Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *130*
Raspunsuri - Pagina 4
Ellenuta spune:
buna fetele
am fost cu anna la spital azi. miercuri o operam .. i-au luat sange ptr analize .. din picioare caci la maini nu s-a putut .. e prea grasa .. a urlat rau .. s-a zbatut, a iesit acul .. au intepat-o iara .. nu curgea sange si au "stors-o" de labele picioarelor de i-au facut vanatai ..
nu am citit din urma .. sper sa reusesc acum caci sunt tare obosita ..
pupici
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
Lali_mete spune:
pe Elle si pe Anna ,tinem pumnii sa treceti cu bine peste operatie,sa nu se mai vada deloc,deloc semnul
Lali Lacra de
Paul-Iulian
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ellenuta buna fetele am fost cu anna la spital azi. miercuri o operam .. i-au luat sange ptr analize .. din picioare caci la maini nu s-a putut .. e prea grasa .. a urlat rau .. s-a zbatut, a iesit acul .. au intepat-o iara .. nu curgea sange si au "stors-o" de labele picioarelor de i-au facut vanatai .. nu am citit din urma .. sper sa reusesc acum caci sunt tare obosita .. pupici Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) Eva Anna papa bun |
Doamne Ajuta o sa fie bine!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
Lullaby_2009 spune:
Elle tin pumnii sa treceti cu bine peste operatie. Off, mititica. Va imbratisez.
Fragutza spune:
Offf, Elle, va tin pumnii sa fie bine mititica!
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
anamaria1979 spune:
Elle sa treceti cu bine peste operatie. Tinem pumnii pentru Anna.
Lali ce harnica esti mama. Ai dat gata gradina
Techila si alex am vazut poze cu copilasii dragalasi. Mi-a placut mult locul de joaca arata super parca m-as fii bagat si eu pe acolo. De unde l-ai luat?
Lullaby_2009 spune:
Diana imi pare rau ca a revenit DA, sper sa descoperiti cauza si sa treaca repede iritatia.
Andra tare frumoase pozele voastre. Sper sa treaca dermatita la papusica.
Hepi, wow, mami esti super, ce te-ai documentat, multumim mult de info, inca nu i-am dat golden, dar ziele astea planuiesc sa ii dau sa guste.
Am vazut si Mimikosii bronzulici, scumpi foc.
Liliac pupam flacaul cu nasul vanat.
Alex ne auzim maine. Gasca de fete ce zice?
Camy .
anamaria1979 spune:
Am luat 2.5 kg de spanac. Cred ca ma prinde dimineata la curatat si spalat. Gata m-am vaitat si eu.
Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamaria1979 Am luat 2.5 kg de spanac. Cred ca ma prinde dimineata la curatat si spalat. Gata m-am vaitat si eu. |
eu as manca spanac in disperare... daca il spala altcineva asa ca te inteleg per-fect
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre