dar s-a prins piticul si acum cum ma vede ca ma imbrac, adica numai cind simte ca ma pregatesc de iesit incepe: where you go, maaamaaa? where you go, maaamaaa? - cu lacrimi de crocodil si se tine de piciorul meu, si se vaita... de mi se rupe sufletul. Ma topeste asta mic la cit de mult ma iubeste, acum stiu de ce si-a dorit tati baiat: ca sa o iubeasca pe mami! Si fetele ma iubesc, dar e altceva dragostea de baietel, ce mai! Sa-l vedeti cum ma ia de git si ma pupa si-mi zice dragastos: dear mama! Ah! Dragaica, frumoase numele, sa fie sanatosi si sa le poarte noroc! CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon) |
Uite de asta vreau eu baieti
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 21+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru