Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *130*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Elle si vanataile printesei. Ne rugam sa se termine totul bine si repede!
Pupici!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Nela tare ma bucur sa citesc ca Ana este mai bine. Sper sa recupereze repede si sa uitati de acest episod. Va pup cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Va pupez de noapte buna..ma bag langa ganguritor...

Lali Lacra de
Paul-Iulian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

mamideandrei imi pare rau pentru buful lui andreius .. tin pumnii sa fie bine.

monica uf pufuletii astia nu sunt buni de nimic .. eva a mancat prima oara in parc de la un copil .. mai cere uneori insa nu prea vreau sa-i dau ..

mely saru-mana de urari!

cristina eu nu vad pozele de pe picassa .. ma duce in contul meu linkul de la semnatura ta .. am facut poze tortului insa nu le-am descarcat ... e super mega extra!

doris multa sanatate piticilor!

selen tare dulce e ebruska cum se ridica ea .. si ce palarii chic are ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Ioanna am vazut pozele voastre, sunt super.

Merg la acum ca deja mi se inchid ochii, dar asa-mi place sa va citesc, nici nu-mi dau seama cand a trecut seara. Maine intru sigur sa felicit dovleceii.

Va doresc o noapte linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Buna seara si de la noi.
Nu va pot spune ce nervi am ca dupa baita l-am lasat pe TASU lu bebe sa aiba grija de el, sa-l imbrace si eu m-am dus sa fac bibele. In 10 secunde am auzit urlete isterice cu sughituri... evident ca TASU s-a intors cu spatele si fii-su in pu-tza goala s-a scurs pe jos din pat (emoticon care-si smulge parul din cap). DEja suntem campioni, e a doua cazatura. SI daca nu i-as fi spus sa fie cu ochii NUMAI pe el ca intr-o fractiune de secunda e jos, el nu, ca sunt eu isterica si exagerata. Dupa incident nu stia cum sa-si ceara scuze. Ma fac ceva in scuzele lui. SUnt cu inima purice ca s-a scurs efectiv din pat pe burta ca si cum s-ar da singur jos dar cand s-a vazut pe jos s-a panicat si a vrut sa se intoarca pe spate si in mom ala s-a lovit cu chelia de podea

Drept razbunare nu mai merg sambata la nicio onomastica de-a neamurilor dumisale si ma inscriu si eu pe lista de gratar daca ne primeste si pe noi duamna cu 3 copilasi frumosi si un loc de joaca bestial

camy, parerea mea este ca ii dai f des sa pape. Laptele praf se digera greu. E adevarat ca 60 ml se digera mai repede decat 250 SI al meu la san papa non-stop dar de cand e pe lp nu papa mai devreme de 3 ore. CE daca l-ai invatat cu putin si des, din pacate la LP nu mai poti aplica regula asta ca ii nenorocesti stomacul. Fa-i program la 3 ore si il ajuti si pe el si pe tine. Pe mine de cand m-a invatat irina_c (sa-i dea DUmnezeu sanatateI) cu program si cu ore fixe si lasat sa zbiere, de atunci ne merge bine. Adica al meu copil nu mai urla, nu mai e haotic in toate cele. Acum nah, eu iti spun doar un sfat, sau ce stiu eu, tu faci cum crezi ca e mai bine pt voi Cand Zgatix a trecut pe LP tot asa cu cate 40=60 ml a inceput si normal pt varsta lui trebuia cam 150-180. Cand a vazut el ca nu mai primeste tzitzi a inceput sa pape mai mult.

By the way, poza cristinei cand o alapteaza pe Emma m=a facut nostalgica rau dupa alaptat...

Treaba cu parcul Carol nu cred ca va merge ca astia au zis ca ploua de miercuri... poate totusi nu.

O seara frumoasa sa aveti

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Am vazut pozele cristinei. Ce copilasi draguti, mi-a placut ca cei doi sunt apropiati. Si ce palariuta draguta are emma. Gata pupam de nopate buna.

Mergi la inceput

cristina gata am vazut pozele .. tare frumosi mai sunteti! ai doi copii de revista, scumpa mea! ce super ii dai papa emmei .. cu mine sigur s-ar rupe patul .. hihi

laura sanatate multa copiilor!

techila sunt minunati copilasii tai! iar centrul ala m-a dat pe spate .. e super!!!!!

alex super bubulina ta! nu cobori nivelul la patut?

lali eh .. te-ai chinuit tu dar cine o sa aiba legume bio? paulica cel viteaz!

monica off .. pupam baiatul frumos!

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

cristina uite .. the tort .. arata diferit caci am zbarcit-o cu gelatina dar .. a fost tare tare bun! si cel facut de tine arata tare apetisant ..

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Buna seara si de la noi.
Nu va pot spune ce nervi am ca dupa baita l-am lasat pe TASU lu bebe sa aiba grija de el, sa-l imbrace si eu m-am dus sa fac bibele. In 10 secunde am auzit urlete isterice cu sughituri... evident ca TASU s-a intors cu spatele si fii-su in pu-tza goala s-a scurs pe jos din pat (emoticon care-si smulge parul din cap). DEja suntem campioni, e a doua cazatura. SI daca nu i-as fi spus sa fie cu ochii NUMAI pe el ca intr-o fractiune de secunda e jos, el nu, ca sunt eu isterica si exagerata. Dupa incident nu stia cum sa-si ceara scuze. Ma fac ceva in scuzele lui. SUnt cu inima purice ca s-a scurs efectiv din pat pe burta ca si cum s-ar da singur jos dar cand s-a vazut pe jos s-a panicat si a vrut sa se intoarca pe spate si in mom ala s-a lovit cu chelia de podea

Drept razbunare nu mai merg sambata la nicio onomastica de-a neamurilor dumisale si ma inscriu si eu pe lista de gratar daca ne primeste si pe noi duamna cu 3 copilasi frumosi si un loc de joaca bestial

camy, parerea mea este ca ii dai f des sa pape. Laptele praf se digera greu. E adevarat ca 60 ml se digera mai repede decat 250 SI al meu la san papa non-stop dar de cand e pe lp nu papa mai devreme de 3 ore. CE daca l-ai invatat cu putin si des, din pacate la LP nu mai poti aplica regula asta ca ii nenorocesti stomacul. Fa-i program la 3 ore si il ajuti si pe el si pe tine. Pe mine de cand m-a invatat irina_c (sa-i dea DUmnezeu sanatateI) cu program si cu ore fixe si lasat sa zbiere, de atunci ne merge bine. Adica al meu copil nu mai urla, nu mai e haotic in toate cele. Acum nah, eu iti spun doar un sfat, sau ce stiu eu, tu faci cum crezi ca e mai bine pt voi Cand Zgatix a trecut pe LP tot asa cu cate 40=60 ml a inceput si normal pt varsta lui trebuia cam 150-180. Cand a vazut el ca nu mai primeste tzitzi a inceput sa pape mai mult.

By the way, poza cristinei cand o alapteaza pe Emma m=a facut nostalgica rau dupa alaptat...

Treaba cu parcul Carol nu cred ca va merge ca astia au zis ca ploua de miercuri... poate totusi nu.

O seara frumoasa sa aveti

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

multumesc ca mi-ati spus...de azi asa fac..a papat acum 06:50 , 100 ml lp..si nu-i mai dau pana la 10 - 10:30 nimic.
Doamne ce bine e sa ai pe cineva experimentat..care a trecut prin astea...

On sa incerc sa-i fac si eu program la pici, trebuie sa mearga neaparat..

Aseara a papat si s-a mai trezit numai la ora 03:20 cand i-am mai facut 100 ml lp si a papat tot, a adormit imediat...in sfarsit m-am odihnit si eu putin!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput