Pepenasi de iulie-august 2008 (181)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaco spune:

da' ce se intampla azi de nu putem iesi cu copiii afara? ca eu is pierduta de stiri

anaco...mami fericita de comoara Mara Alexandrina 12.08.08
merg spre cei doi anisori...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Mai3 in primul rand felicitari pt baietel!! O sarcina frumoasa in continuare si dusa la termen!

In al doilea rand, daca aici, in Irlanda si UK, unde norul acopera complet nu exista inca avertizari de genul asta, in Romania unde norul abia ajunge acum, nu inteleg de ce apar chestiile astea si mentionez ca UK si Irlanda sunt complet acoperite de norul de cenusa de joi. Probabil datorita faptului ca televiziunea romana are tendinta de a exagera. Aici nu s-au dat, repet avertizari, pentru ca pana acum, particolele de cenusa din aer nu prezinta nici un risc pt sanatate. Singura chestie pe care au spus-o a fost ca cei cu afectiuni pulmonare sa aiba la indemana medicamentele necesare, in caz de ultra sensibilitate la aceste particole. Si crede-ma ca aici monotorizeaza aerul permanent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

mada io ti cred si nu neg. am zis si io ci am auzit. la noi ziceau de batrani si cupii + cei cu afectiuni respiratorii sa stea inside. aratau dimineata ca azi trece peste nordul tarii, including noi, si ca diseara ajunge si la bucharest.

cupilu meu, maaare carnivor, n-a vrut nici ieri nici azi carne hai ca ieri a mai mancat niste sunca de pui da' azi nici la aia nu s-a uitat. tocmai si-a luat masa de pranz: o rosie si 150 g de piure de fructe

-----

Mami de + 16 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

care nor? care cenusa? ce contine? de unde se trage?
eu sunt in pom cu stirile. de cand am eliminat tv-ul...nu mai stiu nimic....
si abia ce ne-am intors de la joaca din parc....asa ca oricm am incalcat recomandarile :))

si sofia s-a prostit azi cu pranzul
a mancat juma de rosie, 2 ciupercute crude, vro doua feliute de mozzarella si vro 2 farame de snitel....

----------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08
----------------------------------------

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Mai3 felicitari pt .
Mada pupam gagicile.
Flo ma bucur ca a fost bine si te-ai simtit super.
Anko ce studiezi bre?
Kimmy aha Madrid super fain, numa sa zboare avioanele.
Am citit da nu am avut timp sa scriu ca pana ne loveste rubeola ne-a lovit un stomach bug, pp rotavirus dupa cum se manifesta. Amira e leguma nici apa nici nik, Ari e mai ok inca, masina spala non stop si ma rog sa se usuce mai repede asternuturile si prosoapele ca is cam toate murdare deja.
Deci is prin zona da suntem bolnavioare.
Wknd cat mai placut , ca la noi e o vreme super da nu ne putem tare bucura de ea.

_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A & A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Mada, sanatate multa printeselor si sper sa nu fie totusi Rotavirus .
Si Aidel inca mai e putin bolnavioara, mai face in special seara putina febra acolo, in orice caz nu cred ca a avut mai mult de 38, dar suntem atenti. Ca si la raceala de asta-toamna, nu are alte simptome in afara de febra, dar data trecuta facuse febra mare nu gluma.

He he, deci nu suntem noi singurii care habar nu au de tv si stiri . Noi insa am fost tinuti la curent de dadaca si de parinti.

Am si eu un of, nu dati cu rosii dar iata ce ma ingrijoreaza in ultimul timp (deh, omul cand nu are alte griji isi gaseste ): mie de regula imi venea ciclul la 27-28 de zile maxim, dar in ultimele 5-6 luni mi-a tot intarziat cu vre-o 2 zile, adica imi vine la 29-30 de zile . E ceva ingrijorator in asta? (Nu iau pilule anticonceptionale deci nu e de la asta)

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Didi ms.
Mai la mine varia inainte cand nu luam nimic adik inainte de sarcina cu Ari venea bang on la 36 de zile, dupa sarcina cu Ari a revenit cat de cat la normal in jur de 30 de zile dar nu era asa luna de luna uneori mai multe zile uneori mai putine, apoi dupa Ami fix la 28, acuma na am steriletul.
Eu pp ca mai si variaza.

_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A & A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

mada sanatate la printese!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Am prins si eu un moment liber sa va stresez cu ceva, sunt deja asa de ingrijorata de numai...

Mai sunt pepenasi care fac kk de 3-5 ori pe zi? E normal la varsta asta? Nu stiu ce naiba sa mai fac cu Luca, nu pot sa-i dau un fruct sau un ceai cu miere sau o cereala ca face kk in prostie. Ce=o sa facem la vara? N-o sa manance niciun fruct? Nu e diaree, ca nu e apos, desi de multe ori e moale, dar chiar diaree nu e. Noi am mai avut dupa un an vreo 2 luni cand facea de 8 ori pe zi kk, atunci cred ca de la un pepene mai rascopt ni s-a tras, dar acum ce saracie e iar? Si face cantitativ foarte mult, nici nu stiu de unde ca nu mi se pare ca mananca atat, parca i-as face clisma asa elimina totul din intestin (scuzati detaliile dar na, macar sa spun situatia cum e). Nici nu pune nimic pe el din ce mananca, totul elimina, acum o luna avea 11.27 kg, alaltaieri cand l=am cantarit avea 11.20, deci a scazut intr-o luna. Nu ma ingrijoreaza greutatea ci tendinta de scadere, dar nici nu ma mira cand vad ca totul se elimina.

Ce ma sfatuiti sa fac? La ce doctor sa-l duc? ca asa coprocultura i-am facut de tzshpe mii de ori si cand facea kk de 8 ori pe zi si nu i-a iesit niciodata niciun parazit. In rest pe el nu pare sa-l doara nimic, se poarta normal, ma rog, cu crizele de personalitate aferente varstei dar nu cred sa aiba vreun disconfort fizic. Oricum cred ca facem iar o cura de 2 sapt. de Biotics insa ma gandesc sa nu neglijez in caz ca e o problema mai grava, sa gasesc cauza nu sa tot tratez efectele.

MADA, sanatate multa fetelor!

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 34+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Hello

Fetele am luat si testat Savo pt. mucegai si e foarte bun, daca petele de mucegai sunt vechi si nu se ia din prima, se repeta pulverizarea si se curata in final.
Am gasit la kaufland, la carrefour inca nu e, 17 roni 500 ml.

Didi si la mine variaza, mai ales ca acum pana se termina si secretia revine la normal mai dureaza cateva zile.
Intreband medicul despre asta a zis ca "ce vreau sa fiu ca inainte, am nascut si nu o sa mai fie niciodata ce a fost".
Plus ca acum sunt mai multe cheaguri, cantitatea e mai abundenta la inceput... intreaba medicul tau, vezi ce parere are si el.

Vio29, Nati, Gabriela82, Gini75 multumesc de urari, va

Mada multa sanatate la printese!

_

Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!

Mergi la inceput