Pepenasi de iulie-august 2008 (181)
Raspunsuri - Pagina 6
maitreyi spune:
marina nimeni nu cred ca a vrut sa te necajeasca. noi te asteptam cu vesti 
didi eu n-as insista cu halvaua. parerea mea e ca solicita prea mult ficatul.
anaco stiu ca tu sgtai in celalalt capat de oras da' la noi este un magazin care aduce pui bio
si is asa de grasi si cu o carne galbena si nu alba..chiar se vede diferenta. dar nu cumpara mereu. si a mea mananca din carfu si nu ma agit. planuiesc sa cumpar pui si sa mi-i creasca bona ca sta la curte ![]()
eu abia m-am intors de la spital unde au operat-o pe bunica de urgenta. a cazut pe strada si are fractura deschisa. au gasit-o 2 studente si au dus-o la spital. acum e bine, Slava Domnului!
o seara faina 
-----
Mami de
+
16 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE 
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
Alina Maria spune:
Buna seara fetelor , ne cerem scuze ca nu avem timp sa intram mai des dar suntem foarte ocupati de obicei .
Am vazut ca vorbiti de tot felul de griji si fiecare cu piticii ei .
Ma bucur ca nu sunt singura nebuna care isi face atatea griji .
Eu mi le fac pt. fata mare nu pt. Rayan .
Rayan a fost si e un copil exemplu , mananca bine doarme bine , se joaca e vesel e activ .
Fiecare e altfel si sper sa se rezolve fiecare problema la randul ei .
Va pupm !
sursula spune:
Buna seara inimi de mamici!Liniste si bucurie va doresc!
TEKY-cum se simte Ralu?Noi suntem veteranii bronsiolitei sis tiu ce greu este.Cu ce i-ai facut aerosoli?
DIA-am ras cu hidratarea!Ai o adevarata domnisoara,ce mai...!
MADA de irl-imi pare rau ca au plecat toti unchii...
D-zeu sa-l odihneasca!Cand termin mesajul,fug sa vad printesele!
FLO-uneori la usturimea mainilor e de ajuns o mai buna hidratare...Cum iti mai este?
RALU,BOTI-si Tudor urca de manuta pe scari.Oricum,el nu e prea aventuros-ii place siguranta
!Si...BOTI-am aici un baiet pe masura fetei tale:noi tot la 15... am ajuns!![]()
IRISS-si eu am vrut aramiu,dar nu mi-a iesit niciodata cum as fi vrut,asa ca ,m-am intors la blond.Pana la urma cum a fost la tine?
ANKA-super ca aveti asa piste de bicicleta!
BIRI-si Tudor e mare amator de tzatze.Aceeasi privire de golan i-am surprins-o si eu.M-a facut sa ma simt embarrassed.![]()
SYBILLE-mi-ai dat fiori cu bilele!Bine ca totul a fost ok pana la urma!P.S:Te admir!
MARINA-felicitari pentru tunsoare!Sunt curioasa cum va reactiona T la primul tuns,dar eu nu ma grabesc.Imi place look-ul lui "sauvage"!![]()
SUN-sa-ti mai spun cat soare imi aduci cand te citesc?si cat de mult imi place ca pui muuuulte pose cu Theea si ma pot delecta atat cat poftesc cu mutrita ei dulce?Iti spun!
CAPRI-mi-am imaginat-o pe Ilinca cum face ca pisica cand suge si m-am topit!
VIKY-

MAITREYI-Multa sanatate bunicii tale!Recuperare rapida!
DIDI-halva..mmm..n-are gusturi proaste Aidelul!![]()
Azi Tudor a zis "chei".F corect.Asta am remarcat la el-in general,nu spune un cuvant decat cand e f sigur pe el!Exceptie face "fofoua"=cafea.Vecina si prietena lui T,care e de aceeasi varsta cu el,vorbeste in continuu,dar fara a spune ceva inteligibil.Tatal meu,cand i-a vazut impreuna a zis:"uite diferenta dintre o femeie si un barbat!De mica nu-i tace gura!"![]()
O noapte linistita!
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)
diarux spune:
mda.....
noi avem 11 kile jumate asta ca se tot vorbea pe aici. In continuare spunem doar ma-ma ta-ta ca-ca ham ham, deci...sa-mi ziceti cand tre s aimi fac probleme...
cat despre evolutia fiecarui copil in parte, cred ca lucrurile sunt clare. nu stiu daca e cineva de aici sa nu se fi ingrijorat in vreun fel la un moment dat in legatura cu evolutia copilului.
eu nu ma prea pricep la consolari, asa ca o sa o las balta ca mi-e teama de misunderstanding. doar un gand bun pt voi, MARINA.
am fost la un control azi dupa mai multe luni. ceea ce am crezut eu ca sunt cojite este de fapt o ciuperca pe capsorul lui ANDREI. asta mi-a lasat un gust amar si o senzatie urata de tot. nu sunt multumita nici cu ce a zis dr, dar va trebui sa incerc si sa vad daca da rezultate. dupa care incep sa zbier pe aici ca de obicei ca sa ma salvati din depresiune!(dar daca aveti idei...feel free to share!)
tot nu papa decat asa...ca o vrabie cand are chef. sau doar ce are chef. inca trag nadejde ca e de la caninul care se zareste la orizont, dar, ca de obicei, se lasa asteptat, adik zace linistit sub gingie de il zapaceste pe bietul print.
sunt cam down la ora asta...nush de ce...sau stiu...
pupiu ol
anaalina spune:
Mariana - trebuie sa-ti spun ca fetita mea are 3 ani si cam aceeasi problema o avem si noi. Merge la gradi din sept , practic avea 2 ani si jumatate , nu spunea decat pa si vreo 4-5 cuvinte.
Iti dai seama ca m-am crizat , am mers la psiholog si la logoped concluzia a fost ca s-a produs un blocaj , eu banuiesc ca s-a speriat in urma unei internari in spital.
Acum mergem la logoped si a inceput sa repete si ea dupa noi cuvintele , pana in ianuarie nu facea lucrul asta , ne ignora cu buna stiinta. La gradi se intelege cu copii si cu d-na educatoare.
Daca mai ai intrebari putem discuta pe mess(mauras15alina)
Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007)
Marina_1609 spune:
auleuuuuu
mada, mai3, flo.... eu n-am zis ca m-a jignit careva. nu! stiu ca ne-am adunat aici pt a cere sfaturi una de la alta. eu nu sunt genul de persoana care sa se supere una doua si sa isi ia jucariile sa plece...
nu v-am acuzat de nimic. Poate nu m-am facut inteleasa. Ideea este ca o chestie de genul "o sa vezi ca o sa-si dea drumul la vorbit" nu ma linisteste cu nimic.
stiu ca sunteti cu gandurile bune
, nu m-ati jignit
dar gata, haideti sa lasam asta.
maine merg la pediatra. am incredere in ea... sper sa fie bine....
va pup
----------------------------------------
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
----------------------------------------
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
dia_filipas spune:
Seara buna fetele!!
Marina sper din suflet sa fie bine Sofia, si sa ti se spulbere toate temerile! Te astaptam cu vesti! 
Mada Irl sincere condoleante!
Dumnezeu sa-l odihneasca!
Iriss m-ai distrat tare cu povestea de weekend...cam asa ceva ma asteapta si pe mine in mai la numata fratelui meu...mai ales ca Miruna e turbo diesel si nu sta locului...in concluzie, ori imi iau tocuri mici, ori imi pun adidasi de schimb
.
Sursu 
Multa sanatate puiutilor bolnaviori! sa va faceti bine repede!
Mancat hmmm, noi am inregistrat primul progres, azi a mancat nepasat! Cum aveam noi in farfurie, asa a papat si ea.
