Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *130*
Raspunsuri - Pagina 14
mamideandrei spune:
avem si noi POZE NOI, sper sa mearga
POZE
nu inteleg de ce nu se vad...
pentru cine vrea se vad la semnatura...
kawaichan spune:
salutare fete dragi,
nu stiu cum sunt altii dar io simt asa ca plutesc de oboseala..de cand cu dintzocii o tinem intr-o veselie continua..si cireasa de pe tort azi mi-a vomat ca un om mare,cu un val din ala imens de m-a umplut din cap pana-n picioare.l-am luat de-o aripa si la spital,ca inainte de asta cu fro' 10 min imi umpluse 5 scutece cu kk galben deschis si evident lichid :(( mers la doc,pus diagnostic de virus la stomacel-nu s-a mai obosit sa afle de care,ca si-asa e sezonul acum- si ne-am intors cu niste prafuri pt flora stomacala si o solutie pt hidratare..atat.supozitor pt voma n-a vrut sa-mi dea ca cica side effects sunt mai naspa decat daca i-as pune supo asa ca sa am grija sa se odihneasca si sa facem un pic pauza de solide.Nu va zic ca eram si io fericita azi ca bobinase cam 70g de morcov+cartof+o lingurita de iaurt cu vreo 2 ore jumate inainte...TOT a dat afara,plus cei 200ml de lapte haliti dupa
De sambata seara l-a apucat,si eu nu mi-am dat seama,am zis ca e de la dinti,na.Am ajuns acasa dupa o zi de plimbareala(a fost super vremea si am stat mult afara) si am observat ca nu e in regula,era tare apatic,rosu in obraji si ARDEA pur si simplu...panica mare,am inceput sa ne invartim prin casa ca doi titirezi ca era prima data cand avea puiul febra-in fine,i-am scazut febra cu pachetele de gheata invelite in prosop si aplicate pe frunte.A doua zi parea ok,luni la fel...doar ca a continuat cu diaree si nu prea-mi parea mie in regula..ca sa izbucneasca iar azi.
In fine,sa ne laudam si noi cu al doilea dintzoc Nu mai pot de fericire,avem doi zimtisori,suntem Iepurila de-acu' S-a chinuit saracul o gramada,l-a durut f tare cred,ca in ultima saptamana cand a spart gingia(joi primul si ieri al doilea) a stat numai lipit de mine si numai in urlete asa din senin a tinut-o...acum cu stomacelul pur si simplu numai daca ma apropii de pat sau ceva in care crede el ca l-as putea pune jos urla din toti rarunchii,de zici ca il parasesti acolo.off
Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09
"The moment a child is born, the mother is also born. She never existed before. The woman existed, but the mother, never. A mother is something absolutely new."
kawaichan spune:
Elle,nici nu vreau sa ma gandesc ce-i in sufletul tau! Curaj scumpa ca o sa fie bine! Tin pumnii stransi sa treceti usor peste acest moment si Anna dolofana sa-si revina repede din operatie
"The moment a child is born, the mother is also born. She never existed before. The woman existed, but the mother, never. A mother is something absolutely new."
kawaichan spune:
of,vad ca sunt atatia puiuti cu probleme si se ingroasa si randurile in clubul buf-buf.Pup Atomixu sa treaca,of mai Monica imi pare asa de rau:(
si puiutul de Anomis ca e frate de cazatura de-acum cu Joshulinu,tot din leagan si voi mai mami? cum a aterizat,cu ce a lovit prima data?
Suede chiar ca e cu capul doctora aia a voastra,hai mai,cred ca mai mult din mandrie a tinut-o pe a ei intr-una...sa nu cumva sa recunoasca ca a gresit! eu nu i-am dat nici o cereala pana acum,chiar nu inteleg care-i faza cu moda cerealelor in alte tari..orez fiert facut cremita si mixat cu fructe/legume..eventual adaugat o masura de formula si gata pup sa-si revina puiul repede si la multe lunite cu iantarziere si de la noi !!
Diana,multa sanatate lui Nicholas si va tin pumnii sa scapati odata de dermatita aia pacatoasa! Josh a avut obrajii asa pe la 2 luni,arata de ziceai ca e ars efectiv,mi-ai adus aminte.La noi a trecut cu schimbatul formulei,s-a dovedit a fi o alergie la ceva grasimi animale ce erau in formula pe care i-o dadeam atunci.Insa tu alaptezi din cate inteleg..si nu prea stiu ce sa zic in cazul asta.Imi pare tare,tare rau ca va chinuiti,cred ca ti se rupe sufletul sa-l vezi asa! Pup si te imbratisez si sper s areusesti sa afli cauza cat de curand
cristina_ana spune:
Buna!
Am venit si eu de afara, a fost tare cald si frumos. Si am vazut ca au aparut capsunile, am luat cu 7 RON/kg, foarte dulci si bune.
Raluk, ma bucur mult ca sunteti mai bine, ca nu mai plange atit de mult si ca a trecut iritatia de la fundulet. Felicitari pentru primul "mama"! M-ai cam speriat de ce ai zis cu alimentatia puilor., Nici Emma mea nu mai papa prea mult lapte, doar seara si putin noaptea. Eu stateam linistita ca isi ia ce are ea nevoie din papa solida, si acum zicin tu ca nu e chiar asa! Offff! O sa o pun mai des la san peste zi.
Imi mai spui, te rog, la ce hotel ati fost voi in Halkidiki? Ala de ziceai tu ca a fost super frumos. Cred ca acolo ajungem si noi in iunie, si acum caut un hotel mai fain.
Suede, mi s-a rupt sufletul cand am citit ce ai patit cu puiul tau. Schimba neaparat doctorita, tu esti o mamica minunata, stii asta, da?
Liliacule, felicitari pentru dintisor!
Mihaela, off, tare rau cu virusii astia de la stomacel. Tin pumnii sa treaca repede si fara sa sufere prea mult!
Alex, super fain filmuletul cu Zeina razacioasa! Imi pare rau ca nu am putut ajunge si eu azi in Carol sa ne vedem!
Anomis,unde sunt mami, pozele de la botez?
Monica, ce ma bucur ca vii si tu la Techila sa se cunoasca copilasii!
Mada, ma bucur muuuult de tot ca o sa vii si tu sambata. Super fain! Te asteptam toate cu mare drag!
Cu parul, chiar vroiam sa iti spun ca nu imi mai cade aproape deloc de vreo doua luni. Nu stiu daca este de la ginseng cu care continuu sa ma dau la doua zile, sau pur si simplu a cazut cat era de cazut si acum gata! Oricum, am ramas cam fara un sfert de par, asa, ochiometric. Naspa, dar sper sa creasca la loc, ca deja se vad fire mici la radacina.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
kawaichan spune:
Asaaa,sa urez si eu la multe lunite sarbatoritilor de azi
Stefania
Irinel
Davidosu'
sa petreceti mumos pui dragi
cristina_ana spune:
Da, si eu am uitat sa le urez La multe lunite lui Davidutul, Irinel si Stefania!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
iuliapapusa spune:
Kawaichan ce rau imi pare.Ma cutremur toata cand aud de virusele dastea.Sper sa se refaca repede.Si bineinteles felicitari pentru zimtisori.
Mada.
Liliac la fel sanatate multa si sa treaca cat mai repede.Bine ca a venit si cel de-am 2-lea dintoc.Ce de iepurasi dragalasi
Mary si Suede (sper ca am retinut bine) la fel bolnaviori si voi saracutii.Doamne ce de bebeluti bolnaviori.Ma rog sa treaca.
Eu nu prea ma pot concentra ca urla luta de zici ca arde ca am indraznit sa o iau din premergator deci daca am scris gresit sau idei gresite va rog sa ma iertati.Nu am lasat-o decat 5 minute.Mai o pun maine 5 10.Si tot asa.Dar urla rau de tot
Si i-am luat muuulte hainute si muuulte jucari.Nu vrea niciuna.Doar la ala se gandeste
de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
Ellenuta spune:
buna
am alergat prin diverse locuri de mi-au sarit capacele .. mi-am cautat pompa de san manuala de la primii pasi caci e ieftina si ok la pret si nu am gasit .. cred ca maine voi exploda .. trebuie s-o tin pe anna nemancata 4 ore inainte de operatie, plus aprox 1 h cat dureaza .. apoi pana o trezesc etc inca 1 ora .. voi sta asa 7 ore .. cred ca mi se vor face sanii cat capul meu .. nu stiu cum o s-o scot la capat .. asa ma duceam la wc si ma mulgeam putin .. offf
mamideandrei oh .. pai voi sunteti evoluati fata de anna .. ea nici macar nu se intoarce si nici nu sta bine in fund .. e moale ca soseta .. lasa ca au ei timp sa recupereze.
alex vai ce rade si chicotese pitica ta .. e delicioasa! ziceam sa cobori nivelul caci am vazut ca ajunge cu burtica la jumatea lui ..
mimika da, o operez ptr ca cel de pe spate nu va trece de la sine .. are radaci adanci in piele .. sper sa fie bine.
anomis imi pare tare rau ca a facut buf baiatul ..
bely tare frumoasa e mandra ta!
mely sanatate multa! of ca tare o mai trageti si voi cu raceala asta ...
raluk yuppy se da pe braza alexul tau! tare imi place mesajele tale detaliate si super puse la punct!
liliaco sanatate multa bolnaviorilor! felicitari pentru
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
kawaichan spune:
Moni,uite linkul la pozele lui samurash bebe
Liliana mamis,toate belelele in capul vostru se adunara vaz,uff Pup nasucul lui Raducu si multa sanatate Andrei si sotului !
Ralukule ce bine-mi pare sa te vad prin zona! Felicitari pt satul in fundulet ! si vrem poze cu cheliutza Io n-am putut sa-l tund de tot,nu m-a lasat sufletul,si-asa l-am ciuntit destul:(( Sper sa-i creasca la loc pana la un an,sa am si eu ce sa-i iau la motz.
Cu diversificarea,bine ca mi-ai adus aminte de faza cu gustatul,ca deja atata ma batuse mama la cap de ajunsesem sa ma simt vinovata ca nu-i dau 3 mese pe zi,ca citez "asa trebuie la varsta asta " Si de cate ori ma prinde imi scoate ochii ca ea ne-a dat la program sa mancam(da da,mere cu biscuiti),de la 3 luni !! Of of,mai maaai..Si Joshu vrea cam orice mancam noi,mai nou daca incercam sa-l pacalim(de ex in seara asta mancam noi pizza si lui i-am dat o bananuta in mana,sa-si faca de lucru,ca ne innebunise ca vrea pizza)dar nu prea mai tine treaba
Hepi multam si eu mult pt info,sunt tare utile Aia cu coaja de ou nu mi-ar fi trecut prin cap ever
Mami de Super-Iepurin,iti vazui frumusete de Iepurin si mandrete de Iepuroi Mai mai,ce familie frumoasa !
Meli,multa sanatate si voua!
Fetelor,am vazut o gramada de poze zilele astea,am vazut frumusete de Emma,vazui Techilosii cu centrul lor bengos de activitati,pe Zeina,pe Mimikosi,pe pui de mamideandrei,pe Carol si pe mandrete de Sophie-sper ca n-am uitat pe cineva,Doamne ce repede cresc,deja cam toti dovleceii se ridica in picioare!!
Monique,multumim pentru urari ! Suntem tare onorati,ca stiu ca esti tare ocupata.Pup cu drag !