Moni asa am patit cu Alex, el a fost mai kk-cios, insa mirosea urat si era de culoare verde inchis.
Dr. Stanciu ne-a dat o cura de 10 zile cu ecoflorina si un regim (de diaree, desi nu avea diaree).
Asa am patit cu David acum cateva zile, pun pe seama dintilor ce stau sa sparga gingia, poate ma insel, nu stiu...
_
Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!
mada multa snatate la printese. sa treceti cu bine de posibilul virus. De unde l-or fi pescuit??
moni...cateodata asa patesc si eu asa cu Mara, sa faca de 3-4-5 ori pe zi, nu moale....dar s-a intamplat pe timpul a 2-3 zile cat ii spargea gingia vreun dintisor...
gata , m-am elucidat intre timp si cu "norul"![]()
anaco...mami fericita de comoara Mara Alexandrina
12.08.08
merg spre cei doi anisori...
Moni asa e el de felul lui sau e acum o exceptie, nu prea am inteles. Ioana de exemplu e la fel, face de cate 3-4 ori pe zi, uneori de 5 ori, apropae dupa fiecare masa. Dar ea a fost asa de cand am inceput diversificare, asa ca nu ma mai mir, m-am obisnuit, astept si eu sa devina si ea un "om" normal
. Asa ca la ea cel putin nu are legatura cu ce anume mananca, daca sunt fructe sau cereale sau alte alimente, ci doar cu cantitatea. Daca mananca mai multisor, automat presteaza mai mult.
Anna si
Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
lupta cu kg