Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (29)"
Raspunsuri - Pagina 10
myky791 spune:
cris mario faine poze!
eu ink nu mam invrednicit sa le descarc in calc si sa mai pun pe webshots.
de fapt nu prea am timp nu stiu kand trece asa repede.
Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)
myky791 spune:
larisel sati traiasca printesele. ce ochi albastri au... o sa dea baietii pe spate cand sor face mari
Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)
bubu_bu spune:
NEATA FETELEEEE!multumim de cafea...eu una dubla
cap trecut:
-operatia e rozalie si rosiatica la efort....cea de la apendicita s-a albit frumos asa sper sa se faca si asta
-mariucasara..vazut 2 puiti eleganti frumosi frumosi domle'!
-rlc_sandor-vazut casianfalcutle lui dragalase...imi pare rau ca ati fost la spital cum au zis si fetele trece
-ana_g raul tine capsorul de mult timp si cum au zis si fetele trebuie sa stau cu fata langa el sa se sprijine cand oboseste
-beamultumim pentru dulce
-onitza felicitari pentru micutul crestin,iar kg da-le incolo nu vezi ce ne face bea,imi pare rau ca aud de febra
-ana_g iepurasul il tine el bine dar pumnutul cum il savureaza iar ochiiti-am mai zis....de vis
-larisella multe lunite fetelor....ce frumoase si dolofanele si ce mai sunt ca 2 papusele...si asa ca sa stii mi se pare ca alena e mai mult a ta si natalia a lui tati....sa nu te superi te rog dar cand o vad pe alena imi sare in ochi asemanarea cu tine...oricum sunt foarte frumoase si au niste ochi
gata acum de cap asta:
-ale1212xa ioiii ca tare e singur se descurca e baiat mare
-larisel si eu tot cu tarate i-am dat lui raul ca ai aparusera ca niste cosulete si i-au trecut repede....merita incercat
-decenuela o sa fiti frumosi si eleganti cu noile achizitii
-cris.mario ce we plin ai avut dar frumos in familie
-plateea si la raul folosim de cateva sapt pampers nr 3 sunt super super si mi se pare ca miros cam a crema dar nu urat e placut si el se simte bine cu ele si tin tata pisu cam 12 ore cat zic ei toata noaptea il las ca el face kk abia la 10 11 dimi,iar legat de km eu una as pleca ar na cu opriri sa se dezmorteasca
-cris mario
-xela 07 eu inca nu am iesit cu raul ca la noi locuri pt nefumatori nu prea sunt si cum eu fumez la cafea nu prea mere fara si cu raul nu pot si na...asteptam terasele sa stam afaraador si eu sa stau cu sotul la cafea si sa vb vrute si nevrute asa ca sa va fie de bine
-cristies multumim de tratatie si felicitari pentru crestinare asteptam pozele
-mariucasasra chiar evenimente serioase la voi in familiepentrecere nu gluma
-miremia-e o scumpa si frumoasa si cuminte cum sta ea la baita si in relaxul ei
-evyme ai facut ceva achizitiiale "pustiului"super dragute si ale tale tot asa comode frumoase mamica sexi sa va simtiti bine in ele
-miki mica ADEVARAT A INVIAT!bine ai revenit
-myky791 sa treaca uratii de colici
-onitza felicitari pentru reusita si pentru crestinare
-cris.dogarel!amr 3 kgsingaporeioiiii ce mi-ar placeeeee
-cris mario fetita ta e o delicioasa si veselie veselie toatasi mai e si nascuta odata cu raul hihi...mario e cam mandru de surioara nu?!sunt doi copii reusiti mamico!
-danyela imi pare rau ca nu ai vazut colajul da-mi o adresa de mail poate reusesc sa-ti trimit
gata acum sa va zic ca am lipsit ca am fost la mama sa dorm si raul a ramas cu sotul si eu am dormit ieri pana la 13 si dupa papa am mai dormit pana la 6 si dupa am venit acasa ca mi-a fost dor de fiul meusi asa ca sunt odihnita gata de o noua saptamananoi facem botezul in 15 mai si nu am luat nimicma mai inspir de la voi
o zi frumoasa fetele!
poze
al3csa spune:
Buna dimineata si de la noi
Am vrut sa intru si ieri dar mi-a fost fff rau nu ma mai puteam tine pe picioare .. mi-am lasat sotl cu copilul si am doarmit de la 6 pana la 9 jumate seara m-am trezit am facut baie lu bebe si pe la 12 m-am culcat iar pana azi dimineata la 7 si park tot mi-e somn ..
danyelana nu pot sa-ti trimit pe mail ca este ff mare are 35mb intra pe mess te rog si ti-l trimit asa
de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR) 23.01.2010
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
Povestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
cris_mario spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cris.dogarel
cel mai mult imi plac alea in care e cu mario. e asa zambaretz mereu? si aia in care face okii mari la elefant. si aia in care doarme zambind la tine pe piept. esti o slabanoaga!nu mai calca, mananca in timpul ala! Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 3 kile! poze povestea noastra |
ms de compli
daaa,Mario asa este mereu zambaret si VORBARET
mananc muuult,deja am pus 2 kile
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cris_mario spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui larisel
Ce dulceatza... din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena Albume: L0-3; L4; L5 |
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...
bubu_bu spune:
la multe lunite andrei ioan,petra anastasia si irina
la multe lunite pentru ieriana miruna,bogdan christian si sara maria
poze
cris_mario spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danyelana Am admirat pui frumosi de Larisel si de Cris.m Ce dulcei Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 Asteptam primul Paste din viata printului pozele mele "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire |
o printesa grabita...