Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *130*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

Citat:
citat din mesajul lui iuliapapusa

mimika nu pui tu mai bine video pe mailul comun?Si pe mine ma intereseaza.Te rog
Fetele vreau sa-i dau si eu azi branzica si galbenus ca ieri nu am mai reusit.Cata branza sa fac, din cat lapte?Cea cu calciu.Si la care masa sa-i dau de pranz?

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

ola
duamna, eu galbenusul il dau la masa de legume, iar branza la cea de fructe, le amestec acolo. branzica poti sa faci din juma'de litru de lapte cu 4 pastilute. ai grija insa daca nu i-ai dat pana acum nici una nici alta sa nu le bagi in aceeasi zi...stii tu, in caz de reactie alergica sa poti contola. gabenusul de ou il amesteci cu legumele, dar il dai la inceput (daca e prima zi ii dai un sfert de galbenus) ca sa nu se piarda in masa de legume. succes!!!

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

.Branza i-am mai dat si ii place.Tocmai deasta vroiam sa i-o amestec cu galbenus poate vroia si asa.dar daca se da cu legume voi incerca si asa cu toate ca stiu ca nu o vrea legume

poze luta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

O sa incerc sa fac filmulet, sa iau baterii la aparat (ca n-am camera) si sa aiba cine sa ne filmeze, o pun pe buni.
Noi bem lapte de la Nestle si cereale de la toate firmele. Nu am avut probleme.
Suede,imi pare rau ca aveti probleme, bine macar ca ai aflat de la ce.Ma duc si eu sa pap acum,ca puii sunt papati si adormiti.

Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Buna dimineata dovlecei scumpi si mamici dragi,

nu prea reusessc sa va ajung din urma....

si noi ne inscriem in grupa de dovlecei BUF, bifat si noi o cadere din leagan, in fata mea, la picioarele mele (am intors capul o fractiune de secunda, si el care nu era nici legat nici cu tavita in fata, a facut buf ) sperietura lui a fost mare, ca deh, a fost prima aterizare fortata , dar nu a avut nimic dupa 2 minute zambea si era vesel.

Kawa, am citit patania voastra, bine ca a-ti trecut peste ea cu bine, si am vazut Joshulinu cel scump intre ciresii infloriti si calare pe bicicloantza. E un copil tare tare frumos.

Camy, am vazut mami ca si voi ati avut parte de BUF, bine ca sunteti bine si ca Flavius papa frumos ca ca tu te odihnesti mai bine acum. Singura mangaiere ca nu am alaptat cat am vrut a fost ca dorm bine noaptea. Dinu papa dimineata 240 de nan (apa 240 si ajunge pe la 260-270, dupa ce pun masurile de formula) si mai papa seara 330 (tot asa, 330 apa si nu stiu cat se face dupa ce adaug formula ca nu mai are bibe gradatii). In rest in timpul zilei are 2 mese diversificate de legume
(cah, cah) si fructe( yami, yami) si cand ii e sete in timpul zilei ii dau suc de mere amestecat cu apa, sau alt suc diluat cu apa, cam 300-350 in total.

Alex , pupam Alessia scumpa sa-i treaca bubita pe piciorus si sa papa lapticul mai bine. Cum e cu carnitza? dinu e parca mai putin suparat pe legume cat mai au si putina carnitza.

Elle, ma rog pentru Anna scumpa sa treaca usor prin operatie si sa se faca bine (pup manutele cu vanatai sa treaca)

Liliacule drag, am citit de Radulescudrag. Pupam nasucul vanat si astept vesti bune cu vigantolu' . Multa sanatate licuriciului Andrusca.

Andraiulia, Sophie e minuntata si voi asa tineri si frumosi, parca sunteti frati (e un compliment sa stii)

Cristina asa-s de frumosi copiii tai. de tine nu mai zis ca e faina, ca ti-am mai zis

La multe lunite sarbatoritilor de azi:

Luta scumpa de iuliapapusa
Davidos (am vazut filmul cu David care se ridica si m-am topit)
Irinelu drag de Mada (mai spune-ne mami de nazbatiile pustiului)

Selen Alba ca Zapada e minunata.

Mamideandrei, si noi suntem codasi la miscari .

trimit ca altfel pierd ditamai mesaju'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Anomis da ce papacios e Dinutu.tare as vra sa fie si luta mea asa mereu ii povestesc de andrei de mamideandrei ca papa tot castronul ala mare si sa pape si ea un sfert ca sunt cea mai hepiloasa

poze luta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Salutare!

La mule luni inainte puilor dragi Stefania, Irinel, David! Sa cresteti mari pui dragi si sa fiti sanatosi!

Am vazut o gramada de poze si filmulete cu frumoasa Zeina, parosul simpatic Radu de Iulia, Luta cheliuta draguta, Techilosii nazdravani in spatiile lor de joaca absolut superbe (cred ca techila le-a luat de undeva de afara, aici nu cred ca am vazut...). Toti copiii sunt superbi.

Mi-au placut mult sfaturile lui moni_dicut si subscriu la ele.

Suede - mda, se pare ca te-a enervat rau doc. Uneori e bine, vorba lui alex, sa ne mai ascultam si instinctul. Doc a ta are ceva la cap cu cerealele astea. Eu zic sa mergi pe mana ta. Daca vezi ca are probleme de la ele, nu i le mai da. Oricum, copilul nu pierde cine stie ce, stai linistita. Greutatea lui mie mi se pare ok...
Da-i morcovel pt diaree. Eu am mai citit ca pentru dureri de burtica se poate da suc de morcov amestecat cu suc de ardei gras.
Nu inteleg de ce trebuie neaparat sa-i dai orez? Pt diaree, probabil.
Sanatate multa. Nu mai fii tristuta.

Noi ieri am papat pentru prima oara branzica calcica la masa de fructe - 1 lingurita (techila - ). Continuam pana ajungem la 10 lingurite.
Am sunat-o pe doc sa o intreb de ce se recomanda sa se inceapa cu un lapte slab, nu integral. Si mi-a spus ca laptele e considerat aliment alergen (un motiv) si ca toate alimentele bogate in proteine se introduc relativ unul dupa altul cam in aceeasi luna (carne, ou, lapte)- al doilea motiv - si ca nu e bine sa fie bombardat organismul cu prea multe la inceput. Usor, usor daca nu vor fi probleme si puiul se obisnuieste, se trece pe lapte integral. Am intrebat-o daca branzica i-o pot da si cu legume. Si mi-a zis "NU" pt ca in legume oricum ii pun suficiente proteine - carne sau ou -.
Am mai intrebat-o de oul din aceeasi zi si mi-a zis sa nu-i mai dau ca intr-adevar contine o substanta care incetineste absorbtia anumitor vitamine si in plus cica e risc mai mare de salmoneloza si alte d-astea. Sa il dau dupa 3 zile cand inca e proaspat si sa le pastrez numai in frigider. Sa spal bine oul inainte pt ca prin coaja respira puiul si e numai o falsa bariera de microbi si boli grave.
Cam atat despre noi.

Pupici! Sa aveti o zi frmoasa cu bebei veseli si prietenosi !

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doris_79 spune:

Buna dimi! Am intrat si noi sa spunem STEFENIA
IRINEL
DAVID
Sa ne tinetisi noua pumnii ca mergem sa inscriem copilul mare la scoala.

mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003

Poze Theo

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Alex ,de ce sa ma supar?Am vorbit si eu cu sotul si ne-am gandit la varianta asta.
Iulia el papa doar .
Ioana crede-ma ca mi-e o frica de mor sa mai trec iarasi prin asa ceva,s-ar putea sa accepte alte cereale,dar acum n-am nervii de experimentat.Poate mai incolo.O sa-i fac supica cu orez normal,pentru aport caloric.

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aricelul spune:

Buna fetelor,

la multe lunite sarbatoritilor de azi, sa fie sanatosi si sa va bucurati de fiecare clipa petrecuta alaturi de ei

Elle multa sanatate micutei ...cu siguranta ca o sa fie bine la operatie si sa dea DD sa treceti usor peste toate.

...ups ...s-a trezit ...sper sa pot sa mai revin ...

O zi frumoasa !

Maria (28.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

La multe lunite sanatoase lui David, Irinel si Stefaniei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Hepi ce sa zic?Iti dai seama ca sunt suparata,ca era ieri saracul galben ca lamaia,abia isi tinea caputul,se rezema de mine si se uita in ochii mei,ca si cum cerea ajutor.Nu-ti zic cat am .
O tine una si buna cu cerealele ca au aport caloric,ca parca alte alimente nu mai au.

Monica si Anomis imi pare rau ca ati cazut.Pupam puii sa le treaca repede!Monica din pacate asa sunt tatii...

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi

Mergi la inceput