Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *130*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Am uitat sa felicit dovlecei de azi La multe lunite si multi anisori!

Cristina...am vazut si pozele voastre frumoase...ai niste copilasi superbi!!! Absolut superbi! Iar pozele in patut sunt haioase rau!

Evident ca pe masura ce scriu imi aduc aminte una alta...dar ma cam lasa neuronu'ala stingher..scuze

de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Buna seara si de la Buzau!
La multi ani sarbatoritilor de astazi! sa traiti puilor,sa va faceti mari si sa fiti sanatosi si norocosi!
Luto ,tu unde esti? faci tort ha?
Noi nu prea am prestat in ultimul timp ,scuze pentru asta.
Am citit aproape tot si am vazut poze frumoase cu copii minunati de mamici la fel de minunate.
Techila,trai pe vatrai fata! gratare zici? super tare ,mai ales ca Vali e obisnuit nu? poate de data asta va avea ajutor saracutul
Anamaria,bine ai revenit acasa ! unde-i mai bine ca acasa?!
Raluk ,pupam baiatul ,o sa vezi tu ce de gasca se face el!
Hepi,citesc posturile tale pe nerasuflate.Mamico ,tare esti informatabravo tie! eu n-am rabdare deloc decat cand arde tareeee un subiect

Raducu si mamica lui Iulia-29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

CE-am mai citit neicuta?
Aaa,Lilishor ,pupam pe toti ca poate nu ne dati mucii! sa fie sanatosi toti ai tai si sa folosesca dintzocii flacaul
Mada,tu cam absentezi gagico de la apel,sa-ti traiasc baiatul,sanatate la unchi si bafta surorii tale!
Ioana,Carol e demential ,imi palce de mor!
Elle,pupam fetele ,sunt mai bine?
Alex ,ce sa spun desper Zeina ce nu s-a spus? ca e superba s-a spus dar mai spun si eu ca e adevarat! cum mai sunteti? laptele a fost buba?
Suede ,lasa mamico doctora in plata Domnului si mergi dupa instinctul tau ca e cel mai bun! pupam baiatul care s-a dezvoltat foarte bine!
Iuliapapusa,fetita ta e o mandrete,are niste ochi!

Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

Of,Doamne ,n-as omite pe nimeni dar memoria mea...
Monica ,pupam Zgatixul sa fiie bine dupa cazatura.tia ti-a trecut racealaa?
Camy,si eu zic ca ii dai sau i-ai dat prea des lapte praf.Copilul meu cam acum 2-saptamani a inceput sa primeasac bibele cu lapte praf.eu alaptez si acum seara,noaptea mai degraba,dar in cursul zilei ii dau bibe cu Lactana.nu se recomanda mai repede de 3 ore
Ar mai fi multe de zis dar nu mai am timp.In incheiere despre noi:
Azi am fost in Bucuresti la Oftapro.ce sa zic,nasol tare,superinfectat un ochisor,conjunctivita purulenta pe fond de canal infundat.drept urmare picaturi 10 zile si apoi luna viitoare cand vine sotul din Canada mergem la gaurit,plastiic vorbind.nu se poate fara desfundarea canaluluiAm sperat si inca mai sper sa nu ajungem acolo ,mai ales ca se face cu anestezie.cica e simplu ,ca e usor ,o fi dar e copilul meu!
In fine ,un lucru fain azi,ne-am plimbat in Parcul Carol.super frumos,liniste ,curat si locuri de parcare cate vrei!noua ne-a placut.marg sa pregatesc baia copiluli si poate mai intru mai tarziu.daca nu ,sa nu uit ,Nela sunt cu gandul la voi!SANATATE

Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Cate un pupic pentru fiecare sarbatorit:

David
Iri
Stefania

Sa cresteti mari, frumosi si voiosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Buna seara si de la noi!
Avem poze noi in care apare si mama iulia cu raducu. Multa sanatate lui raducu sa decurga bine operatia.
http://community.webshots.com/album/575086402IpuwTB?start=112

