Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *130*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Neatza, va las o mare si fierbinte.

Fii-miu vad ca e bine momentan, urmarim in continuare...

camy, eu nu zic sa faci ca mine. Eu am zis doar ca mie mi-a prins bine sfatul Irinei cu facut program. Si parca monikus a fost la fel sfatuita cand a trecut pe LP. Si la mine chiar s-a vazut "militaria" ca Zgatix s-a calmat foarte mult. MI-a explicat Irina atunci ca bebelusii au nevoie de o rutina. PLus de asta faptul ca mananca foarte des ii supara la stomac, de aici plansete, de aici cer alinare, vor la san din ce in ce mai des si tot asa, e un cerc vicios din care nu mai reusesti sa iesi. Acum nah, sunt mai multe curente, unul cu "sa pui copilul de cate ori cere" si celalalt cu "program". CU lapte matern nu e buba asa mare cu "la cerere" dar cu LP este greut. Pup si tinem pumnii sa iasa cum vrei tu

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna dimineata si poftiti la binemeritata !

Elle tinem pumnii tare de tot, ne gandim la voi si ne rugam sa se termine totul cu bine!

Camy subscriu si eu la ce ti-a scris Monica....e muuult prea des cum ii dai tu sa pape, stiu ca a fost invatat la san, stiu ca e prima zi, stiu ca ti-e greu sa il vezi plangand, insa nu ai alta solutie si ii dai si stomacul peste cap. Cand o sa vada ca mai primeste atat de des se va invata sa pape mai mult la o masa...hai, multa bafta! E bine sa pape cam la 2-3 diferenta ca sa aiba timp lp sa se digere. Sunt sigura ca vei reusi.

Monica te inteleg perfect, eu l-as fi strans de gat, recunosc, sunt exagerata rau. Cel mai important este sa fie Zgatix bine, restul e istorie.

Mai, cica astazi nu ploua, asa ca poate bagam un parc ceva...eu pot astazi Carol, Cismigiu si Tineretului...deci sunt open la propuneri.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

buna dimineata si de la noi! alex, monica, multumim de cafea
ellenuta va tinem pumnii sa iasa totul bine...
despre noi nimic nou, inca nu prezinta interes decat sa se suceasca de pe spate pe burta si sa stea in fundulet...oare ar trebui sa ma ingrijorez? i-am lasat patutul jos la ultima treapta poate il tenteaza ceva, dar de unde... se joaca cu ursuletii de pe lenjerie si atat ... de vorbit nu mai spun nimic ca ma apuca toate cele...nu vrea sa zic nik...daca inainte mai zicea un gheee, ggggggg, cum nici atat, in schimb se mira din orice , daca l-ati vedea ce fata comica are si face si ooooooooooooo. in schimb cand vad atatia dovlecei cu diferite progrese .... ma intreb de ce el nu este interesat... sau cum sa il stimulez eu , sa il ajut sa faca aceste progrese?
fetele cu mai multa experienta, cu dovlecei mai activi, un sfat se poate?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineata!! de care vreti voi,multa,aburinda,tare si aromata.Zilele recute am promis ca dau cafele si nu am putut asa ca acum dau toata ziua,sa ma revansez .V-am pupa,ma apuc de treaba ca e iar vraiste casa mea .Ellenuta 'the tort' arata de-ti lasa bale,ca eu is inebunita dupa torturi cu multa crema,si cu legumele ai dreptate,o sa aiba bio .Incerc sa il readuc la viata si pe tata,nu doar gradina lui,ca e tare catranit... Daca aveti ceva idei de destins om de 47 de ani,nervos pe orcine il saluta si cautand un sens urat in orice cuvant ,eu le primesc cu mare placere,numai sa il mai vad zambind si in alte momente,nu doar cand isi tine nepotii in brate... V-am pupat,ca iar ma-ntind la vorba. Revin...

Lali Lacra de
Paul-Iulian

Mergi la inceput

Fetelor, va multumesc din suflet pentru comentariile de pe Picassa, ma umflu toata in pene!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Neata si de la noi!
Monica imi pare rau de cazatura lui Dragos. Tatii lasa ca le venim noi de hac. Daca vreti azi in Carol sa spuneti ca parca
m-as baga si eu la o intalnire cu multi dovlecei.

Mergi la inceput

mamideandrei la fel ca tine imi puneam si eu problema. POate sti ca nici al meu nu face sau nu facea una sau alta. EI bine, usor usor vad ca incepe sa faca de toate. Se zice ca baietii sunt mai lenesi oricum. Plus de asta, ascultand sfatul lui selen si al lui luto l-am pus pe jos pe o patura. S-a simtit o imbunatatire imediat, dar sti cum, in 2-3 zile a inceput sa se rostogoleasca pe toate partile, sa se ridice in maini, sa incerce sa busileze, sa vrea in picioare, incearca sa se ridice singur in fund si are o ambitie incredibila. Este cu totul alt copil pe zi ce trece. De stimulat, nu stiu ce sa-ti spun. EU am niste prieteni care imi reproseaza mereu ca nu il stimulez, ca nu fac gimnastica cu el, ca ei faceau zilnic cu fata (care totusi nu a stat deloc deloc in fund, s-a ridicat direct in picioare la 10 luni), ca n-are gat ca nu il trag de cap etc. Cred ca pana la urma au dreptate fetele ca fiecare are ritmul lui. Daca el sta in fundulet, isi foloseste mainile si picioarele eu nu cred ca ai de ce sa te ingrijorezi. Si in plus, daca imi amintesc eu bine si Andrei este baiat cu greutate la fel ca Zgatix si e normal sa fie greoi. (Desi cand ma uit la al meu are bulanelele pe jumatea celor ale lui David de luto, la noi cred ca cel mai greu cantareste capsorul lui mare)

Hai ca-s plina de sfaturi in dimineata asta .

Povestea noastra
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

In alta ordine de idei, ma tot chinui de duminica sa spun ca sunt foarte foarte trista ca nu am putut vedea pozele cu samuraiul meu drag Josh. Cred ca mami lui le-a ascuns ca imi spunea treaba aia urata cu "oops, sorry, there's nothing here...". Si chiar sunt foarte trista mami Miha

DAca va organizati pt intalneala sa-mi spuneti si mie. EU mi-am lasat masina la ai mei si vroiam sa o iau perpedes azi sa o recuperez. Vroiam sa-l las si pe Zgatix putin la bunica sa platesc si eu impozitul. Dar asta se rezolva repede. Asa ca daca e rost de intalneala dupa 1-2 cred ca e ok. Eu as propune Tineretului ca e mai usor de parcat (parerea mea de blonda speriata ca nu gaseste loc de parcare plus ca la examenul de soferi m-am rugat la toti sfintii sa nu plec de la Carol la proba practica, am oroare de rondul ala in care vin masini din toate partile )

Povestea noastra
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

La Tineretului, cel mai usor se gasesc locuri de parcare sus la sala Polivalenta, unde a fost baby expo, garantat!

Eu mai urmaresc pe aici si daca e ceva aparem si noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Avem si noi ceva POZE MAI VECHI si niste POZE NOI NOUTZE

Ce falcute am vazut.Bune de rontait cum se spune..Este o frumoasa cum sta ea cu cracutele pe sus.Ca a mea.

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

Mergi la inceput