Hai nafi,nico, Ioanact!Bv miri_mik!Iepu2010!(131)
Raspunsuri - Pagina 9
ninocikap spune:
buna , buna,
eu tot apar si dispar ca magarul in ceata ...
... sunt asa de stresata ca nu mai nasc..desi sunt inca in termen DPN 16.04 .. dar am fost asa de sigura ca nu ma prinde saptamana asta nenascuta .. incat sunt asa... nici nu stiu cum sa zic ... am zis ca la cat m-am agitat ... trebuia sa nasc demult... am muncit pana pe 1 aprilie... apoi cu sarbatorile iara agitatie, apoi saptamana trecuta am lucrat de acasa...
vroiam sa va intreb ... oare daca fac o baie ...mai fierbinte..fac vreo traznaie..? ma gandeam ca poate ajuta ..sa se grabeasca bebe ...
m-am plimbat zilele astea.. da mi-e teama sa le fac prea lungi.. pentru ca sotul e la bucuresti la servici .. si eu singurica acasa ... de fapt asta e stresul meu mare.. ca nu apuc sa ajung la bucuresti la spital cum mi-am propus. ma rog am prieteni in ploiesti, soacra la vreo 20 de km.. da nu pot sta deloc linistita.
hai ca v-am stresat destul ...
va urez sanatate si liniste, ca sa puteti avea grija de bb. trebuie sa va odihniti si sa mancati, nu va apucati de regimuri..
si gravidutzelor ... le urez rabdare.. stiu ce simtiti ![]()
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005) si 39+
nibi_niki spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui andira
Razi tu, da' si-a mea la fel face Cel putin azi dimineata la 5.30 cand si-a golit stomacelul, am zis ca nu e adevarat: m-a murdarit pe pantaloni, prosopelul ei, body-ul... de am stat apoi sa schimb tot, inclusiv copilul din cap pana in picioare. Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010) |
Am ras de comparatie nicidecum de felul cum face cacuta.

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
nibi_niki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioanact nibi_niki am corectat in lista de pe prima pagina. ![]() POZE RECENTE ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 39+ - JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi! ![]() |

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
honeybaby spune:
Andira - asa am patit si eu . A ajuns pe mine pe pantaloni , tricou....
Niki - asta a fost cea mai buna comparatie zau
...
Fetelor care sunt cele mai bune tampoane de san ?? Eu am Nuk dar noaptea cand dorm nu fac fata. Se umple tamponul si pijamaua si perna de alaptat ( pe care fi-mea nu a vazut-o pt ca inca doarme ma-sa pe ea ) Daca imi iau scoici de colectare a laptelui oare pot sa dorm cu ele ??
Denisa,
de bebe roz
Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fim sanatoase ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
freedelia spune:
Salutari din nou de peste mari si tari :)
Gaby -- nu stiu dca pe mine ma intrebai de suzeta, dar la noi e clar: cand ii dau suza, daca incepe sa se isterizeze (adica efectiv se vede pe ea ca se enerveaza, plange intr-un fel anume), inseamna ca ii e foame. Daca nu a trecut destul timp de la ultima masa, ca sa ma asigur ca ii e intr-adevar foame, ii pun 2-3 picaturi de sab simplex pe suzeta. Daca nu o ia nici asa e clar: foame. Uneori insa asa o ia, trage la ea un pic si adoarme -- deci atunci nu a foat foame, ci doar nu reusea sa adoarma.
Andira -- si eu mai tip la astia ai mei, mai ales la Jodie care cand plange fata vrea sa o pupe, cica sa o impace, dar mai rau o enerveaza si eu nu reusesc sa ma coordonez cand plange, simt cum mi se urca sangele la cap si nu mai stiu cum sa scot tzatza mai repede. Si mie imi pare rau, mai ales ca ueori sta langa mine si se uita urat la mine si imi zice "you screamed at me!!!!" si azi mi-a zis "you don't love me anymore' mi s-a rupt inima... Tre s avem mare grija sa nu se simta astia mari dati la o parte de bebe...
Bumbitza -- nu are legatura ce iese la pompa cu ce este de fapt in san. Ia-te dupa copil nu dupa pompa -- daca se satura, daca nu urla de foame, inseamna ca e lapte.
Alina -- gata, saptamana 40, acum-acum nasti, sa vezi... e putine gravi ati mai ramas...
Wapi -- bafta sa nu dureze mult prelungirile...
Babyangel -- nu am zis sa il lasi sa planga de foame, Doamne fereste, eu una cand cere o pun la san si o tin si ore in sir daca vrea (la Jane nu a fost cazul inca, la Jodie insa da). Sper sa iti creasca productia si sa reveniti la san exclusiv.
Ate -- 700 de grame nu este rau deloc!!! Copiii sunt diferiti -- Jane a luat peste 1kg in prima luna, Jodie a luat 600 de grame. Nu te stresa, asteapta inca o luna si vezi ce e intampla. Daca e copilul multumit, restul sunt doar niste cifre.
Nafi -- si tu in prelungiri, Brutus??? Bafta sa nu dureze mult!
Ninochkap -- poti sa faci baie fierbinte -- la mine nu a mers, am tot facut de la 7 luni ca voiam sa nasc ca nu mai suportam burtoiul, dar nici gand...
Denisa -- scoicile sunt mici, si in afara de asta se creeaza un fel de vid i ele si ramane sanul foarte umed si nu respira si poti face rani nasoale daca dormi cu ele. Am dormit eu in primele zile si cand le scoteam parca erau lipite, parca le jupuiam de pe san. Incearca tampoane din carpa, nu di astea de unica folosinta. Alea sunt mai groase.
Ma duc sa ma culc, ca vad ca a adormit fata si poate doarme cateva ore... daca se scoala sa stea treaza pana la 1-2 cum ii e obiceiul, revin.
Va pup!
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
kossir spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stefimic ce putine gravidute au mai ramas, mai avem un picut si deveniti toate mamici cu puiuti in brate. MARI parerea mea este sa nu o mai trezesti si sa o lasi pe ea sa se trezeasca atunci cand ii este foame. si eu am cantar in casa dar o cantaresc saptamanal, nu ti-as mai recomanda sa o cantaresti nici dupa fiecare masa, nici in fiecare zi. cu laptele eu nu inteleg de ce te mulgi? nici noi noaprea nu mai sugem asa de mult si suge la intervale destul de maricele dar recuperam ziua. incearca ti-am zis sa o lasi sa planga ea de foame nu sa o trezesti tu. sa ne spui ce ai reusit. ![]() cine face maine 2 lunite!LA MULTE LUNITE SI ANISORI SOFIA! MIRI_MIK![]() Nastere usoara si bebe sanatos! cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010) |
N-am deloc timp sa stau pe net. Suntem singuri, tati e in franta si e destul de greu. dar mi-au dat lacrimile cand am vazut ca ti-ai amintit.
Multumim!!!!!!!!!!

sa fiti sanatosi si fericiti.Sa stii ca am citit si PM, dar nu am raspuns pe loc nu stiu ce a intervenit, apoi am scapat cu vederea. a ramas inca in coada de peste. Nu stiu ce voi face. Om mai vedea

http://community.webshots.com/user/kosscar
babyangel spune:
Freedelia, asa fac si eu cu suzeta..s cand e foame mare, mai rau se enerveaza cand simte suzeta..am inceput sa-i cunosc plansul de foame, sau de gaze, sau de colici(asta e cel mai isteric
)Desi cu foamea mai iau teapa cateodata si imi dau seama ca nu plangea de foame...dupa ce a papat deja![]()
p.s. Copilasii tai vorbesc doar engleza?Romana nu ai reusit sa-i inveti? Dar pe Coleman?
Am avut inca o masa fara completare
..si doarme linistit, si nu a plans cand s-a terminat!!E un sentiment tare fain cand ma pregatesc intens cu apa calda pt completare, doza gata pregatita..si SURPRIZA..Codrin nu mai vrea!!Super!
Anca
mami de
Codrin
de
Lucas
http://community.webshots.com/album/577125831sfgDwM
andira spune:
Delia - exact asta mi s-a intamplat si mie azi cu Nati
, chiar vroiam sa te intreb cum reactioneaza Jodie, pt ca ele sunt cam de aceeasi varsta.
Vroia sa o iau in brate exact cand incepusem sa o hranesc pe Iris, apoi nu vroia sa-si sufle nasul (desi ii curgea deja pana aproape de barbie) si nici sa-si traga pantalonii si ciorapeii dupa ce fusese la baie, si plangea de mama focului ca eu nu se poate sui la mine in brate peste bb taman atunci.
M-a lasat rabdarea la un moment dat, si mi-a parut asa rau dupa aia, am reusit sa o fac sa planga mai tare, chiar daca dupa aia s-a calmat si s-a imbracat, m-a asteptat sa termin etc.
Imi solicita atentia cat poate, se alinta, impinge toate lucrurile pana la limita, ca sa se asigure ca inca ii acord aceeasi dragoste. Si imi dau seama, o mangai si o iubesc, dar mi-am pierdut rabdarea pt ca racnea exact in urechile lui Iris.
Desi am zis dimineata ca nu mi se va mai intampla, n-am reusit. Am zis ca o sa-mi pun hartii prin casa ca sa-mi aduca aminte ca e o perioada grea si pt ele. Of...
Niki - nu era o dojana ce-am scris eu, ci doar o ilustrare detaliata a comparatiei lui Honey ![]()

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
babyangel spune:
Honey, mie imi plac mult tampoanele de la chico. Am avut si Jhonson, cumparate de sotul meu, dar nu mi-au placut deloc...sant mici si raman scame pe sfarcuri...Astea de la Chicco sunt mari si au un strat ca la pampers, sa absoarba bne si sa nu ramana scame.
Anca
mami de
Codrin
de
Lucas
http://community.webshots.com/album/577125831sfgDwM
andira spune:
Jasmine - ti-ai luat carut?
Mie imi vine maine, in sfarsit
, uite asta http://www .youmago.ro/object/view/carucior-chipolino-baby-max-leo/447755 , am luat pe verde.
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

cine face maine 2 lunite!
MIRI_MIK