Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (29)"

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui myky791

cris mario faine poze!
eu ink nu mam invrednicit sa le descarc in calc si sa mai pun pe webshots.
de fapt nu prea am timp nu stiu kand trece asa repede.

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

asteptam

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bubu_bu

mooooama cata placinta!ma scuza-ti ca m-am intins atata

poze

multam de aprecieri...sunt mandra de puii mei(cioara....)

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Cris M ai 2 copii superbi.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

iti multumesc,la fel si tu

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Buna dimineata si de la noi

Am vrut sa intru si ieri dar mi-a fost fff rau nu ma mai puteam tine pe picioare .. mi-am lasat sotl cu copilul si am doarmit de la 6 pana la 9 jumate seara m-am trezit am facut baie lu bebe si pe la 12 m-am culcat iar pana azi dimineata la 7 si park tot mi-e somn ..

danyelana nu pot sa-ti trimit pe mail ca este ff mare are 35mb intra pe mess te rog si ti-l trimit asa

de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR) 23.01.2010

DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

Poze
Povestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

imi pare rau ca te simti rau sa treaca

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Alecsa, imi pare rau ca nu te-ai simtit bine. Cand o sa ai timp poate reusesti sa mi-l dai

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

Asteptam primul Paste din viata printului

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

al3csa mamica sa treaca starea asta,sa te ingrijesti...io stiu fructe vitamine odihna

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

buna dimineata!!! lapte cu cozonac in continuare, cafea doar pe gustate de la sot, atat!
bubu_bu, da, are niste ochisori... cioara ce sunt e tot mai "vorbaret" pe zi ce trece, aproape ca nu-i fac fata.
il plimbam prin casa si a remarcat mastile "venetiene" pe care le am agatate pe undeva si a devenit brusc ff absorbit de ele. asa ca am luat una si i-am agatat-o deasupra leaganului in care sta peste zi (s-a prins ca in patut se doarme noapte, asa ca nu-i place peste zi acolo). isi misca picioarele si se misca si masca. e stralucitoare, are si un mic clopotel, PERFECT! dar tot eu sunt cea mai "stralucitoare" jucarie pana la urma.

onitza,cristies, felicitari pentru botez! asteptam poze
apropo de tinuta pt botez, eu as vrea sa impusc 2 iepuri de-odata. adica...pe 15 mai avem o nunta in familie (fata nasilor), doar ca eu nu pot merge, ca il am pe asta micu, deci nici sotul. asa ca noi vom merge doar la cununia religioasa, 2-3 ore pot lipsi, iar la masa vor merge socrii mei. asa caaa....o sa-mi iau o tinuta care sa mearga si la biserica la nunta, si la botez, zic bine?...sper sa mai dau macar 1-2 kg din cele 5 ramase!!! (zise ana mai luand o gura de biscuite umplut cu ciocolata).

mama lui STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ANA, tu faci ca mine, te gandesti la slabit in timp ce papi ce e interzis...zise Onitza cu gura plina de saratele.

CUSCRA, vai ce printesa frumoasa mi-ai facut! Pai mie-mi vine sa vin de pe acum la petit, crezi tu ca amrabdare pan's-or hotari copiii. E f dulce si haioasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Parca alexutza spunea la un moment dat despre botez ca nu l-a programat .. Nici eu .. Habar nu am cand l-oi face plus ca nici nasi nu avem .. Stoul meu e f pretentios .. nu vrea pe oricine si asa ca nu am ales pe nimeni Eu as vrea sa fie prin vara botezul .. acum nu stiu .. vedem

de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR) 23.01.2010

DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

Poze
Povestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Alecsa, iti multumesc mult ca mi-ai trimis fisierul cu colajul

Cristies, este superb Am ramas fara cuvinte si am cu pufuletul in brate. Merci esti o artista

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

Asteptam primul Paste din viata printului

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput