Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *130*
Raspunsuri - Pagina 7
mamideandrei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut mamideandrei la fel ca tine imi puneam si eu problema. POate sti ca nici al meu nu face sau nu facea una sau alta. EI bine, usor usor vad ca incepe sa faca de toate. Se zice ca baietii sunt mai lenesi oricum. Plus de asta, ascultand sfatul lui selen si al lui luto l-am pus pe jos pe o patura. S-a simtit o imbunatatire imediat, dar sti cum, in 2-3 zile a inceput sa se rostogoleasca pe toate partile, sa se ridice in maini, sa incerce sa busileze, sa vrea in picioare, incearca sa se ridice singur in fund si are o ambitie incredibila. Este cu totul alt copil pe zi ce trece. De stimulat, nu stiu ce sa-ti spun. EU am niste prieteni care imi reproseaza mereu ca nu il stimulez, ca nu fac gimnastica cu el, ca ei faceau zilnic cu fata (care totusi nu a stat deloc deloc in fund, s-a ridicat direct in picioare la 10 luni), ca n-are gat ca nu il trag de cap etc. Cred ca pana la urma au dreptate fetele ca fiecare are ritmul lui. Daca el sta in fundulet, isi foloseste mainile si picioarele eu nu cred ca ai de ce sa te ingrijorezi. Si in plus, daca imi amintesc eu bine si Andrei este baiat cu greutate la fel ca Zgatix si e normal sa fie greoi. (Desi cand ma uit la al meu are bulanelele pe jumatea celor ale lui David de luto, la noi cred ca cel mai greu cantareste capsorul lui mare) Hai ca-s plina de sfaturi in dimineata asta . Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009) Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
monica, multam si da, isi foloseste si mainile si picioarele, apuca lucruri din apropierea lui, se rostogoleste. si e si greoi, la 7 luni fara o sapt avea 9.800 kg, dar tare moi are piciorusele. o sa fac si eu asa, sa ii pun o paturica jos sa vedem poate poate...sotz rade si zice ca seamana cu el...face ceva cand vrea el si nu cand vor altii, copil cu personalitate, nu gluma.in rest e tare cumintel...dar cred ca in curand o sa ne apara un dintisor ca tare mai roade manuta... si imi pare si gingia mai umflata.. apropo si aici suntem codasi...nu avem nici un zimtisor...
POZE
iuliapapusa spune:
citat din mesajul lui camy_pus am revenit, am culcat piticul, am si papat...sunt bine.. Iuliapapusa eu ti-am mai scris odata...da, de loc sunt din Curtea de Arges..stau pe langa spitalul Judetean. Tu?? Iar mesele am inteles, multumesc mult, imediat scriu si eu cum a mancat Flavius azi. Alex uite ce a papat azi Flavius: ora ce anume cantitate 5:15 lapte praf 40 ml 7:30 lapte praf 100 ml 10:30 30ml lp la blender cu putina banana 50 ml 11:30 lapte matern (cu bibe) 60 ml 14:00 lapte praf 60 ml 16:00 lapte praf 100 ml 17:00 piure legume 60 gr 19:00 lapte praf 90 ml 21:00 lapte praf 200 ml ..na..ce spui de asta??? oare e bine??? si a baut si vreo 10 ml ceai si vreo 30 ml apa toata ziua. Am vazut poze cu printesa ta..sa mai zic cat de dragalasa este???? Laura sanatate multa! Techila daca vrei sa-mi spui si mie te rog de unde ai cumparat centrele ale...unul cu bile si al doilea...stii tu...copii..cei 3 la numar superbi! O seara buna in continuare...acum sunt curioasa cum se trezeste Flavius...oare doarme si el mai mult??????...vedem/// Cami, de Flavius Cristian in ------------------------------------------------------------- ingerasul Darius-Andrei Poveste si POZE |
Eu stau pe langa Manastire.Ep Nichita.Nu-i departe.
