Pepenasi de iulie-august 2008 (181)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Iaca am cantarit Ilincu: are 9500 gr, la 1 an si 9 luni . Si cam 77 cm (nu sta la masurat, dar e undeva intre 75 cm si 80 cm).

Ma insel, sau chiar e cea mai mititica dintre pepenasi ?
Dupa cum vad, se repeta povestea cu Matei, care tot timpul a fost (si este) cel mai mic dintre colegii lui de varsta .

pup you all,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
fotografiile-din-viata-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Pe mine m-ati pierdut la discutia cu kilogramele. Eu nu cantaresc fata, nici nu mai tin minte cand am cantarit-o ultima data. Nu am notat niciodata cate kile are (nici nu mai stiu clar cu cat s-a nascut!).
Mie mi se pare ca e ok, mi se pare ca mananca ok, desi are zile mai bune si zile mai putin bune....

Brrr SURSU!

BIRI - need a hand la Amazoane si papuci de copii! Deci inca nu biciclesc Stau cu ochii in acte ca ma fac studenta, pazea!

WOW MAI3 - baietel! Sa fiti sanatosi!

MONI - mai ai putin si tu...

IRISS - ce ochi superbi are Ema! Sa fiti sanatosi! Ati fost tare frumosi cu totii! Tu ai avut o super freza!

Deci eu nu stiu ce sa fac de papa pentru diseara!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

LA MULTI ANI SYBILLE, LA MULTI ANI FLO, SA FITI FERICITE SI IUBITE!

Noi suntem bine dar sunt ocupata pana peste cap cu licenta ,cursuri,sesiune, blog,copil, etc etc., aproape ca nu mai stiu pe ce planeta traiesc.De marti o duc pe alexandra din nou la cresa , asa ca o sa ma mai eliberez atunci si promit sa vin la o cafeluta cu voi.N-am citit nimic din urma, nici pe picassa n-am intrat,mi-e dor sa vad pepenasii,sper sa reusesc curand!

O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete

Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

La multi Ani fericiti, sanatate maxima si tot ce iti doresti, Flo
Cu intarziere, scuze!

Care doreste care pofteste zapada? la mine a nins ieri toata noaptea, acu ca a trecut Pastele, cu zapada asta ne pregatim de craciun.
Pe Matei iar la apucat momentele cu statul la calculator, nu pot sa ma asez si eu ca top si el, plange, trage de scaun, mai sa sa ma darame, numa sa se aseze el.
cm si kg, Matei are 11kg si 89cm, e slabut, da pediatru nu-si face griji, asa ca nici noi, are sa fie aschiuta, burtica are.
per total e sanatos.

Am facut ieri niste zacusca, atata m-a batut la cap sotul de vreo 2 saptamani, ca ieri am si executat-o, si bineinteles ca sau asezat barbatii si au devorat-o, noroc ca am ascuns o cutiuta la congelator sa apuc sa mananc si eu zilele astea, ieri eram prea obosita sa mai mananc.

Cu slabit, regimuri, diete, si altele, eu nu ma bag, nu am rabdare si nici nu ma tin de ele, mananc mai putin, si slabesc, ori ma mentin la greutatea respectiva,.
Acum incerc sa nu mananc prea mult, ca atunci cand vin in tara sa pot manca tot ce poftesc fara sa ma stresez ca ma ingras.
La mine zona problema e abdomenul, am ceva grasime prin zona, ma chinui cu exercitii, plus ca Matei se aseaza si el pe podea langa mine, isi pune mainile sub cap si se chinuie sa faca abdomene, abia daca ridica capul putin.
Spor la slabit fetelor!

Am plecat sa-mi termin cafeluta ca acusi se trezeste juniorul si cere atentie totala.
Spor la treburi si odihna!

www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

la multi ani Syb si Flo! ptr ieri. sa fiti sanatoase alaturi de familile voastre dragi

mai3 felicitari!

de printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

La multi ani pentru doua mamici speciale, Flo si Sib!

Fetelor, incerc si eu sa tin pasul cu voi...

Si Irinuc are burta la cele 10 kg ale ei.
Maitreyi, felicitari pentru baietel, sa fie sanatos!

Ieri i-am luat copilului olita (mai era cineva fara?). Deocamdata e doar de decor, ea credea ca e castron. Am probat vreo 5 pana am gasit una pe marimea fundului ei, in celelalte inta cu totul.

Peste o saptamana o sa plec intr-o delegatie, asa ca va fi prima data cand ramane Irina fara mine peste noapte. Am asa o stare, nu stiu cum o sa fie, dar totul are un inceput. Mai ales ca pe 6 mai plecam 4 zile la Torino si o lasam cu bona (eu credeam ca atunci o sa fie inceputul, dar se pare ca mai devreme).

Sa aveti un week-end frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui ankalaura

Pe mine m-ati pierdut la discutia cu kilogramele. Eu nu cantaresc fata, nici nu mai tin minte cand am cantarit-o ultima data. Nu am notat niciodata cate kile are (nici nu mai stiu clar cu cat s-a nascut!).
Mie mi se pare ca e ok, mi se pare ca mananca ok, desi are zile mai bune si zile mai putin bune....

idem si la noi Doctorita la cantarit in toamna cand a fost bolnavior sa potriveasca dozele de siropuri in functie de kilograme.
De masurat...habar nu am cat are da e ok.

edit: Gini, noi nu avem olita.

blog de mamica
proud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

Salut

Mai-3
felicitari ptr

ieri i-am luat si eu Dariei tricicleta si ptr ca nu prea am spatiu in casa( trebuie sa caut un loc unde sa o pun) aseara am lasat-o in camera noastra si dimineata cand s-a trezit Daria hopa sus pe tricicleta

eu astept sa se termine masina de spalat si sa vina sa citeasca contoarul de lumina sa iesim afara

va doresc o zi placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Neatza!

Mai3 felicitari!Super veste!Sa ai sarcina usoara in contiunuare

Iriss foarte frumoasa gasca.Mie mi-a placut cel mai mult de Dav,are o fata asa de draguta si luminoasa

De vreo 2 zile i-am dat la Timi lapte de la vaca,prima data putin diluata si apoi asa cum era ea.Si azi vad ca i-au iesit ceva bubite pe obrajori.Sa fie de la lapte oare?
Si cred ca va trebui sa renuntam la scutece,ca de vreo 3 zile trage tare de ele,se tareste pe jos,se pisca,parca ar ustura-o...dar nu are iritatie.off

Colac peste pupaza,avem bilete de avion pe vineri si nu e suficient ca ne e frica,mai erupe si vulcan si da peste cap aeroportu`
Nu mai stiu cine intreba,la Madrid zburam,la cumnatu`

_

Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

multumesc din suflet tuturor!

fetili astia ziceau ca mai bine nu iesim azi cu cupii afara. a mea oricum muceste pan' la brau asa ca nu iesim chiar daca sta lipita de usa si striga "paaaa-paaaaa"

-----

Mami de + 16 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput