Hai nafi,nico, Ioanact!Bv miri_mik!Iepu2010!(131)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

vai categreseli de scriere fac..scuze, fetele!

Anca
mami de Codrin
de Lucas

http://community.webshots.com/album/577125831sfgDwM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Fetelor care nu rezistati sa plinga copilul si nu indrazniti sa-i refuzati sinul... sa nu credeti ca eu las copilul sa urle de foame! Parerea mea e ca plinge de la gaze in general, nu de foame - nu orice plins e de foame, chiar daca se opreste din plins cind il pui la sin... Pe ast ama bazez eu, ca nu as lasa copilul flamind :))
Si mai e ceva: mie imi este usor sa-l mai las sa plinga daca consider ca nu-i e foame, pt ca eu il las cu bona si fug la alt etaj :)) Ca simbata si duminica cind sint cu el si ma plinge pe mine... mi se rupe inima, evident, si cedez mai repede (dar totusi sa stiti ca ma tin destul de tare!)
Oricum, la mine a dat rezultate disciplina, Floricica maninca acum mai vioi, si cind adoarme si dau sa-i iau sinul, incepe iar sa suga vioi, ca stie ca i-l iau daca nu mai inghite :)
Si saptamina asta am pus tot 400 g, sint f fericita, mai ales ca incepuse asa de rau (saptamina 1 scadere 300 g, saptamina 2 crestere doar 170 g)...

Va pup si aveti grija de voi!
Si daca puteti sa lasati copiii cu altcineva cind pling, macar citeodata, faceti-o, pentru ca voi stati si noptile si zilele cu ei si nu e drept sa va rupa inima tot voua! Nu de alta, dar stresul reduce lactatia, iar hormonii de stres trec in lapte si agitati copilul... Ajutati-va de toata lumea cum puteti, fara sa va simititi "mame denaturate" (asa cum m-am simtit eu multa vreme :)) Duminica, de exemplu, daca plinge mai mult de 10 min fara sa-l pot calma, il pun sotului in brate sa faca ce stie, ca el nu e nedormit si nu trebuie sa faca lapte... si eu plec cit mai departe, sa nu aud :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Andira -- eu am o perna de alaptat imensa si o las pe Jodie sa se intinda langa Jane. Nu sta mult, dar vrea sa vada ca este inca binevenita. De apaltat, alaptez fie pe canapea, unde se poate sui i spatele meu sa aiba acces la par, fie in pat, unde e loc berechet. Am observat ca in timp ce alaptez e mereu sensibila si cere extra atentie si am observat de asemenea ca atunci cand sunt nervoasa si o reped, are nevoie de si mai multa, pe cand daca i-o dau, isi vede de joaca ei. In general, daca ma lasa nervii si o reped, imediat incerc sa ma revansez.

Ea mai are momente cand o loveste pe Jane -- nu ca ii trasneste una, dar de exemplu se duce cu fruntea pe fruntea ei prea repede si pe Jane o doare si incepe sa planga, sau o pupa cu gura deschisa pe cap si isi pune dintii pe capul ei. Cand se intampla astea, incerc sa nu tip, dar sunt ferma si ii explic ca Jane e un om ca si ea, chiar daca e mai mica si ca nu e voie sa ii faca asa, dupa cum nici John nu are voie sa o loveasca pe ea (sau ea pe el).

Si de asemenea ii explic ca atunci cand plange, trebuie sa o lase in pace, ca nici ei nu ii place sa fie deranhata cand plange. Chiar azi ne-am distrat ca ii imitam cum fac ei cand se supara si plang, daca incerci sa te apropii zbiara "Go awaaaay" cat ii tine gura. Abia cand se mai calmeaza vor sa fie luati in brate. SI ii explic lui Jodie ca si Jane e la fel.

Da, e greu si pt ei...

Babyangel -- eu nu vorbesc romaneste aproape deloc. Copiii insa vorbesc cat de cat si inteleg binisor -- asta de la ai mei si de la mersul in Romania asta vara. Coleman stie si el cateva cuvinte...

Vladi -- da, uite chiar in momentul asta fata are colici si plange la Coleman in camera cealalta. Cand stiu ca nu am ce ii face, nu e asa rau, dar cand stiu ca as avea ce sa ii fac dar nu pot sau tre sa astept, ma lasa nervii. De exemplu in masina, daca plange mai mult d 2 minute, opresc si o hranesc, ca altfel mi-e ac fac accident...

Va pup, astept sa ii treaca colicii si fie sa adoarma fie sa mai manace o data (dar sper sa nu o tina asa mult, ca abia a mancat...)

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyangel

Jasmine, ieri mi-a spus dr meu sa fac proba suptului la bebe. exact cum ti-a zis Vladi: inainte si dupa papa..fara sa il dezbraci fara sa il schimbi , ca te intereseaza doar cat papa, nu cat cantareste cu exactitate.
Ar fi ideal sa iti faci rost de un cantar electronic daca crezi ca papa foarte putin.
Codrin are 3 saptamani si mi-a zis ca ar fi normal sa pape vreo 90ml..dar poate fi si mai putin si mai mult.

Anca
mami de Codrin
de Lucas

http://community.webshots.com/album/577125831sfgDwM

am facut in spital proba suptului,ca era o asistenta care a observat ca bebe nu ia in greutate
a rezultat ca a mancat 40 ml in loc de 50 ml cat era ''stas'' pt varsta de 5 zile,deci rezonabil

acasa am cantar electronic Tefal

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Honey sa stii ca eu mi-am luat tampoane de san din alea de se spala. De la Medela, cate 4 pe set si am doua seturi. Am dat 100 de lei pe amandoua seturile si ma vor tine si la copilul nr 2:) Nu tin rece ca astealalte, se muleaza f frumos pe san si sunt absorbante fara sa aiba strat din ala impermeabil. Eu nu sunt de acord cu astea, sigur fac la fel de rau ca si pampersii pe fundul copiilor.
Mi se gata bateria.. revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Vad ca vb de alaptat si va spun si eu din experienta:
- la primul copil in prima luna a luat 750 grame fix si doctora s-a panicat si m-a sfatuit sa ii dau supliment, eu am mai asteptat ceva si luna umatoare a luat 800 grame,tot nemultumita era asa ca eu fara experienta la primul copil am capitulat si am inceput sa ii dau supliment desi laptele curgea rauri, rauri pe mine...a si nu va spun ce "sustinere" aveam de la mama care ma certa ca las copilul nemancat daca nu ii dau supliment ca de unde stiu eu daca ii ajunge tatza? asa ca vedeti si ce "sustinatori" din astia aveti prin preajma asa ca lapticul s-a dus pe la 4 luni.
-la al doilea stiam ce ma asteapta si am inceput sa beau ceai de alaptat de la Humana inainte de nastere apoi stiam ca fac febra laptelui ca si la primul copil si mi se angorjeaza sanii asa ca am facut suplimentar oxitocina nu numai aia de la nastere si am alaptat pana la 1 an si 10 luni.si cand am intarcat-o eram in luna a cincea cu bebe3 .
Primul copil a fost tare cuminte pana la 1 an fara colici si plans numai cu motiv intemeiat.
Al doilea a urlat de colici de la 2 la 4 luni de ne-a chiuanit.

As avea si eu nevoie de parola de la mailul comun ca vaz ca nu mai am nici un numar de telefon in caz ca ma apuca nascarea nici macar pe cel al lui nemary ca am schimbat telefonul si acolo a ramas.

merci

Emilia cu si mamii de
Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)

poze cu noi si Eveline

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Intrebase cineva de stocarea laptelui in urocultoare.
Si eu auzisem de varianta asta...dar noroc ca le=am mirosit in interior..iac...miros groaznic. Sigur sunt impregnate cu o substanta ceva, sau plasticul ala are niste chimicale rele prin el. Eu nu cred ca bebelusul ar bea lapte cu asemenea miros si nici nu cred ca e sanatos.
Dar poate gasiti urocultoare fara miros.
Noi am stocat in pungulite de unica folosinta, din acelea la sul. Puneam o punga in cana, varsam laptele (125 ml) in ea, legam punga bine la gura dupa ce scoteam cat de cat aerul din ea, si o puneam intr-o casoleta de plastic. Urmatoarea punga peste ea, si tot asa.

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://community.webshots.com/album/577280366MmlZOa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

VAD CA SUNT CAP DE AFIS! VA MULTUMESC MULT! POATE ASTA O AJUTA...CINE STIE?!

Am facut o plimbare pana mi-a ajuns burta la genunchi...am fost si deochiata de o doamna si asa ca m-am capatuit si cu durere de cap, senzatie de voma si cascat cu gura pana la urechi care s-a transmis si sotului si da-i cascat amandoi de parca nu eram dormiti de-o saptamana! Am ajuns acasa si am urcat 4 etaje , doar doar....

Inca nimic....Dar si cand o fi!!!!
O seara placuta fetelor!

AMR ...3...2....1....

40+ Riccardo

http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Va anunt ca a nascut miri_mik, pe Jeremy Noah de 3.700 gr si 51 cm.

Felicitari mami! Refacere rapida si sa ai mult laptic pt bebe.
Bine-ai venit pe lume, Jeremy Noah! Sa fii sanatos, cuminte si mancacios!

P.S. Am schimbat in prima pagina, poate asa se hotaraste Justina sa vina ..Mi-am verificat bagajul si printre altele m-am uitat si in dosarul cu ecografii si analize, si am vazut ca la ultima ecografie, bebelusa ar fi m mare cu 5 zile si ca as putea sa nasc pe 14.04. Vom vedea maine ce ne zice la control.

Denisa ma sperii, 14 h ? Daca e sa-mi induca si mie sper sa nu dureze atat. Eu stiu travaliul de 1 max 2 h.
Dar daca la Ioana m-am dilatat repede , eu sper sa fie si acum la fel.
Anca f bine! Tineti-o tot asa!

Da nafi, eu te-am trecut..sper sa nasti cat de curand agitand majoretele dinainte, dealtfel si la mine.

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 39+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

e.... a mai trecut o zi! vad ca fetele se grabesc sa nasca. eu mai am rabdare, oricum mai am 2 sapt pana la termen si nu vreau mai repede. sambata si duminica m-a durut burta asa de rau, si spatele, abia mergeam, ma gandeam vai... mai e asa de mult. azi a fost mai bine. oricum nu-mi vine sa cred ca mai e asa putin, ma apuca si emotiile.

gaby, tu ziceai ca nu mai vrei la gravidute, ci la scutece? pai noi care asteptam sa nastem, si ne-am saturat de burta, dureri, etc... ce sa mai zicem? asteptam si noi sa scapam odata, evident! majoritatea au nascut in martie, in aprilie acum cam slaba miscarea....

parca de curand vorbeam de pofte, ecografii si altele, iar acum numai de alaptat si colici.

vreau si eu sa incurajez gravidutele care au mai ramas! asteptare usoara!
nu mai e asa mult! mie imi pare rau ca terminam periada asta. cu bebe nu mai e asa timp de net, discutii, etc... multe fete abia intra sau nu mai au timp.
eu citesc dar scriu mai rar, ca mai lucrez inca, de acasa, dar oricum, si in rest cand stau in pat e fff greu sa scriu pe laptop in pat. la birou abia mai stau de durere de spate.

va pupic, o seara frumoasa!

Alina, bafta maine la doctor! dar nu te grabi, mai ai un pic pana la termen, lasa bebe sa vina singur! de ce sa te chinui cu inducere??? daca depasesti termenul, vezi atunci ce si cum.

miria, tu ce mai faci? ce iti fac vecinii cu galagia?

freedelia, mi-au placut mult pozele de la botez. sunteti foarte frumosi si fericiti toti!

bumbita, sa treaca problema cu sanii mai repede. la dr ai fost, sa vezi ce zice? poate iti da vreo idee.

vio asteptand pe bebe 37+ Tudor Cristian

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

Mergi la inceput