Hai nafi,nico, Ioanact!Bv miri_mik!Iepu2010!(131)
Raspunsuri - Pagina 8
ate_09 spune:
vladi merci de sfaturi!!!!! 
Noaptea nu-l mai trezesc pt ca oricum nu manca prea mult si mai rau il chinuiam.
Probabil ca asta e ritmul lui de crestere cum ai spus si tu, asa ca incerc sa fiu cat mai linistita.
Chiar acum citeam un capitol in urma si ajunsesem la postul in care ai scris ca bei lapticul muls ca sa nu-l arunci!! Super tare!!!!!! De multe ori m-am intrebat ce gust are dar n-am indraznit sa-l gust ![]()
FEtelor bebelusul meu nu are colici, n-a avut deloc pana acum....oare e posibil sa faca de-acum incolo?
Uneori ma mir si eu cum de am scapat..cred ca doamne doamne stie ca sunt singura cu el toata ziua si mi-a dat un bebelus cuminte foc 
de Theodor Stefan (05.03.2010)
"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vladimirescu Yaia: m-am gindit la ce zicea Freedelia, ca ei nu-i raspunde nimeni... Si m-am gindit la tine, ca si tu ne dai multe sfaturi pertinente, la obiect si prompte, si rareori iti raspundem... Eu una citesc intotdeauna postarile tale cu interes, si iti multumesc ! ![]() |

Stai linistita, eu nu ma supar, mai ales ca de cele mai multe ori postarile mele nu necesita raspuns.
Eu sunt mult mai relaxata la fetita, fiind al doilea copil, cum vad ca suntem mai toate cele la al doilea copil. Probleme nu exista sau sunt minore si parca nici nu merita mentionate (la categoria asta intra o 'muscatura berzei' sau cum se cheama pata rosiatica pe frunte, care cica se estompeaza sau trece pana la 1 an sau pielea uscata care pica, lasand loc pielii fine de bebelus, care pare a fi caracteristica copiilor ce depasesc termenul, desi Alexia a depasit doar cu 1 zi).
Incerc si eu acum sa dau mai departe invataturile primite aici, pe forum, la cealalta odisee, sau citite in carti, aflate de la asistenta, medici. Sper ca fetele aflate la primul copil sa le transmita la randul lor mai departe...cand va fi vremea de Bebedoi pentru ele!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
babyangel spune:
Vladi, chiar e adevarata chestia cu sutienl? Fara el, se face mai mult lapte? Care ar fi logica?
Nici eu nu as trezi copilu pt. nimika in lume...nici sa-l schimb, nici sa pape..
Anca
mami de
Codrin
de
Lucas
http://community.webshots.com/album/577125831sfgDwM
nafi spune:

LA MULTI ANI UTA_CIUN 

SA AI O ZI SUPERBA SI PETRECERE FRUMOASA
SELINA - ce mai faci? ceva semne? sa speram ca va fi cum iti doresti si bebe nu vine maine! 
Gravidutzelor - sper ca va simtiti bine! 
Multi pupici si pentru mamicile "luptatoare" . va citesc din umbra si va admir determinarea cu care luptati importiva tuturor problemelor mai mari sau mai mici si cum va sustineti intre voi cu sfaturi si incurajari! Sunteti o comoara!

Delia si Oana ...multi pupici ptr iepuricii vostri proaspat crestinati! Pozele sunt mai mult decat graitoare! sunteti fericite si cu o familii superbe 
Bumbitza - sper sa nu cazi tu in butoi acum ca doar ce s-a eliberat! Ramai pe baricade si vei vedea ca trece si problema asta!
si tine minte sa-mi spui la fel cand o sa ma vait si eu pe aceeasi tema!
![]()
Nu prea am stat sa citesc tot ce ati scris , sunt asa agitata ca nu mai am rabdare...nu am chef sa fac nimic...vreau doar sa nasc odata! De maine incep monitorizarile , in fiecare zi timp de-o saptamana, pe urma se va lua in discutie inducerea...Dar eu continui sa sper ca travaliul se va declansa curaaaand!
O saptamana frumoasa tuturor!

AMR ...3...2....1....
40+
Riccardo
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
CoriMami spune:
Buna fetelor,
scriu si eu putin dupa 3 zile de abstineta de la forum (chiar doream sa citesc dar efectiv nu am avut timp).
A fost fratele meu venit din UK 2 zile la noi, si l-am facut babysitter, il lasam cate 2 ore cu fata si fugeam repede cu sotul sa facem cumparaturi sau sa rezolvam diverse. Asa ca in we am tinut-o intr-o fuga cu ochii pe ceas, cu grija copilului, apoi repede alaptat, pupat talpite etc.
Avem cred 1 saptamana de cand nu mai doarme noaptea, mai ales intre 3.30 si 7.30, iar eu sunt ruuupta, pt ca ziua tot am diverse de rezolvat.
Vreau si eu sa zic Freedelia ca iti savurez toate postarile, ca imi esti draga chiar daca nu te cunosc, pt cat de frumos ne raspunzi si pt cum iti ingrijesti copii cu multa iubire
!
Oana si Delia, sa va traiasca micii crestini sa va aduca bucurii multe !
Mai vreau sa zic ca imi place metoda de alaptat a la Vladimirescu
, si incerc si eu sa o aplic,desi sunt slaba de inima si ma cam sufoc cand plange fi-mea mai mult de 5 min.
Gata, pup pe toata lumea si fug pt ca face oaaaaa!
Mamica de 8 martie -
dulcea fetita Eliza Valentina
http://community.webshots.com/album/577280366MmlZOa
vladimirescu spune:
Babyangel: la mine e verificat ca fac mai mult lapte fara sutien. Si mi se pare logic: sutienul stringe, comprima, si astfel inhiba sinii sa se umple :)
Yaia: si Floricica al meu are o pata rosie intre sprincene si pe baza nasului, asta e "muscatura berzei"? In rest, ca la tine: piele uscata care sedescuameaza (mai astept vreo 2 saptamini, ca eu nu-i dau crema p epiele, ulei, nimic, dar daca tot uscata ramine, o sa-l ajut dupa baie cu niste Uriage pt piele uscata) :)) Intr-adevar, la copilul 2 sint si eu mai relaxata si totul e mai putin stresant... inafara de alaptat, care m-a duut la fel de rau si care in continuare nu-mi place :)) Pacat, dar ast ae , oricum imi propun sa-l alaptez exclusiv 6 luni si sa continui pina la 1 an, vad eu, il iau cu minein calatorii, ma descurc cumva :))
Yaia spune:
| citat din mesajul lui ate_09 L-a masurat dna doctor si cantarit si cand a vazut ca a luat doar 700 de grame intr-o luna nu a fost deloc multumita . |
WHAT? In prima luna e normal sa ia 500 de grame de la scaderea fiziologica, ori 700 g e suuuuuper bine (asa zice si Capraru). Eu zic sa te gandesti sa schimbi doctora...
Yaia spune:
| citat din mesajul lui vladimirescu Yaia: si Floricica al meu are o pata rosie intre sprincene si pe baza nasului, asta e "muscatura berzei"? In rest, ca la tine: piele uscata care sedescuameaza (mai astept vreo 2 saptamini, ca eu nu-i dau crema p epiele, ulei, nimic, dar daca tot uscata ramine, o sa-l ajut dupa baie cu niste Uriage pt piele uscata) :)) Intr-adevar, la copilul 2 sint si eu mai relaxata si totul e mai putin stresant... inafara de alaptat, care m-a duut la fel de rau si care in continuare nu-mi place :)) Pacat, dar ast ae , oricum imi propun sa-l alaptez exclusiv 6 luni si sa continui pina la 1 an, vad eu, il iau cu minein calatorii, ma descurc cumva :)) |
Da, asa pare, e ca si cum vasele de sange micute s-au spart sub piele si unde e pata, pielea e mai rosie, fara sa fie iesita in relief.
nici eu nu dau nimci pe piele, masez uosr la baita unde mai e piele uscata, sa se duca jos si atat.
Cu alaptatul,. asta e planul si la mine. Exclusiv tzitzi pana la 6 luni, dupa diversificare poate introducem bibe peste zi, asa, pe la 8 luni o masa si apoi pana la 10 luni toate mesele de peste zi, pentru ca atunci merge la gradinita si trebuie sa bea Nan si pana la 1 an, scoatem si tzitzi de dimineata si seara si inlocuim cu Nan. Asta e planul, deocamdata ma bucur de fiecare zi in plus in care am putut sa alaptez exclusiv, ca eu una nu sunt atat de innebunita dupa alaptat. Dar pentru printesa mea...orice!
honeybaby spune:
Am fost afara o ora la impins de carucior si acum lenevim (eu) iar Maya doarme. Uite asa se duc kg si colicii![]()
Bumbitza -nu stau cu sanii asa ca nu pot ma ia cu frisoane si toate cele. Bag pompa. Din prima nu merge. In maternitate am stat o ora in baie si nu am scos mai mult de 10 ml.
Acasa am facut dus fierbinte dupa care am pus pompa , fara cauciuc si am tras usor in timp ce sotul masa sanul. E munca de echipa
.
La inceput doar picura si scoteam cu greu 20 de ml. Acum doar daca le arat pompa curg ( glumesc). Acum daca pun pompa iese in vreo 4 jeturi iar in 10-15 min scot 60-80 ml.
Foile de varza m-au ajutat si pe mine.
Eu fac asa. Daca mai raman tari dupa ce suge bebeluna pun pompa la treaba si scot cat sa nu ma mai jeneze in jur de 60 ml dintr-un san, mult dar tot raman plini. Sa nu ma mai deneje insemna sa pot si eu tine mainile pe langa corp ca omul, sa ma aplec fara sa simt ca-mi cad sanii. Dupa ce scot pun foile de varza si in pat. La mine problema e noaptea cand dorm.
Alina - a fost indusa nasterea. Nu recomand la nimeni. E foarte obositor... cel putin asa a fost la mine. 14 ore de travaliu. La 10 cand m-am internat aveam dilatatie 2,5 iar la 8 seara 3 dupa ce au incercat cu ovule , calciu , oxitocina. Cand o sa am mai mult timp va povestesc in detaliu.
Ahhh si ma alaur si eu fetelor care vor sa faca a statuie pt cel care a inventat epidurala ( si wrapul)
Rebiana, Anca - merci pt raspuns. Nu-i dau de capul meu dar vreau sa intreb de ele.
Petele la noi nu sunt doar pe fata , sunt si pe cap , picioare, fund , pasarica...
Ate- asta e mentalitate comunista sa indopi copilul cu pompa. 700 g e bine si 500 e bine. Fiecare creste in ritmul lui.
Mai vroiam sa zic ceva dar am uitat ce. Ma duc la treba si revin daca mai apuc intre treburi.
Multumim tuturor care ne-au vizionat pozele pt aprecieri

Denisa,
de bebe roz
Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fim sanatoase ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
honeybaby spune:
Ah, Bumbitza - daca sanii sunt tari iar Ilincutza se satura sigur ai suficient lapte. Nu mai bea lichide asa multe ca mai rau creste productia.
Ca nu poti sa scoti cu pompa nu are nici o treaba cu productia.
La mine primul pas a fost sa reduc din lichide la 2 l pe zi. Crima pt mine care beau peste 4 l. Acum am revenit iar la baut cat vreau
Denisa,
de bebe roz
Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fim sanatoase ! 
Poze & Filmulete Bebeluna

.