Dar de ce ii dai la 2 ore sa pape?Cere?
de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
alex25 spune:
Daca vreti sa va distrati nitel intrati AICI.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
iuliapapusa spune:
citat din mesajul lui Ellenuta buna fetele am fost cu anna la spital azi. miercuri o operam .. i-au luat sange ptr analize .. din picioare caci la maini nu s-a putut .. e prea grasa .. a urlat rau .. s-a zbatut, a iesit acul .. au intepat-o iara .. nu curgea sange si au "stors-o" de labele picioarelor de i-au facut vanatai .. nu am citit din urma .. sper sa reusesc acum caci sunt tare obosita .. pupici Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) Eva Anna papa bun |
Tin pumnii stransi de tot sa fie bine.Sunt sigura ca va fi..imi pare rau ca au chinuito si ca s-a ales cu vanatai.
poze luta
mimika spune:
Neatza! Pup Zgatix, sa fie bine
mamideandrei si noi suntem un pic intaziati. La sfarsitul lui februarie, cand am fost la targ, nu se rostogoleau nici unul ca lumea, doar cu ajutor, si ne-a zis un baiat de la masaj sa ii stimulam. Si am inceput gimnastica, asa cum ne-a aratat si intr-o saptamana se vedeau progrese mari, mai ales la Matei,care se rostogolea foarte usor. Nu stiu daca a fost o coincidenta, dar eu cred ca a ajutat. Daca vrei sa iti explic exercitiile, o sa ma straduiesc. Sau ti le arat pe webcam, pe YM daca vrei. Si i-am pus si pe jos,cum ti-a zis Moni, ca asa ne-a sfatuit de la targ.
ellentuta,tinem pumnii sa fie bine. Mititica cat au chinuit-o cu acele alea...II operati hemangiomul,nu? Parca asa imi amintesc eu. Lui Luca se pare ca i se retrage ala pe care il avea sub brat. Spre surprinderea mea, s-a albit foarte tare.
Va pup
Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5
poze cu noi
iuliapapusa spune:
Irinel de Mada LA MULTI ANI
David de Luto LA MULTI ANI
sTEFANIA(LUTA PAPUSICA) de Iuliapapusa LA MULTI ANI
Sa fiti sanatosi si voiosi.Dam de toate .
Luto Mada luta e gata de dans.Care se incumeta/Hai ca nu calca pe picioare.
Si acum buna dimineata fetele dragi, Alex multumesc frumos de cafea este buna cum imi place.
Monica dicut ce ma dispera si pe mine sotul cand il aud ca n-are cum cadea din pat/patut.I-am zis ca daca ii cade vreodata il rup in bataie
poze luta
monica_dicut spune:
Nici noi nu avem zimtisori, tot asa, urcati dintii ca se vad dar nu vor sa sparga neam. Asa ca si noi suntem codasi
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
vias spune:
nu cere Flavius la 2-3 ore...dar nu stiu cat lapte ar trebui sa bea intr-o zi...si ma gandeam ca-i putin, pt ca pe cutia de lp scrie ca 5 mese a cate 200 ml
De ex ieri a papat...750ml lapte si 100ml supa si lapte cu banana..in total..cum e?? E bine oare???
Vedem si azi..ca stau tot asa...scriu tot sa trag linia la final si vedem ce iese..scriu si aici..
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
iuliapapusa spune:
citat din mesajul lui monica_dicut Nici noi nu avem zimtisori, tot asa, urcati dintii ca se vad dar nu vor sa sparga neam. Asa ca si noi suntem codasi Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009) Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
Nici noi nu avem nici un zimcisor.
poze luta
selen80 spune:
neatza si multumim de cafele, tare bune
Alex e o dulce Zeina, si in poze si in filmulet! cam asa face si Ebru cand o gadil
Elle uf, ce-ai chinuit-o pe Annutza noastra, sper ca e bine azi...tinem pumnii pt miercuri, o sa fim cu gandul la voi..
Mamideandrei ti-au dat sfaturi bune fetele, eu nu pot sa zic ca am facut ceva deosebit s-o stimulez, le-a cam facut singurica...eu zic sa te mai bucuri putin de momentele de liniste la dintisori si noi suntem codase...
LA MULTE LUNITE
DAVID CUCERITORUL
IRINEL FRUMUSEL
STEFANIA PAPUSICA
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta