LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**193**
Raspunsuri - Pagina 7
Monnvas spune:
Saby, e vorba de 2 intalneli:
1. Maine in IOR - propun ora 16 la statuia lui Cuza
2. Marti in Herastrau - vedeta serii: ghiocica Maria Cristiana.
tare-as vrea sa vad absolventa. Ai gatit-o cu f mult gust, parerea mea! Si a inceput sa aiba aer de domnisoara, nu mai e Yoda baietos!
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
inapreda spune:
Mi se pare minunat sa ai 2 minuni mici. Stiu ca greul e la dublu dar si satisfactiile sint pe masura. Si eu mi-am dorit mult gemeni. Felicitari si
Citat: |
citat din mesajul lui iuca Buna fetelor, La multi ani si din partea mea sarbatoritilor Petru Amalia Radu Am vazut multe poze cu copii frumosi si mamici frumoase. Am pus si eu cateva poze cu copii de 2 minuni Bianca Ioana si Bogdan Andrei - 20.04.2009 |
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
dyana27 spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DIN ULTIMELE 3 ZILE , si muuuuuuulti pentru mamici.
noi am avut un weekend plin, au venit nasicii cu puiutul lor si ne-am "dezmotat" si noi; initial imbracasem baiatul la costumas, cu camasuta... pana au venit nasii am ajuns in body si izmenute de marinar... ca nu se simtea baiatul comod; a fost o zi superba, cu bunicii langa noi, cu multa joaca si fericire, alergatura (mutzu in 2 labute, Andreiutz in 4); cred ca inteleg fetele cu 2 copii de ce zic ca e fericirea extrem de mare.... mi se umplea sufletul cand ii vedeam pe amandoi ca trag de aceeasi jucarie, se pipaie, se imping, oracaie ca si-au luat jucariile.... si daca mai aveam un miiiiiiiiiic semn de intrebare in legatura cu bebe2, acum a a disparut; clar mai vreau un bebe... si nu m-ar deranja sa fie tot baiat
mutzu a fost fantastic, a dansat si s-a plimbat printre toti (evident ca el se strecura si cine-l tinea de manuta trebuia sa faca super acrobatii sa se strecoare pe unde comanda "sefu"), a marait putin la taiat de motz, pentru ca el voia foarfeca nene, si o voia in clipa aia!!!!!!!!; de pe tavita a luat caticica, stetoscopul pe care l-a pus la loc ca sa ia repede briceagul-surubelnita si forfecuta (asta ca tot nu a reusit sa smulga foarfeca mare de la nasica); si cand eram noi mai atenti la mutzu, Andreiutul nasicii s-a repezit si a furat sticluta de bautura de pe tava ...a fost bestial, era nasu asa mandru de el ca stie baiatul clar ce vrea ; si a primit de la nasici o tricicleta pe care o adora, ne-a turbat si ieri si azi cu plimbatul prin casa, si calare pe ea, si s-o impinga el, sa cante, sa danseze pe melodiile alea...; si eu m-am dus sa-i iau antemetgatorul Vtech ca m-a disperat cum impinge toate scaunele prin casa, si evident ca pana la urma l-a platit surioara... ca asa face de obicei... si e maaaaaare dragostea si cu ala; ii place la nebunie, alerga toata casa cu el, abia apuc sa-l tin de tricou de ceafa ca-mi e frica ca-si rupe nasu' pe gresie... e ssuuuuuper incantat si de el... canta ala de 3 zile de ne-a tampit
si partea nasoala acuma... ca e si una din asta... dupa ce l-am culcat aseara a inceput sa maraie; cand m-am dus la el fgrigea tot, si tremura in ultimul hal; avea copilul un frison de am innebunit langa el; l-am tinut in brate, lipit de mine pana i-a trecut... si ne-am distrat toata noaptea cu 39 de grade, marait, plans in hohote cu manutele bagate pana la cot in gurita.... gingii umflate peste tot.... horror; si trebuia sa fac si tot posibilul sa nu faca prea mare scandalul ca dormea puiutul nasilor in camera de langa; azi a mai facut o tura de 38,7 si cam atat; dupa pranz s-a linistit, parca nu a mai rontait totul asa de rau si seara chiar a fost cumintel, s-a culcat imediat; l-am tot controlat, nu mai face febra, nu pare sa mai aiba ceva acum... oricum i-am dat nurofen la culcare... si sper sa scapam cu bine... si asteptam "dusmanul" care ne chinuie sa iasa la iveala (eu banuiesc o maseluta jos... om vedea)
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
cum am venit pe lume
inapreda spune:
Saby, scuze ca nu am spus nimic de absolventa, desi am admirat-o si m-am delectat cu fiecare poza in parte. A fost frumoasa tare, tinuta i-a venit de minune iar parintii au fost
PS. Si mie imi plac la nebunie hainutele de la Zara Baby.
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
novus spune:
Aoleuuuu era sa uit sa-mi felicit si aici ginerele ca la telefon l-am urat deja :
PETRU
1 AN
Cuscro
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
novus spune:
Amalia, Radu
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
saby spune:
citat din mesajul lui Monnvas Saby, e vorba de 2 intalneli: 1. Maine in IOR - propun ora 16 la statuia lui Cuza 2. Marti in Herastrau - vedeta serii: ghiocica Maria Cristiana. tare-as vrea sa vad absolventa. Ai gatit-o cu f mult gust, parerea mea! Si a inceput sa aiba aer de domnisoara, nu mai e Yoda baietos! Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) |
Maine nu cred ca ajungem in IOR ca e cam departe de noi, dar in Herestrau incercam sa ajungem sa cunoastem si noi frumoasa Maria Cristina dar sa fie dupa ora 16 sper.
Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
Anaan spune:
Salutare!
Sper sa se faca bine toti bebeii bolnaviori:Bris,David, Mutzu.De asemenea, Ina iti doresc sa iesi cat mai curand din supararea aia mare.
Am admirat-o pe Maia,eleganta si simpatica, si pe tinerii si frumosii ei parinti.
Am savurat fiecare fotografie a gemenilor Iucai...sunt minunati...sa-ti traiasca si sa aiba parte de tot binele din lume. Eu am ramas cu o afectiune profunda pentru gemeni, mai ales ca am avut si eu sarcina gemelara...dar n-a fost sa fie
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
saby spune:
citat din mesajul lui dyana27 LA MULTI ANI SARBATORITILOR DIN ULTIMELE 3 ZILE , si muuuuuuulti pentru mamici. noi am avut un weekend plin, au venit nasicii cu puiutul lor si ne-am "dezmotat" si noi; initial imbracasem baiatul la costumas, cu camasuta... pana au venit nasii am ajuns in body si izmenute de marinar... ca nu se simtea baiatul comod; a fost o zi superba, cu bunicii langa noi, cu multa joaca si fericire, alergatura (mutzu in 2 labute, Andreiutz in 4); cred ca inteleg fetele cu 2 copii de ce zic ca e fericirea extrem de mare.... mi se umplea sufletul cand ii vedeam pe amandoi ca trag de aceeasi jucarie, se pipaie, se imping, oracaie ca si-au luat jucariile.... si daca mai aveam un miiiiiiiiiic semn de intrebare in legatura cu bebe2, acum a a disparut; clar mai vreau un bebe... si nu m-ar deranja sa fie tot baiat mutzu a fost fantastic, a dansat si s-a plimbat printre toti (evident ca el se strecura si cine-l tinea de manuta trebuia sa faca super acrobatii sa se strecoare pe unde comanda "sefu"), a marait putin la taiat de motz, pentru ca el voia foarfeca nene, si o voia in clipa aia!!!!!!!!; de pe tavita a luat caticica, stetoscopul pe care l-a pus la loc ca sa ia repede briceagul-surubelnita si forfecuta (asta ca tot nu a reusit sa smulga foarfeca mare de la nasica); si cand eram noi mai atenti la mutzu, Andreiutul nasicii s-a repezit si a furat sticluta de bautura de pe tava ...a fost bestial, era nasu asa mandru de el ca stie baiatul clar ce vrea ; si a primit de la nasici o tricicleta pe care o adora, ne-a turbat si ieri si azi cu plimbatul prin casa, si calare pe ea, si s-o impinga el, sa cante, sa danseze pe melodiile alea...; si eu m-am dus sa-i iau antemetgatorul Vtech ca m-a disperat cum impinge toate scaunele prin casa, si evident ca pana la urma l-a platit surioara... ca asa face de obicei... si e maaaaaare dragostea si cu ala; ii place la nebunie, alerga toata casa cu el, abia apuc sa-l tin de tricou de ceafa ca-mi e frica ca-si rupe nasu' pe gresie... e ssuuuuuper incantat si de el... canta ala de 3 zile de ne-a tampit si partea nasoala acuma... ca e si una din asta... dupa ce l-am culcat aseara a inceput sa maraie; cand m-am dus la el fgrigea tot, si tremura in ultimul hal; avea copilul un frison de am innebunit langa el; l-am tinut in brate, lipit de mine pana i-a trecut... si ne-am distrat toata noaptea cu 39 de grade, marait, plans in hohote cu manutele bagate pana la cot in gurita.... gingii umflate peste tot.... horror; si trebuia sa fac si tot posibilul sa nu faca prea mare scandalul ca dormea puiutul nasilor in camera de langa; azi a mai facut o tura de 38,7 si cam atat; dupa pranz s-a linistit, parca nu a mai rontait totul asa de rau si seara chiar a fost cumintel, s-a culcat imediat; l-am tot controlat, nu mai face febra, nu pare sa mai aiba ceva acum... oricum i-am dat nurofen la culcare... si sper sa scapam cu bine... si asteptam "dusmanul" care ne chinuie sa iasa la iveala (eu banuiesc o maseluta jos... om vedea) diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!! cum am venit pe lume |
Offf saracu mutzu, ce chin trebuie sa fie pe copilasii astia cu durerile dintilor mi se rupe sufletul, un pup maaaaare pt. el sa-i mai aline putin durerea . Ma ia groaza cand ma gandesc ce ne asteapta si pe noi ca inca nu am ajuns la masele suntem tot cu 8 dintisori .
A si felicitari pt. dezmotare !!!
saby spune:
citat din mesajul lui inapreda Saby, scuze ca nu am spus nimic de absolventa, desi am admirat-o si m-am delectat cu fiecare poza in parte. A fost frumoasa tare, tinuta i-a venit de minune iar parintii au fost PS. Si mie imi plac la nebunie hainutele de la Zara Baby. Gina lu' Ian Ian are 1 an! |
Daaaaa eu is fan, cu toate ca imi par cam scumpute, pai am dat pe rochita ei cat am dat pe a mea si a ei e cat doua palme .