Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *130*
Raspunsuri - Pagina 13
mamideandrei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iuliapapusa Anomis da ce papacios e Dinutu.tare as vra sa fie si luta mea asa mereu ii povestesc de andrei de mamideandrei ca papa tot castronul ala mare si sa pape si ea un sfert ca sunt cea mai hepiloasa de luta Stefania Gabriela (13.09) poze luta |
sper sa pape si luta ta, ca tare e bine sa ai bebe papacios si sa nu iti refuze nimic...chiar nu mi-a refuzat nimic pana acum...nici fructe nici legume si papa tot castronelul infiferent de ce este acolo
incerc sa va ppun niste filmulete de la masa...dar sunt pe webshot, niciodata nu mi-a mers picasa
POZE
mimika spune:
http://www.activitaticopii.ro/home
Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5
poze cu noi
vias spune:
raluk16 la un moment dat am scris aici..nu mai am lapte..vedeam..dar pana nu mi-am infometat copilul, nu m-am lasat si m-am luat dupa persoane care nu ma cunosteau deloc si am insistat cu alaptarea..ca oricine are...in fine, prostii..si eu mai proasta ca ele ca le-am urmat...
Asa ca ce sa-i dau?????..cat am..ii dau...cred ca si de-asta Flavius a luat asa repede biberonul..pt ca eu voiam sda-i dau mai demult biberonul..si nu-l lua micutul de el cand aveam laptic...acum de nevoie..il ia din prima...
Voiam sa va mai spun, fetelor care stau in orase unde este si Real, sunt promotii la hainutele de vara...eu m-am intors acum cu foarte multe hainute...si am dat doar 130 ron...
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
raluk16 spune:
Ralu cum stati cu papi? Ii place marucul? Tare fain ca o poti lua asa lent cu diversificarea, sper sa ma lase asa si mandru meu, sa nu fie haplea aiurea . A, si am mai vrut sa zic de morcovei, vezi ca si aici zice lumea ca nu prea sunt recomandati, mai ales la bubite, din cauza nitritilor. Sau ati avut de la tara de undeva, fara chimicale?
Vezi, mi-am mai gasit un motiv sa aman diversificarea, ca numai mere am bio nestropite, de anu trecut . Si as vrea sa-i dau mere si apoi sa tot incepem cu fructele de sezon. Ce stiti, e voie cirese? Voi cauta, stiu ca am mai zis asta...
Problema e ca eu nu-mi pot face papi cand doarme, ca fac galagie, si nu am ce sa pap, daca as fi avut ceva facut, as fi mancat acuma cat doarme. Dar asa... astept sa se trezeasca si iar va saliva la salata mancata de mine in fata lui .
Daca sar asa de la o idee la alta, e de la foame
Lili iupii pentru coltul de dinte si pupici multi pe nasucul scump
Danuka cum va mai simtiti? Imi pare rau ca sunteti racite...
E ceva epidemie cred, ca si mami e racita rau, si Relu isi tot sufla nasul... partea cu mami ma afecteaza mai tare ca asa nu am nici o pauza toata ziua ...
Am vazut poze minunate de Ioanna , da ce marisor e puiul! E mult mai inalt decat Alex, iti vine pana peste genunchi. Ultima poza e superba!
Uau, mimika ingaduie-mi sa fiu invidioasa, dorm si singuri si mult puii frumosi si bronzati!
Dana multumesc ca in iuresul vostru din perioada asta te-ai gandit si la mine!
Mada ce scumpa ai fost ca te-ai gandit cum a fost de Paste printul meu. Sa stii ca a fost cumintel, chiar daca s-a obosit ca am fost la tara Duminica. Si el in deplasari nu prea mananca si nu prea doarme.
Lili mult succes la diversificarea adevarata! Tinem pumnii sa fie opusul Andrei!
Hepi super treaba cu inotul! Mie ce nu mi-ar placea ar fi sa stea puiul in apa clorurata, am citit ca e o mare cauza a astmului, a afectiunilor urinare, de piele, etc. Si am citit acolo pe linkul tau ca apa e dezinfectata cu sare de fapt, exact cum e mai bine! Super! Bravo celor care s-au gandit la asta! Acum sunt nerabdatoare si abia astept sa ne zici cum e acolo si sa vedem poze cu inotatoarea scumpa!
Am vazut poze superbe (recunosc ca le-am vazut atunci, ca mai citeam pe sarite) cu Josh si filmul minunat! Ce viteaz puiut! Sa vrea el sa impinga tricicleta aia! I-am aratat si la Relu, si a zis ca s-a indragostit de micul samurai, si in plus vrea tricicleta aia pentru puiul nostru . Felicitari pentru dintisor!!!
Delia pupam soimita mofturoasa , de fapt ea e o domnisoara finuta si asa a auzit ca da bine, sa manance tacticos dintr-o salata, nu sa se infrupte cu un hamburger, asa se cade la domnisoare . Sper sa gasiti solutia totusi pentru moment, si are ea vreme sa fie mai mofturici la mancare cand va fi mare . Sa ne mai scrii despre BLW, daca citesti ceva la puiutii vostri de sirop de artar
Uite ca mi-am mai amintit ceva. A avut Alex vreo 2 zile branzica in kk. Oare ce o fi laptele ala nedigerat? Eu m-am gandit ca exact in alea 2 zile nu a vomat, deci nu a eliminat surplusul pe care il manca, asa ca a trebuit dat afara undeva...
Selen si Carina, m-ati cam speriat ca dupa ce busileste si se ridica in picioare va face asta si noaptea... hai ca la voi e mai simplu, dat suzeta, lamurit sa se culce, dar la noi ca sa adoarma trebuie plimbat in brate, leganat, vreo juma de ora
Of, Lili, cum merg mai in spate cu cititul, mai gasesc cate ceva ... Andra mai e bolnavioara? Radu mai are ochisorul umflat? Hai mai, cu rahitismul, chiar asa o fi? Doar tu i-ai dat si calciu, daca bine tin minte... nu numai vitamina D. Nu se poate face o analiza?
V-am vazut cu termosuri si recipiente de papi. Acuma pe vara nu cred ca e asa grav, ca ii pun caldut de acasa si ramane cald oricum si in oras daca mergem. Problema mea e alta, nu cred ca nu v-ati asteptat la ea . Recipientele alea de plastic au BPA sau nu? Ca totusi punem mancarea calda. Nu scrie ce fel de plastic e: PP, PC, ...
Luci minunate, minunate filmuletele!!! ce i-as tzuca piciorusele
s-a trezit
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
vias spune:
si azi..incepand de la ora 7:00 Flavius a mancat 240 ml lp si un mar copt...atat...ii fac imediat supa...
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
bely spune:
raluk ce dor mi-a fost sa te citesc, ai tu un har de a scrie si de a unge pe suflet pe fiecare in parte. Ma bucur ca Alex e mai bine, cat despre diversificare si aici recomanda doar o masa de solide pana la 10 luni, apoi se poate introduce inca una si asta e recomandata sa fie supica la cina, sa fie usoara.
liliac1 spune:
Salutis!
Am o zi de toata bafta...dar trece ea odata si-odata.
Ii am pe amantrei bolnavi si eu nu stiu cum ma mai tin pe picioare inca.
La Multe lunite sarbatoritilor nostri de astazi: David Cuceritorul, Irinel cel frumusel si papusa Stefi
Ralukule ce ma bucur ca ai scris Imi pare rau totusi ca inca nu sunteti pe-un drum usor...dar sperante tot mai exista.
Deci vrei sa mai amani diversificarea?? Bravo tie. Daca Alex a luat corespunzator in greutate este excelent. Mie mi-a luat luna trecuta+jumate din luna asta fix 60 gr asa ca am trecut la represalii.
Da, ma, tot bolnavi sunt toti si Radu a luat si el o mama de raceala
Sotul meu este alergic asa ca daca tot a venit primavara s-a declansat iar starea lui de rau general.
Andra e pe antibiotic.
Da, i-am dat calciu dar ceva s-a intamplat pe parcurs...nu stiu ce. Am si de facut analize dar ar trebui sa-i iau din plica
Oricum, am hotarat sa-l injectez si sa renunt la Vigantol, ca e tot aia pana la urma.
Anomis Cum s-a prezentat Dinu la botez?
suede Uof, Doamne prin ce mai treceti si voi Si noi suntem diareiosi asa ca azi am bagat in supica si-o manuta de orez. Tot cah este dar macar am incercat.
hepi esti o comoara la casa omului.
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
liliac1 spune:
citat din mesajul lui mimika http://www.activitaticopii.ro/home Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009) hi5 poze cu noi |
SUPER link! Bucmarcuit si abia astept sa o aduc pe fii-mea din carantina si sa prestam cateva activitati. Doamne, ce-o sa se mai bucure!
Multam
D'ale Andrei
Vremuri
liliac1 spune:
Ah, hai sa vin si c-o veste buna.
Avem 2 dintoci . A spart si al doilea...dar tot baleste de se uda din cap pana-n picioare.
D'ale Andrei
Vremuri
mamideandrei spune:
citat din mesajul lui liliac1 Ah, hai sa vin si c-o veste buna. Avem 2 dintoci . A spart si al doilea...dar tot baleste de se uda din cap pana-n picioare. Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009) Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
felicitari....sa ii folositi cu placere...
POZE