Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *130*
Raspunsuri - Pagina 15
kawaichan spune:
Si mai pup si puiul de Lullaby si ma retrag.Multam pentru comentariile la pozele cu Joshulin
O seara frumoasa tuturor !
Elle inca o data tin pumnii !
Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09
"The moment a child is born, the mother is also born. She never existed before. The woman existed, but the mother, never. A mother is something absolutely new."
cristina_ana spune:
Ellenuta, tin pumnii sa treceti cu bine peste incercarea de maine!
Nu poti imprumuta pompa de la cineva? Eu ti-as fi dat-o pe a mea, dar e bestelita tare, nu cred cate descurci cu ea.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
Fragutza spune:
Hello,
Raluk, bine ai revenit!
Hai sa-ti spun cum e cu diversificarea la noi. Natalie ne urmarea cand mancam, balea si inghitea in sec de pe la 5 luni cred si-am zis ca va rupe cu mancarea. In schema de la medic scria ca se incepe cu o lingurita de aliment si chiar l-am intrebat pe doc dc ii pot da mai mult ca sigur va cere
Am inceput la fix 7 luni cu suc de morcov..a luat asa cateva lingurite iar zilele urmatoarea n-a mai vrut deloc. Suc de mar iar n-a vrut si-am fost sigura ca mar copt va manca. Eee, n-a fost asa, cred ca mananca 3-4 lingurite. Nu stie ce sa faca cu el, ii bag lingurita in gura si se stramba, nicidecum nu e pofta aia cu care credeam eu ca va manca. Dar nu fortez, mai merg cu mere 2-3 zile, apoi incerc cu pere si vad ce fructe mai gasesc.
Parca am citit de cirese ca se dau mai tarziu, cred ca au un super efect laxativ pt ei.
Aaa, si am mai incercat si cu cereale, facute cu laptele meu. Am vrut sa-i dau seara in speranta ca nu se mai trezeste din ora in ora sa manance dar nici nu a vrut sa auda de ele.
Super ce zici de crema aia, ca i-au trecut bubitele. Bravo!
In alta ordine de idei, am fost iar in parc, am obosit ca un catel tot plimbandu-ne. Ne-am intalnit cu Anomis si Dinutu, care e un dragalas si-n cumintel.
A trebuit sa schimb fata in parc de pampers..se manjise pana la gat, hainele murdare, m-a patat si pe mine..am lasat-o in fluturasul gol in carut...l-am vazut eu pe Dinutu cum tragea cu ochiul
Si acasa am vazut ca murdarise iar hainele. Si asta numai de la putin mar
Va pup, girls!
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
Andrecluj spune:
Fetelor, dau binetze si va spun ca mor de dorul vostru, nu stiu daca ma credeti, ca nu am mai scris de multisor. Dana, Cristina, Fraguta, Mada, Lili, Raluk, Anomis, Elle, Iulika si sora ei, nu mai zic de luto pupicuri speciale pentru voi. Techila Ma gandesc la tine de fiecare data cand ii cumpar la pitica chestii din Austria si vad multe lucruri asa frumoase pentru gemeni! Doresc multa sanatate bebeilor bolnavi! Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa
anomis28 spune:
wow, mami de Chiara, ma bucur sa te vad. Ce face sirena noastra draga? Cum mai e cu lapticul? Sper ca ati scapat de colici
Raluk iti doresc tie mult soare in suflet ( ca sa nu mai depinzi de vreme) si tzucam Alexu iubitor de mami. Astept cu nerabdare sa-l vad pe cheliuta.
Mami draga de Joshulin, of virusii astia
ma ingrozesc cand citesc prin cate treceti. micu' Mozart sa ii treaca virusache de la stomacel. Dinu o cazt poe burta cu capu direct in piciorul de la leagan si cu piciorusele ca o broasca.
Cristina, io am trimis un link cu pozele pe mailu comun, daca nu se vad, spune-mi.
Elle am io pompa daca vrei ti-o dau cateva zile cu mare drag.
Putem veni spre mall (plaza romania) diseara si ti-o aduc. Da un PM si vorbim daca vrei.
Bely ce frumoasa e Patri si tu mami esti radioasa.
Fram dear, de cand am ajuns acasa Dinu nu mai vorbeste decat de Natalix. Acum, cu mii de scuze daca supar vre-un june prim si dragalas (), intreb ca o baba: E data maica? Plange Dinu dupa ea, nah, acum a vazut si silueta.... . Si ca sa il laud (cra cra) sa stii ca are si 2 dinti
Mami de Andrei (un fel de tize suntem noi ) imi place de Andreiutzu ce vesel e, si nu se vede rotund ca e inalt asa-i?
si noi avem 9.445 da cred ca e mai scund Dinu ca in poze apare mai gogosel asa.
Ioanna81 spune:
ne-am intors si noi de afara unde a fost mi-nu-nat. am vorbit cu mierlele si cu pomii.
raluk nu stiu cat de inalt e Carol dar eu am 1.60 cu tot cu ambalaj. cred ca bate spre 70 cm totusi.
kawa, anomis, fetelor ma bucur tare ca v-au placut fotografiile noastre.
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
vik-cj spune:
Buna seara fete dragi!
Mi-e dor rau de voi dar incerc sa va citesc cit de des pot si ma lasa Isabela si jobul. Noi tot agitate suntem si fara dinti... Si eu cu nervii in punga...vineri seara venind spre casa pe celebra noastra bucata de autostrada a lovit sotul un iepure ( primul animal pe care il loveste de 20 de ani de cind conduce) si ne-a terminat masina...adica spoilerul si radiatorul s-au dus.... Evident ca aveam viteza peste 100, dar e bine ca noi nu am patit nimic..masina se va repara..pacat de ea ca o avem doar de 3 saptamini. Asa ca acum am ramas eu fara masina ca a sotului e in service si trebuie si el sa circule...Asa ca Ioanna...sorry ca nu am mai dat semne de viata dar am fost suparati. Maybe next time.
Am vazut ca sunt multi puiuti bolnaviori...le doresc sanatate tuturor. Elle tin pumnii sa treceti cu bine peste operatie, Miha..sper sa fie Josh ok si sa isi revina..mely imi pare rau de Razvi, sanatate multa. Liliac si tie iti dorim putere sa rezisti printre bolnaviori... Am vazut si poze de puiuti frumosi: de Techila, de Alex, Sophie (eleganta ca de obicei), David de Luto (ptiu ptiu ce frumos e !!!), de Joshua nu mai zic ca e un simpatic, de Luta (vai ce ochi frumosi are!)...toti sunt frumosi frumosi. Si sa nu o uit pe Ebru .
Cu diversificarea stam bine..ieri am papat un sfert de galbenus, miine incercam ficat de pui...saptamina trecuta am testat pui ecologic (in final am gasit sursa). Isabela maninca bine fructe si se cam stramba la legume...inca suge de 3-4 ori/zi si tot la 23.30-24 adoarme. Dar acum se mai trezeste de 2-3 ori pe noapte....
Andre...ce mai zici mami? Unde in Austria iti faci shoppingul pentru Chiara? Adica de la ce magazine?
Raluk ...se face el Alexutzu baiat de comitet.
Va pup pe toate!
de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
suede spune:
Buna seara fetele,
Azi ne-am reintregit gasca in IOR.A fost o zi frumoasa,fara evenimente,slava Domnului.
Baiatul n-a mai vomat,a mancat si piure de morcovel si nici kk n-a mai facut .
Mi-am mai revenit si eu cu creierii.
Miha imi pare rau ca iar sunteti bolnavior,ce e si la voi cu virusurile astea la stomacel.Va dorim multa sanatate!
O sa-i fac si eu tot orez normal,merci.
Cristina esti o scumpa ca deobicei!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi
Ioanna81 spune:
Cecilia nu-i problema mami! sigur va mai fi o data viitoare. noi mai venim si la vara, cel putin o data. bine ca n-ati patit voi nimic. tare-s periculoasele accidentele astea.
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
techila spune:
vai fetele, ce ma bucur ca va anuntati multe la gratar sambata...pentru fiecare in parte ma bucur. tare mi-ar placea sa ajunga si madama madalina cu donsorul irinel...
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.