Sezatoarea canadiana (178)
Raspunsuri - Pagina 13
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zavalita mama ce emotii am, se vehiculeaza tot felul de ipoteze prin capsorul meu acum... oare o sa mai zburam marti?oare ne mai iau toate bagajele? oare nu-mi pierd bagajele cu nebuneala asta? si cea mai tare neliniste..oare o fi un semn? ca un semn mai colosal ca asta nu stiu de pot sa gasesc... ia cititi perspective infricosatoare aici. http://www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/Anul_1816-anul_fara_vara_din_cauza_eruptiei_unui_vulcan-_Se_repeta_istoria_0_244775692.html |
Hai mai ca nu o sa fie chiar asa, nu-ti fa griji, ce semn.......noi am aterizat de 1 Aprilie
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 21+ de Tudor Sebastian si inca deliberam
nelia spune:
N-am drojdie! Dar m-au innebunit pozele voastre, si eu fac mucenici asa, numai ca nu ung foaia cu unt, dar aluatul seamana...
Na, ca nu mai am nici nuca... Dar am salvat reteta, mersi! O fac pe cea cu fructe, dar risc sa pun mai multa miere si doar un pic de zahar, daca nu creste, macar cit de cit mincabila sa fie. Vin si va spun cum a iesit...
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
ankalaura spune:
NELIA - chestiunea aia cu unsul foii face toti banii! se desface frate in niste fasii dulci de numa!
Drojdie nu mai am nici eu, ca puneam acusi de o tura, si eu caut acum ceva inspiratii pentru diseara... La cum ploua, nu imi vine deloc sa ies cu fetele pana la colt, si barbatu-miu nu e acasa...
ALINA - dupa ce slabesti, cauta-ma, sa iti mai dau niste retete de-astea pentru cura de pus la loc
DRAGAICA - sa inteleg ca a fost semn bun sa aterizezi pe 1 aprilie, da? Ca si noi la fel
Edit ca sa sterg pasajul cu zborurile, ca am confuzat lucrurile, m-am uitat aiurea in calendar si de fapt ma credeam in alta data.... Nu s-au anulat zborurile alea, ci altele, pfff ce varza era in calendarul din capul meu.
Mie ziceti-mi ce mai fac eu pentru diseara de papa!
ankalaura spune:
Tot eu si intrebarile mele...
Mai ziceti-mi si mie pls niste marci ca lumea de incaltari pentru copii, gen Geox sau Ecco... Clarks... (Clarks in Canada sunt ca si Clarks in UK?)
Ati auzit de ex de Bearpaws? Sau Dinosoles?
nelia spune:
De cartofi frantuzesti ce spui? Avea Ana parca o reteta buna... eu am si cabanos, cred ca asta fac pina la urma. Pentru noi trei, adica noi si Agata, am facut varza calita cu cabanos si mamaliguta, ciorba am, dar cei mici nu prea maninca nici una, nici alta, ca ciorba e de legume si lor nu le prea place.
Am pus la cuptor, cred ca va iesi ca o turta dulce cu fructe... Tura doi voi face polonezi, ca tot vorbim de ei de vreo jumatate de ora de cind ai pus reteta, ne-am povestit unul altuia de unde luam si citi mincam... Si de la polonezi am am ajuns la coltunasi, da' n-am brinza de vaci, iar cea pe care o am e telemea si e cam sarata, copiii sigur nu vor minca.
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
nasuc spune:
Buna fetelor,
ne-am intors de doua zile din Mexic si desi inca nu m-am dezmeticit inca,
voiam sa va spun cum a fost. Intr-un cuvant: SUPERB!
Fiind prima data in Mexic, numai eu si fetita, nu cred ca puteam sa fac o mai buna alegere.
Ce ne-a placut:
valurile (am facut sute de poze, m-am plimbat zilnic pe malul oceanului, am surf-uit pe valuri si tot nu m-am saturat de ele)
soarele din fiecare zi (doua saptamani cu 30-32 C in fiecare zi)
resortul plin de flori de-ti taie respiratia
cactusii mari cat pomii la noi
varietatea felurilor de mancare
felul cum am fost rasfatate de catre personalul resortului
animatoarele/educatoarele de la clubul de copii
spectacolele din fiecare seara (cu o alta tema de fiecare data)
atmosfera de vacanta
restaurantele à la carte (am mancat cactus, kalamari si cea mai suculenta salata mediteraneana de caracatita)
camera cu vedere (partiala) la ocean
lectiile de dans, aerobicul, yoga si celelalte jocuri
Punctul culminat a fost al vacantei a fost surfing pe valuri. Am cumparat surf boards si pe valuri mai frate!
Ne-au cazut valuri in cap, ne-au rasturnat vreo cateva, dar cele mai multe ne-au ridicat pe coama lor si ne-au dus pana pe nisipul plajei. Fantastic! N-am facut niciodata inainte, am incercat la inceput cu corpul (body surfing), insa apa are asa o viteza si te freaca pe nisip cand ajungi la mal, ca am preferat sa cumpar boards ca sa ne bucuram din plin de valuri.
Valuri... valuri...
ce nu ne-a placut:
ca a trebuit sa ne intoarcem :((
Multumesc inca o data TUTUROR care mi-au dat sfaturi inainte de plecare!
Am fost pregatita bine. Din fericire nu ne-am imbolnavit de nimic, n-au fost tantari, totul a mers de minune.
Time-share representatives (de care ma temeam eu) nici macar nu m-au abordat!
Dana, InaCanada, Mimitete, Khristin, Donia, DanaMario
Cum sa fac sa pun poze (ceva cu parola) ca sa le pun apoi pe contul comun?
mamaana spune:
nasuc ma bucur mult ca ti-a placut in vacanta
oau, cu vulcanul asta, sper sa se zboare joi cand tre sa-mi vina socrii
a avut al meu baiat sa faca un film cu un experiment cu chibrite, lupa si alte chestii ca sa aprinda chibritele: au venit doi colegi intr-o seara si au filmat afara; azi l-a prezentat si pentru ca n-au fost prezenti toti colegii, profesoara i-a zis ca sa-l mai prezinte o data sa vada toata clasa cum trebuia facut filmul m-a umplut de fericire
mamaana spune:
inca una si ma duc sa intind rufele afara: ieri dimineata isabelle a facut un pic de pipi pe ea ca se tot pitea sub plapuma sa mai doarma (ca in fiecare dimineata cand tre sa plec la munca) cand statea pe olita mi-a zis 'momi, pipi come out of my poponetz, eu nu facut pipi pe mine'
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ankalaura DRAGAICA - sa inteleg ca a fost semn bun sa aterizezi pe 1 aprilie, da? Ca si noi la fel |
Mai, de pacalit nu ne-am pacalit ba chiar am facut o alegere buna, bine nu-ti mai spun cate glume s-au facut pe tema asta, mai ales din partea rudelor.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 21+ de Tudor Sebastian si inca deliberam