Pepenasi de iulie-august 2008 (181)
Raspunsuri - Pagina 7
Didi81 spune:
Miky, nu stiu ce sa iti raspund, nu ma pricep...
Noi la kg stam in felul urmator: la 1 an avea 9 kg, acum are 12kg
. Dar arata f bine si atunci, atara f bine si acum, a crescut bine si in inaltime: acum are 85cm.
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Kimmy spune:
Neatza!
Azi sunt mai down putin.M-am saturat de regim.Mai am 6 zile,si nici nu mai dau mare lucru jos
.Sunt tot timpul tzafnoasa.Nu am rabdare nici cu sotul,nici cu casa,nici cu gatitul
.Sunt si racita,imi curge nasul si toata ziua stranut.Sunt lipsita de energie azi.Off,sper sa nu clachez!
_
Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
ina C spune:
Miky, ai intarcat-o pe Dilara?...scuze, nu am vazut , daca cumva ai scris.
Noi suntem in plin proces, incepind cu 12.Cred ca e 0.1% din ce imi imaginam.Azi noapte a fost a doua seara si am dormit amindoi ca doi prunci.
O zi buna tuturor!
Ina, mami de doi baieti minunati
Kimmy spune:
Timi pe la 10 luni avea mai mult de 9 kg.Dupa aceea s-a oprit din a lua in greutate,decat foarte putin.Nu stiu cati Cm are,nu mai mult de 83,si acuma,la un an si aproape 10 luni are 12 kg.Nu e slaba deloc.Tati chiar zice ca e grasuta.
_
Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
Tecky spune:
maitreyi sanatate bunicutei!
MIKYCRIS si Ralu a slabit mult de cand e racita.Ai facut bine ca i-ai pus unt si iaurt,nu-ti mai face griji.
mcoca spune:
Si Maya are vre-o 11 kg (avea 11 cu pampersu si imbracata de casa), si cam 85 de cm.
Vicky si Printzesone
anaxena spune:
buna ziua
incerc din rasputeri sa ma moblizez sa mai scriu si eu
vad ca vb de greutate,eu n-am mai cantarit-o de la 6 luni si nici nu ma stresez cu greutatea sau inaltimea atata timp cat e sanatoasa si voioasa,poate acum am sa o masor si eu sa vad asa comparativ unde se afla,oricum nu este inalta,parca toate fetitele sunt mai inalte decat ea dar nici nu are cu cine semana
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
dara_d spune:
Buna ziua
Nu am mai scris de mult din lipsa de timp, noi iesim la plimbare de doua ori pe zi si in weekend am fost plecati, plus alte treburi.
Denisa este o mare smechera profita de slabiciunea noastra pentru ea la maxim, vorbeste destul de mult, deja ne striga pe nume pe toti ai casei, mai ales pe mine si pe sot dar nu ne deranjeaza, chiar mi se pare frumos.Alearga parcurile de la un capat la altul , se urca peste tot, se da singura pe tobogan.la bloc la noi urac scarile si le coboara singura sau tinuta de o manuta, pana la etajul 1 unde stam noi.
MARINA am citit si asteptam raspunsul dupa controlul de la pediatra, e totusi un medic si trebuie sa aiba o parere avizata, daca nu te convinge opinia ei sigur mai sunt si alti medici priceputi in bucuresti. SUCCES!
KIMMY bafta la slabit, trebuie sa reusesti!
MADA MAX cum stai cu mersul pe jos? Sper ca te mobilizezi, eu una alerg tot parcul dupa denisa cate 3 ore pe zi, se pune si asta nu?
ANA XENA bine ai revenit , am vazut pozele Maria e o scumpa!
SUN e o scumpete T., tie ce sa iti spun decat ca iti doresc multa bafta la examenele pe care la mai ai si spor la invatat, ca vad cai mai ai destule pana la toamna cand ai spus ca termini.
ARIADNA ai doua fetite minunate sa iti traiasca, sa cresca mari si frumoase, ele merita tot efortul si mobilizarea noastra da? Restul trebuie sa le luam asa cum vin.Frumoase poze din vacanta voastra, sunteti o familie minunata.
DIARUX am vazut pozele , ai un baietel minunat si esti super tare gagica in fusta sa te urci peste tot, plus ca arati foarte bine.
MAI3 ce fetita frumusica aveti, asteptam sa vedem ce este in burtica
Sanatate multa bunicii tale.
MICKY va recupera cu greutatea si deni a facut o indigestie urata de la ciuperci prin ianuarie si slabise de la atata varsat si caca dar cu rabdare si-a recuperat greutatea, greu a fost sa revenim la papat normal, le-am luat pe toate pe rand.
TECKY cum mai este Raluca?
Apropo de kg nu am mai cantarit-o de vreo 3 sapt. si atunci avea vreo 12500 g si de inaltime nu sta la masurat dar cand am resuit acum vreo luna si ceva avea 87-88-89 cm.
MONA ce mai faceti? Codrin ce face ? Cris cum este ca am citit ca erau ceva probleme???
Am pus poze pe picassa pentru cine vrea sa ne vada.
Va pup ca plecam la plimbare.
http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png
MissJJ spune:
Neatza fetele!
Mai3 insanatosire grabnica bunicii.
Marina ma bucur ca nu te-ai suparat. Pupam fetele frumoase si tunsulici.
Eu nu le-am dus niciodata la coafor deci nu stiu cum e, da ale mele nu creca ar sta locului, aici la alea speciale de copii au niste preturi total absurde.
Oricum daca le tund chem fata care ma face si pe mine acasa si le aranjeaza ea. Da Ari de ex nici nu vrea sa te apropii de parul ei i-am zis hai sa tundem din vf nu si nu ca ea nu isi tunde parul, deci na stam cu el lung dupa preferintza printesei.
Tecky multa sanatate la printesa, de slabit toti slabesc daca is bolnaviori da recupereaza ei rapid, nu va faceti pb.
Miky nu cred ca are nimic, da nu ma pricep la astea.
Kimmy auch si racita si la dieta, uff hang in there noi facem galerie nu ceda
, stiu asa bine cum e de aia zic eu cu dietele ca tare as vrea sa ma multumesc cu ce am sa incerc sa imbunatatzesc da asa mai lejer ca altfel ajung cum zici si tu tafnoasa si nervoasa si etc si tare nu vreau, greu domnle cu kg astea si cu dietele.
Da unde decolati?pe limbutza si in guritza eu le-am dat cu bicarbonat cum ziceai tu si in trei zile le trecea.
Ina tinem pumnii sa mearga cat mai usor.
Anaco eu zic ca e bine ca papa si asa, macar papa legume carnitza si etc, aici ei incurajeaza sa le dai la copii asa diverse bucatele Ari nu a fost deloc pasionata de ele da deloc, abia acuma papa legume si etc. Ami degeaba i-am oferit eu daca sorasa nu papa nici ea nu se atinge.
Dianyra
.
Didi noi halva nu mancam numai Flo papa mai ia ocazional de la mag romanesc a gustat si Ari da asa cate o gura doua. 
Alina.Maria pupam pisoii mumosi
, de ce iti faci griji la Mandy?
Sursu ce simpatici tre sa fi fost impreuna
, pupam baiatul.
Ari facea asa ziceai ca vb chineza, vietnameza.
Diarux da ce fel de ciuperca? De unde ati cules-o? Ce tratament v-a dat? Pupam mamica cu pitici pe creier
si Ami tot 11,6 si tot ca vrabia papa acuma deci nu sunteti singurei.
La kg Ami e mai slabutza ca Ari, well e mai micutza in toate felurile comparativ cu Ari la varsta ei, de masurat am amsurat-o zilele trecute si avea 82-83 de cm.
Marina tinem pumnii pt controlul de azi, sa ne zici ce ati facut, daca vrei of course.
Dia felicitari pt papat si pt cuvinte. Nu o filmezi cand sofeaza sa vedem si noi?![]()

Anaxena pupam gagicile mumoase.
Dara sapt trecuta am mers mai mult prin parc si la noi in rezervatie si jumate de zi de gradinarit de ma dureau toate dupa, sapt asta am cam lenevit si tre sa mai pun afise prin casa sa imi misc derriere-ul. Azi merg dupa amiaza la o plimbare mai lunga.
Gata am reusit sa recuperez, merg si eu la trebi sa mai strang prin casa ca e ca dupa razboi.
Pupam bostana si va uram o zi cat mai placuta.
_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A
& A 
flo1980 spune:
Hello
Azi zi de calcat rufe....cam somnoroasa de le vreme, in rest toate bune!
Sursula
chiar ieri am vazut clipul la protv si ma bucur ca apari mai des ca la genericul emisiunii nu stiu daca sta imaginea 2 secunde
mi-e asa drag cand te vad 
Cu mainile...ai dreptate, nu prea sunt hidratate, ca nu beau nici 500 ml lichid/zi
am mai stat cu manusi la spalat vase...sa speram ca e spre bine...
David are 11kg, pe mine Alex ma ingrijoreaza, desi e mofturos si nu mananca orice, are 18,5 kg (avea 18,800 imbracat) la 4 ani si 2 luni.
Alex e foarte cuminte la tuns, il duc la salonul din cartier de la 2 ani, sa vedem David cum va fi...e mai neastamparat de obicei.
Marina ma bucur ca nu te-ai suparat! 
Asta e diferenta la scrisul pe forum, nu toti inteleg ceea ce spui....la fiecare suna altfel in cap din pacate ![]()
_
Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!