Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *130*
Raspunsuri - Pagina 8
suede spune:
Buna dimineata,
Multumim tuturor pentru urarile de ieri.
Din pacate n-am putut sa mai intru ieri,intrucat am avut probleme cu baiatul.Toate bune si frumoase,ne-am dus la control la pediatra si ne-a luat ca n-a mai crescut cum trebuie,ca are doar 68 cm lungime si 7.350 kg,ca n-a mai crescut in ritmul anterior.
Acum pe bune?Daca 10 zile a fost racit si alte 10 a avut probleme de la cereale,cate kg sa aiba?!
M-a facut sa ma simt de doi lei,ca e asa de la faptul ca nu-i dau eu cereale ca mi-e mie frica,ca nu de la ele i-a fost rau.
In concluzie,am venit acasa si i-am facut o lingurita de cereale (nu o lingura cum ma sfatuise ea).Abia a mancat baiatul,cred ca simtea saracul.
Dupa doua ore a inceput show-ul.Vomitat in jet de n-ori.Am sunat-o si desi cu trei ore inainte fusesem la ea si vazuse ca n-are nimic,ma punea sa-i pun termometrul ca poate-i de la altceva.
Credeti-ma ca daca era prin zona,iesea nasol...
Apoi incepuse sa inventeze ca poate are reflux esofagian sau ceva la pancreas...si abia in ultima instanta poate e vreo componenta din Nestle orez.
Eu sunt sigura ca n-are baiatul nimic ci cerealele Nestle sunt vinovate,pentru ca citind de o mie de ori componentele,am gasit doua fraze interesanta:1.poate contine urme de lapte;2.a nu se administra la copii alergici la lapte de vaca.
In concluzie,ei s-au spalat pe cap...si eu am aflat buba...
Acum si-a mai revenit,dar inca face diaree.Azi o sa-i dau morcovel...in loc sa evoluam,o luam de la capat.
Pai cum sa creasca in asemenea conditii?
Concluzia ei a fost sa-i bag in supa orez normal si sa-l pasez.De ce nu mi-a spus de prima oara cand a avut probleme? Ca nu ma credea,ca sunt eu nebuna...dar daca-i dadeam iar o lingura cum vroia ea...cate ore imi varsa?
In fine,cam asa am aniversat noi 6 lunite...
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi
suede spune:
La multe lunite
David
Irinel
Stefania
Poze noi
mamideandrei spune:
va multumesc pt raspunsuri tuturor , chiar acum am asezat o pilota subtire pe jos sa vedem, incet-incet cum decurg lucrurile.
POZE
suede spune:
Selen,Lullaby ma bucur ca v-au placut verighetele .Am preferat aur alb pentru ca eu am multe bijuterii din metale ,,albe".
Lullaby tu de unde ai inchiriat rochia?Ca oferta e destul de redusa pe piata...
Poze noi
iuliapapusa spune:
mimika nu pui tu mai bine video pe mailul comun?Si pe mine ma intereseaza.Te rog
Fetele vreau sa-i dau si eu azi branzica si galbenus ca ieri nu am mai reusit.Cata branza sa fac, din cat lapte?Cea cu calciu.Si la care masa sa-i dau de pranz?
de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
alex25 spune:
Mimika sa stii ca si pe mine ma intereseaza rau de tot ce fel de gimnastica ati facut, te rooooog.
Suede vai, doamne, ce patanie, eu as schimba dr, sa nu te superi pe mine, dar.....Pai e clar ca bietul pui nu a avut cum sa creasca in ritmul anterior fiind bolnavior, plus ca de acum cam incetinesc pasul, si e clar ca cerealele nu ii priesc, ce naiba....oooooffff, tare imi pare rau....tinem pumnii sa fie ok baiatul.
Elle de ce sa cobor mami nivelul la patutz, nu are nici cea mai mica tendinta de a se ridica.
Camy 750ml de lapte este excelent, super bine, uite daca vrei sa fii ca la carte cica ar trebui sa bea 110-140 ml/kg/zi....asta daca nu papa si altceva...dar voi papati si fructe si legume...eu zic ca e bine, dar rareste-i mesele, va papa mai mult la o masa si mai rar si va fi mai bine....nu te lua dupa ce scrie pe cutie ca nu toti pot ajunge la astfel de performante, cum le numesc eu.
Eu ma pregatesc sa plec la mama, daca va adunati de o plimbarica (desi mie mi se pare ca bate un vant rece de numa') dati-mi si mie un beep, un sms ceva, sa nu ma uitati, va rog.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
iuliapapusa spune:
Suede tu alaptezi sau dai lapte formula.Daca da de care.Eu am patit-o cu toate ca fusesem avertivata aici ca daca dau lapte nestle si cereale de la alta marca se poate face alergie.Am patito la fel vomita si diaree.Cum am scimbat cerealele si-a revenit
de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
Ioanna81 spune:
buna dimineata
offf laura ce cosmar! da' nu poti sa-i dai altfel de cereale? Carol papa Humana, Milupa.. dar si Nestle. nu i-am dat insa niciodata cereale de orez.
ce mai vroiam sa zic?
iulia eu fac branzica din 300 ml de lapte cu 2 pastile de calciu lactic... iese putintica. ii dau branza cu fructele, amestecata. galbenusul stiu ca se pune in piureul de legume/supa da' nu cred ca este vreo regula, ceva.
noi avem dintisorii sub gingie imediat dar nu au spart inca. se simte umflaura din ce in ce mai bine
app de intors fata/spate Carol este total dezinteresat de aceasta activitate. se intoarce daca chiar doreste (mai mult de pe burta pe spate decat invers). prefera sa se invarta catre stimulul pe care i-l pun. din pacate nu pot sa-l pun pe jos. este cam curent la noi :(
LA MULTI ANI dragalasilor nostri de azi, David, Irinel si Stefania!
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
alex25 spune:
La multe lunitze fericite DAVID, IRINEL ANDREI, STEFANIA GABRIELA
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
techila spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iuliapapusa mimika nu pui tu mai bine video pe mailul comun?Si pe mine ma intereseaza.Te rog Fetele vreau sa-i dau si eu azi branzica si galbenus ca ieri nu am mai reusit.Cata branza sa fac, din cat lapte?Cea cu calciu.Si la care masa sa-i dau de pranz? de luta Stefania Gabriela (13.09) poze luta |
ola
duamna, eu galbenusul il dau la masa de legume, iar branza la cea de fructe, le amestec acolo. branzica poti sa faci din juma'de litru de lapte cu 4 pastilute. ai grija insa daca nu i-ai dat pana acum nici una nici alta sa nu le bagi in aceeasi zi...stii tu, in caz de reactie alergica sa poti contola. gabenusul de ou il amesteci cu legumele, dar il dai la inceput (daca e prima zi ii dai un sfert de galbenus) ca sa nu se piarda in masa de legume. succes!!!
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.