Vocabular la capitolul asta sunt ceva progrese, in sensul ca zice unele cuvinte dupa noi, dar of course, pocite, de ex. ta-ta = autobuzul (de la tai tai), mima = mingea si Mickey Mouse, ma-ma = ratza, si inca cateva asemenea, partea buna e ca eu o inteleg, la restul le mai "traduc".
Eu in dezvoltarea lui Miruna am observat ca e mai axata pe motricitate, mers, catarat, sarit, dat pe tobogan, urcat/coborat scari, dat cu masinute, trotinete, skateboard
, la partea de vorbit nu prea, iar la partea de desenat/forme/carti/construit cu cuburi/modelat/pictat, si alte asemenea nu prea are inclinatii si nici rabdare.
Cu mentinutul/slabitul/dietele eu mi-am facut o politica, ajutata si de bugetul restrans, dar eu nu cumpar nimic dulce, daca primesc, sau face maica-mea de sarbatori mananc, daca nu, nu. In general mananc cate o ciocolata sau prajituri o data pe luna, sau mai rar. Eu nu stiu sa fac prajituri, nici nu-mi place, iar norocul face ca maica-mea nu are timp prea des.
Cam atat am retinut, va
pe toate si va doresc o noapte buna si linistita!
Dia, mami de soferita in devenire
Miruna (15.07.2008) 
Tecky spune:
sursula multumesc de intrebare.
Ralu se simte foarte bine,nu mai tuseste si in seara aceasta am terminat si aerosolii.I-am facut cu Ventolin.
ana_a spune:
bre boti...pai ce sa zic de grasanu cu copane din casa mea? e??
Acu pe bune...eu mereu ii zic lu tats'u ca ma sperie copilul asta cat e de indesat si barbatos, infipt asa...tzapan in podele...
Si e atat de pofticios.... au de capul meu...
Deci, isi ia singur scaunul deschide frigiderul, trage scaunul langa, se urca sus in picioare si trage de acolo ce pofteste! Orice borcan cu orice in el...
Mananca ca un om mare si nu-l pot opri! Cel mai mare necaz la noi in bucatarie este atunci cand nu mancam toti aceasi mancare....
in fine...nu mai intru in detalii ca nu vreau sa panichez ...
Cu vorbitul :
Noi stam asa cum stam
Adica Matei comunica prin semne cam ce il intereseaza dar nu se omoara cu exprimarile.
Nu-i curios sa stea de vorba decat daca il imresioneaza ceva anume.
Imi spune prin sunete ca a trecut o motoreta galagioasa, un cal si o caruta sau un tractor. Ma rog, cam aceleasi sunete, tonuri diferite.
Imi explica ca vrea apa, suzi, papa, ca ii este frig/cald tot prin semne...
Per ansamblu ne intelegem.
Uneori e greu ca nu-l intelegem si se enerveaza. Dar atunci ori e obosit ori vrea suzi ori vrea apa...cred ![]()
Imi fac si eu probleme dar nah... respir adanc si o iau de la capat. Mai am unul cu miii si miii de gargauni in cap, unul care sare pe geam si pleaca in lume...asa ca deocamdata imi ajunge asta mare, cel mic sa stea la rand
Glumesc....
Pup gasca!
blog de mamica
proud
MIKYCRIS spune:
Dap,iar au revenit grijile mamicilor!
Acum vin si eu cu una-Dilara are regim ca pt gastrita dar treptat a spus sa ii introduc cate o leguma si sa ii dau numai fiert!
Azi am facut piure de cartofi si iam dat cu piept de pui(fiert).
Ma gandeam ca se usuca de tot copilasul fratilor! pai intr o saptamana a dat 1,5 kg jos 
eu daca nu ii dau o picatura de ulei ori unt...copilasul slabeste vazand cu ochii ma gandeam eu 
asa ca in piure am bagat iaurt si unt
oare o fi fff rau?
cu antibioticul am incheiat de luni...deci? voi ce credeti???