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Buna seara dovlecime!!
V-am terminat de citit, cu bune si rele..
In primul rand felicitari sarbatoritilor zilei, cate un pupic special de la noi!! David, Irinel, Stefania !!
Apoi , ma bucur din suflet ca Ana si Nela sunt mai bine. Doamne ajuta, asteptam vesti.
Elle, te imbratisez tare, tin pumnii maine, o sa fie bine!!
Ralukule, cat de bine te inteleg .. la fel este si mandra mea mai nou, nimic fara mama... E istovitor si frumos. Pup tunsulicu si tunsulica.
Asa de tare mi-ar placea sa venim si noi la gratar la Techila... mmm ... dar daca invitatia nu e si pentru provincie , stam acasa, nah ! Ii povesteam iubitului meu ce frumos va vedeti voi in weekend, si a sarit ca un catelus " vrei sa mergem??" Ce ducaci e, n-am vazut asa ceva...
Lili, vad ca si la voi sunt problemute..pup bebele cu buba la nasuc
Si iar au cazut bebei pe jos... Oof, ma ia cu rau cand citesc de-astea...Pup Zgatixu dulce!
Suede, sper ca e bine acum puiul.. of ce dr mai ai si tu...
Alex, ma bucur ca si-a revenit printesa Zeina, am vazut filmuletele , super haioase!!
Si pozele cu Sophie le-am vazut, o dulceata cocheta!!! IAr tu, mami Andra, esti superba..atat de naturala si frumoasa si finuta...
Am vazut si poze cu Dinutu , de la botez !! Foarte frumos s-a comportat bebe dulce, frumosi rau si parintii si nasii ! Felicitari Anomis, si ma bucur cand te bine-dispun cu zisele mele

Acum sa raportez un bebe rau!! aloo..911 !! Cu ce sa incep? Nu mai vrea decat san, nu mai sta in carucor, nu vrea decat in brate, nu -i mai place la baie (rectific, asta seara i-a placut dar pana acum urlaaaa), nu vrea sa ia vitaminele...
Deci ma intorc isterica din parc.. Mai ales de cand e asa cald si trebuie sa merg in masina sa-i dau sa pape si sunt incinse scaunele ... Uuuuuf!!
Nu stiu ce sa-i fac!! E razgaiata rau! Oare cum pot educa un bebe de 7 luni? Sunt complet dezarmata si nepregatita... Nu are nimic fizic, dintii au iesit deja ...aaa...dintzociiii...am aici poze ... . Parca imi trece supararea cand ii vad moaca asta cu dinti, da ea nu trebuie sa stie!
La fel acasa, in tarc e cah daca nu sunt si eu... Daaa...Si tot asa..Am creierii cam franjuri asa..
Uof ca nu vreau sa am o razgaiata mica si obraznica ! Cand iesim - si iesim foarte des pe la terase sau in vizite - e mereu in centrul atentiei, plimbata din brate in brate, toata lumea o ia pe sus, o pupa, o giugiuleste..si cred ca i s-a urcat la cap
Am si niste poze noi..of of mai mai..
Am culcat-o asa ca I'm all yours ladiez ! Cu cine ma conversez? Cine ma invata si pe mine ce sa fac cu una bucata bebe razgaiat??

Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Buna seara!

Suede cred ca a povestit Carinablanca de rochita inchiriata. Ce pacat ca v-a necajit ieri doctorul. Felicitari pentru zimtisori!

Monica, Anomis imi pare ca au facut buf puiutii, pupam acolo repede sa treaca.

Iuliapapusa multumim pentru detaliile despre exercitii. Sa stapaneasca sanatoasa noile achizitii!

Mely sanatate micutului!

Raluk sa-i fie de bine lui tunsuluci, hehe, se mareste grupul. Ma bucur ca e mai bine cu iritatia si ca e tare jucaus. Va pup dulce.

Liliac multa sanatate micutilor, sotului! Felicitari pentru dintzoci!

Bely ce scumpica e cea mica.

Alex ce veselie la voi si ce papacioasa e printesa. Ma bucur tare ca v-am revazut.

Mihaela ufff, ce virus rau, imi pare rau sa citesc ca nu-i da pace micului samurai. Felicitari pentru zimtisori! Pupam pe dragalasul tau.

Iulia sa fie bine cu ochisorul puiutului drag. Ce mica e lumea , chiar e frumos parcul Carol si e mai mare decat credeam eu.

Am fost azi la doctor, bubitele arata mai bine, dar nu au trecut de tot, nu am inteles exact de ce ii trec atat de greu. A spus ca vara va fi mai bine, dar sa avem grija la pliuri. Doctorita parea linistita: sa-i dam in continuare cu crema si sa-l urmarim. Referitor la alimentatia lui bebe trebuie sa avem grija cu albusul de ou, banane, citrice, carnea de pui e de preferat de la tara.

Vroiam sa va mai spun ca am gasit detergent Dermalin la farmacie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Ukuta - doamne, parca povestesti de maia mea. exact la fel a devenit si ea de la o vreme. nu cred ca e vorba de razgaiala, ci de o perioada in care ei devin foarte posesivi si isi vor mama prin preajma.
la fel sunt si eu, cu creierii pe moate. seara la masa de fructe a plans cum nu a mai facut-o nicicand. nu mai vroia nici papa, dar nici sa plecam de la masuta. ba o puneam, ba o luam, ba o iubeam, ba ii placea, ba nu-i mai placea, ba-i era foame, ba vroia sa pape, ba nu vroia. of doamne, a plans cu niste lacrimi de-mi venea si mie sa plang. se rostogoleau asa grele pe obrajori si cand o pupam, erau asa sarate lacrimile... draga mamii. la baita nu mai spun. de fapt dupa baita....e jale de vreo saptamana. pur si simplu nu mai are rabdare sa-i fac masaj si sa o imbrac si jur ca ma misc super repede, ma mir si eu de perfomantele la care am ajuns. plange, de fapt urla cand o imbrac si sta cu 2 degete in gurita si le suge cu patima in timp ce-i curg lacrimile. intr-o seara pur si simplu s-a enervat si nu mai vroia bibe, dar era rupta de foame. se incorda la mine in brate si tipa de nu stiam ce sa mai facem. in loc sa pape si sa faca nani, ne-am apucat dupa baita sa ne jucam, sa radem, sa ne plimbam...ca sa uite. a inceput sa-mi fie teama de baita.
si mi s-a pus pata pe pijamalele astea care au o mie de capse si tb sa le inchid repede, repede...si uneori nu nimeresc unde trebuie si o inchid stramb si desfa-le si tot asa.....si pe ea o apuca nervii.
m-am hotarat, caut zilele astea salopete d-alea care se inchid pe umar ca sa nu mai pierd timpu' cu imbracatul...si sa incerc sa evit nerabdarea ei. si o sa-mi cumpar si bluzite pe gat, ca sa evit si la astea capsele...
na, uite am ajuns..., dar nu vrei sa stii cum face uneori.
si asta de relativ putin timp. s-a schimbat mult, dar cred ca intra in firea lucrurilor.
sunt perioade si perioade, vin si trec, asta e! ei sunt puii nostri dragi pe care ii iubim mai mult cu fiecare zi ce trece, pentru care ne-am da viata si carora orice le este, deocamdata , permis.

te pupic. nu m-am uitat inca la poze, dar promit sa o fac. sunt rupta de oboseala.

iulia - offf, ce rau imi pare de radu. poate reusiti totusi cu picaturile astea pe care zici ca i le dai acum. doc a zis ca neaparat tb operat? la o interventie chirurgicala, intr-adevar cel mai naspa mi se pare anestezia. offf, doamne. te imbratisez .

elle - mami drag, sanatate multa puiutei dragi. iti tinem pumnii sa fie totul bine.

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamideandrei

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Ah, hai sa vin si c-o veste buna.
Avem 2 dintoci . A spart si al doilea...dar tot baleste de se uda din cap pana-n picioare.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

felicitari....sa ii folositi cu placere...

POZE

Mi-a starnit un zambet Multumim. De-acum ii dau morcovi sa roada cu toate ca nu prea-i place gustul.
Ma, dar noi chiar nu ne intalnim cand o da vremea mai buna?? Nu de alta dar sa ne laudam si noi cu poze...ce naiba!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput