Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (29)"
Raspunsuri - Pagina 20
cris.dogarel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Beatrice1982
bravo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! si cat ai platit? din ala smecher ti-a facut sau normal? Bea de Ivan, iubirea noastra! Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Poze |
nu se mai fac normale, cica; dar la copii oricum nu se poate lua amprenta deci e fix un vax jumate; cred ca 245 e taxa, a platit sotzul, la cec.
si apropos de sotz, da-i doar 'back space', adica "la loc comanda",sa-si revina putin
Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze
povestea noastra
miremia spune:
Haircut un brat de pt mamica rabdatoare si micuta Maia!
Credeam ca daca scapati de ghips o sa fie mai fericita. Cat dureaza tot tratamentul asta? Sau vedeti pe parcurs in functie de evolutie?
Colacul l-am luat de pe ebay, dupa lungi cautari in Ro. Nu a fost scump, insa i-am comandat si nepotelului unul si vad ca nu mai vine.....
Oani. Pe mine ma termina poza lui Lucas in care seamana cu un mops. E cea mai tare poza! Chiar....mai are sunculite incat sa-i stea straturi straturi?
Cris_mario, dupa cum spunea si catalutza nu e grav, dispare singura pana pe la un an. Pe mine ma ofticau pentru ca am crezut ca trebuie sa treaca repede, iar doctora fetei cand i-am zis ca de ce nu dispar mi-a spus...pai alea sunt semne..
Mirela fericita de Mara Ioana
danyelana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cris.dogarel
daca in belgia legea prevede carte de id. pt copii, e destul. trebuie sa aiba un act de identitate. in romania nu se face carte de id la copiii sub 14 ani, de aceea trebuie pasaport. certif de nastere nu e act de identit. sper ca am fost coerenta Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 3 kile! poze povestea noastra |
Cris, merci mult Chiar ma gandeam ca nu a vazut nimeni intrebarea si ma pregateam sa mai fac sapaturi. Merci
PS - Am vazut pozele din Singapore si sunt
fetelor frumoase
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
Asteptam primul Paste din viata printului
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
oani_2002 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui cristies
Duceti-va!!! Stii reclama la prezervative cu copilul care se tavaleste pe jos in magazin? Asa se vor simti cei veniti la restaurant cu gandul la fara obligatii. _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
Reclama nu o stiu, dar cu gandul la cei veniti la restaurant, daca nu gasesc pe cineva sa stea cu copiii (extrem de putin probabil), nu ma duc! Pacat de bani, ca nu-i ieftin deloc
Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies [Si altceva... sa nu-i pui pampers la botez... asta este de la bunica lui Matrix sau cum? Ca bunica-mea stia doar de scutece d-alea de se fierb pe aragaz... _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
Cred ca a updatat cineva.
Mirela fericita de Mara Ioana
cris_mario spune:
citat din mesajul lui cristies Marse, sunt geniale sfaturile! Daca te iei dupa ele speli copilul din an in Pasti si il pupi doar in poze... Eu am pus la punct o matusa care mi-a zis sa nu-l mai arat la oglinda... s-a simtit foarte prost si a plecat suparata chiar in ziua de Paste, chiar mi-a parut rau de ea dar nu mai rezist la atatea prostii... Si altceva... sa nu-i pui pampers la botez... asta este de la bunica lui Matrix sau cum? Ca bunica-mea stia doar de scutece d-alea de se fierb pe aragaz... _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cris_mario spune:
citat din mesajul lui oani_2002 Aproape termin si cap. asta. MIREMIA - e tare, tare scumpica printesa ta. LOREX - eu nu spal sanii deloc. De lene si pt ca cred in 1/2 aia care zice ca se usuca pielea si mai bine nu. felicitari pt cresterea in greutate a bobitzei EVYME - felicitari pt tinuta. Ce de lucrusoare frumi ai luat pt bebe. Ce marime ai luat? Pt 3-6 luni? CRIS_M - m-au terminat Alexandra si Mario. SUnt atat de dulci si veseli, amandoi. Ce fratior atent pare Mario. CRISTIES si ONITZA - felicitari pt micii crestini. SUnteti f frumoase amandoua, iar despre Alexis si Daniel nu mai zic nimic, ca m-am topit toata AL3CSA, ANA_G - la noi nasul o sa tina copilul, ca nasa nu e ortodoxa. Deci se poate si asa. Trimit, ca mai nou mi se cam inchide neasteptat calculatorul si sa nu pierd tot. mai am niste ferestre deschise sa raspund Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006) |
daaa este fff atent cu ea,o plimba cu carutul ii "citeste" povesti,etc..sunt tare mandra,ms
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...
cris.dogarel spune:
am vorbit cu DASTEFA si Miruna iar e rau.i-am dat nr. catalutzei care ii recomandase medic prin lorex. era terminata, plangea; miruna a fost ok, apoi de joi iar i s-a deterioratstarea si iar i-au vazut ceva la radiografie.... nu f clar, e inca sub antibiotice, nu face febra, dar...nu e ok. eu sper sa vina la bucuresti, ca zicea ceva ca acolo la iasi, odata internat/preluat de un medic nu te mai poti schimba. nu stiu, ma enerveaza ca nu ii dau de cap; nici nu prea au ajutor, sotzul sta cu cea mare. suferinta multa, stres mare.
dastefa
Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze
povestea noastra
cristies spune:
citat din mesajul lui oani_2002 Reclama nu o stiu, dar cu gandul la cei veniti la restaurant, daca nu gasesc pe cineva sa stea cu copiii (extrem de putin probabil), nu ma duc! Pacat de bani, ca nu-i ieftin deloc Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006) |
Uite-o!!!
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
cris_mario spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 eu is cam in butoi nush ce drq am............... e luni azi, poate de aia............. as plange non stop......................de ce????????????????? eu cred ca dau delete la sot................. Bea de Ivan, iubirea noastra! Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Poze |
sa treaca stareaaa
o printesa grabita...