Hai nafi,nico, Ioanact!Bv miri_mik!Iepu2010!(131)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui bordeancavio
Alina, bafta maine la doctor! dar nu te grabi, mai ai un pic pana la termen, lasa bebe sa vina singur! de ce sa te chinui cu inducere??? daca depasesti termenul, vezi atunci ce si cum.

vio asteptand pe bebe 37+ Tudor Cristian

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

Merci mult!
Oricum nu voi fi de-acord daca nu am semne: contractii, ca mi s-a rupt apa.. Mai bine nasc cu dr de garda (daca dr mea va fi coupata) decat sa-mi induca nasterea. Cu toate ca nu mai am rabdare, voi rezista si zilele astea, pana la dpn.

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 39+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

BRAVO MIRI_MIK! BUN VENIT NOAH! SA FITI SANATOSI AMANADOI SI CU CAT MAI PUTINE PROBLMUTZE!

Ioanact - si asteptam sa vedem ce-ti zice doctorul! Si eu voi merge maine la monitorizare si voi vorbi cu medicul meu sa vedem ce parere are referitor la inducere!

Numai bine si rabdaaaare celorlalte gravidutze ramase pe baricade!

AMR ...3...2....1....

40+ Riccardo

http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

VIO - Multumesc de intrebare!
Si astazi am fost plecati, dar numai dimineata, chiar daca pe seara au mai bagat bormasina, macar am scapat de nebunia cu pikamarul, care se auzea din sosea.

Asa ca, am reusit sa spal vreo 4 masini si sa fac mancare, desi nu prea ma mai tin picioarele si obosesc ingrozitor de repede.

Maine ar trebui sa plecam din nou, dar mi s-a cam luat. Avem si treaba, astia lucreaza haotic, iar eu sunt din ce in ce mai inactiva.
In plus, am inceput sa ma enervez ingrozitor de usor si pentru ca incerc sa-mi tin nervii in frau o dau in plans instantaneu.

Cam asta e.

Cristina +37 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

felicitari Miry-mik, si bun venit iepurasului Noah!!

Ioanaact, Nafichiar "ma speriasem" ca vin si iepurasii vostri.
Oricum, just in case:
- cate una la fiecare!!

Anca
mami de Codrin
de Lucas

http://community.webshots.com/album/577125831sfgDwM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Una si pt "Nino"

Anca
mami de Codrin
de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyangel

Una si pt "Nino"

Anca
mami de Codrin
de Lucas

multumesc, multumesc.

mai devreme iara m-au incercat niste contractii neregulate... spatele ma durea foarte putin... si erau total aiurea ba la 5 minute ba unele la 2 minute... foarte enervant travaliul asta fals...

acum parca s-a mai potolit, am facut un dus mai cald... si astept.. sa vedem daca o fi fost fals.. pana la urma.. desi l-am rugat pe bb sa mai stea putin daca tot a asteptat atat ... ca maine e marti 13 ..

acum am realizat ca eu sunt si in titlu ... sunt cam aeriana azi.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005) si 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Dragelor, oare o sa mai am si eu vreodata timp, sa stau linisttia cu o cana de cafea sa va citesc????!!! Bebe Eric ma supara rau. Nu vrea sa doarma mai deloc, nici ziua nici noaptea. Cum il punem in patut zici ca il musca de fund...ar sta numai in brate sau la noi in pat..exact ce nu vreau eu sa il invat...dar deja dupa 2 zile de nesomn, al meu si al lui, tare mi-e ca incep sa cedez si o sa imi incalc "principiile". Dupa ce ca nu am reusit sa fac lapticul sa vina (v-am spus ca am pompat pana am rupt pompa si a trebuit sa cumpar alta??), acum nici nu imi doarme...Deja incepe sa ma ingrijoreze tare? Cum o sa creasca el mare??? Eu stiam ca toti copii dupa baita dorm dusi..numai al meu tot tresare, ofteaza, deschide ochii..

Mami de iepuras Eric Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Briza_marii, nici al meu nu dorme dus dupa baite ... si tot asa, numai in brate vrea cind e treaz sau ca sa adoarma, iar de adormit... la mine in pat, cu suzi in gura si nasul infipt la mine subrat, sa-mi simta mirosul si caldura :))
Sincer, eu nu cred in educarea de mic sa doarma separat etc - e chin inutilpt amindoi.
La Vladimir m-am chinuit sa nu doarma niciodata in pat cu mine sau in brate, pina la 8 luni. La 8 luni a facut o mare febra si l-am luat sa doarma cu mine in pat, ca sa-i supraveghez temperatua sa n-o ia razna. Dupa ce s-a facut sanatos am incercat nopti de-a rindul sa-l tin la el in patut, plingea, ma duceam la el sa-l alin dar nu-l luam la mine in pat... dupa vreo 10 zile am capitulat, ca el a fost mai incapatinat ca mine. Si uite asa am dormit impreuna urmatorii 4 ani :))
Ce zic eu: alinta-ti copilul cit poti, discip;ona nu tine cu astia asa mici:)) Intr-o buna zi o sa-l iei tu in pat la tine ca va fi bolnav si o sa-ti fie frica sa-l lasi singur... si daca e copil care sigur vrea sa doarma cu mama lui, n-ai sa-l mai poti scoate... E dupa temperamentul copilului, cred eu. Si de aia nu merita acum sa-l lipsesti de liistea pe care i-o da atingerea ta in somn...

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Citat:
citat din mesajul lui vladimirescu

Briza_marii, nici al meu nu dorme dus dupa baite ... si tot asa, numai in brate vrea cind e treaz sau ca sa adoarma, iar de adormit... la mine in pat, cu suzi in gura si nasul infipt la mine subrat, sa-mi simta mirosul si caldura :))
Sincer, eu nu cred in educarea de mic sa doarma separat etc - e chin inutilpt amindoi.
La Vladimir m-am chinuit sa nu doarma niciodata in pat cu mine sau in brate, pina la 8 luni. La 8 luni a facut o mare febra si l-am luat sa doarma cu mine in pat, ca sa-i supraveghez temperatua sa n-o ia razna. Dupa ce s-a facut sanatos am incercat nopti de-a rindul sa-l tin la el in patut, plingea, ma duceam la el sa-l alin dar nu-l luam la mine in pat... dupa vreo 10 zile am capitulat, ca el a fost mai incapatinat ca mine. Si uite asa am dormit impreuna urmatorii 4 ani :))
Ce zic eu: alinta-ti copilul cit poti, discip;ona nu tine cu astia asa mici:)) Intr-o buna zi o sa-l iei tu in pat la tine ca va fi bolnav si o sa-ti fie frica sa-l lasi singur... si daca e copil care sigur vrea sa doarma cu mama lui, n-ai sa-l mai poti scoate... E dupa temperamentul copilului, cred eu. Si de aia nu merita acum sa-l lipsesti de liistea pe care i-o da atingerea ta in somn...

mami de iepuras Tudor Florian (13.03.2010) si iepuroi Vladimir (19.05.2005)

VLADI nu ma pot abtine si as pune flori la nesfarsit.Te apreciez pt fiecare raspuns, pt cat esti de sufletista si iti pasa de absolut toate mamicile in impas.Iepurica asta mic e la de frumos ca Vladimir?!
Fetelor felicitari pt bebici,si putere multa sa rezistati incercatilor la care ne supun dumnealor.
Miria si cand vine bebe acasa, cum va rezista in nebunia vecinilor?! Sau termina treaba pana se naste micutul?!
In rest la noi bune si frumoase, ne-am cacacit si noi ca ratele( acum sintem in etapa constipat), nu dormim decat leganati, in patut dar fara gratia pusa intre patut si patul mare, adormim la san, eu nu storc mai mutl de 30 ml pe san dar el se satura si intr-o luna a luat 1kg si jum.Am fost la un pas sa abandonez alaptatul pt ca am vazut ca tot 30 ml scot ca si la Bianca....acum imi vine sa imi dau cu punmii in cap ca am privat-o pe Bianca de laptic, pt ca am crezut in capacitatea pompei si nu in puterea ei de a scoate laptic din tzitzi.Deci mamici care vreti sa abadonati, va sfatuiesc sa perseverati.
Imi cer scuzze ca nu mentionez fiecare mamica... tocmai pt ca nu ma tine memoria nu prea scriu, pt ca sincer nu vreau sa lezez pe nimeni prin faptul ca nu reactionez la diverse mesaje. Si apoi nici nu reusesc sa intru in fiecare zi, asa ca uneori sint complet aeriana privind "viata " de forum.
Va imbratisez pe toate iar ultimilor burticute le dau in plus cate o floare .... hai burtici, mult a fost putin mai este si veti fi asa de fericite.

Stefanna mami de BIANCA-NICOLA si LUCA ALEXANDRU

Mergi la inceput