LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**193**

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui saby

Am pus si cateva poze dar nu prea multe ca trebuie sa le primesc http://www.flickr.com/photos/39734204@N04/4510538670/in/photostream/.

Ce frumuseti de fete avem aici !!!
Maia e totala cu ochelarii de soare, are aer de vedeta !!
Saby tu esti o frumoasa spanioloaica !!

De abia astept sa va revad !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Pisigri, bine ca te-ai indurat si ne-ai aratat-o si noua pe Pisilinca frumusica !! Sa pui poze mai des si sa nu mai crezi ca esti nebagata in seama !!

Florinela, Platinatu' zici ca-i fetita asa delicat e !!
Sanatate multa va doresc !

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Fetele spuneti-mi si mie despre ce intalneala e vorba ca nu am fost pe faza si poate ajungem si noi.

Georgiana sanatate multa Brisucai , si noi am avut ceva asemanator sapatamana trecuta toata familia, adica si eu si Adi si soacra-mea si Maiuta dar la ea s-a manifestat doar cu o voma in jet intr-o noapte dea m-am speriat groaznic si eu si ea ca ne-a luat din somn si cu doua dimineati cu diarie, la noi a fost mai nasol in sensul ca am facut si febra, dar sa vezi ce faza ciudata ca pe toti starea asta rea nu ne-a tinut decat 24 de ore, dupa ziceam ca nu am avut nimic. Eu cred ca a fost ceva virus ca prea am fost toti unul dupa altul cu aceleasi simptome.

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui saby

Am pus si cateva poze dar nu prea multe ca trebuie sa le primesc http://www.flickr.com/photos/39734204@N04/4510538670/in/photostream/.

Ce frumuseti de fete avem aici !!!
Maia e totala cu ochelarii de soare, are aer de vedeta !!
Saby tu esti o frumoasa spanioloaica !!

De abia astept sa va revad !!

Am implinit 1 anisor !

Si eu astept cu nerabdare intalnirea, imi este tare dor de voi toate !!

Pisigri da-mi si mie un link unde o pot vedea pe Pisilinca ca eu iar nu am fost pe faza .

Si sa nu uit acum cat inca se mai poate...
LA MULTI ANI PETRU
LA MULTI ANI RADU
LA MULTI ANI AMALIA

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310

Salutare,

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE AZI!

Bris a trecut printr-un fel de enterocolita, in sensul ca 4 zile a "zacut" cu febra si fara alte simptome si in ultimele 2 a facut diaree si a vomat, insa asta a durat putin - in sensul ca scaunele nu au fost f dese iar a fost doar o intamplare, nu s-a repetat! M-am luptat sa o hidratez si sa o tin pe picioare pentru ca a fost atat de slabita incat a avut o zi in care nu a mancat nimic: decat lapte, suc de fructe si apa!

A fost groaznic, am cateva ore de somn adunate saptamana asta... febra a depasit 40 si am stat cu sufletul la gura!!! Fiind prima "abatere" de la super tonusul ei... mi-a fost enorm de greu sa o vad asa. In afara de medicatie, am stat pe post de prelungire a trupului ei firav de zici ca eram siameze!

Acum e mult mai bine, a inceput sa pape si sper sa recupereze rapid!

In rest... toate bune! Revin cu poze si povesti.

G

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009

Offf, prin ce ati trecut si voi! siamezele, iti urez sa te alerge prin casa cat de curand!

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Buna fetelor,

La multi ani si din partea mea sarbatoritilor
Petru
Amalia
Radu

Am vazut multe poze cu copii frumosi si mamici frumoase.

Am pus si eu cateva poze cu copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Petru, indian buclat
Amalia
Radu

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Eu nu stiu ce sa fac cu Bianca ca tare isi suge degetelul. Am incercat cu leocoplast sa ii pun pe degetele si se enerveaza ca nu ii place, plange, il suge si asa pana se inmoaie leocoplastul si cade.
Aveti metode de dezvatat?

Mergi la inceput

Georgiana, multa sanatate lui Bris !! Cred ca e cumplit sa-ti vezi copilul bolnav, nici nu vreau sa ma gandesc !

InaPreda, imi pare rau ca nu e totul ok la voi, sper sa revina lucrurile la normal cat mai repede !!

Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iuca

Am pus si eu cateva poze cu copii

de 2 minuni Bianca Ioana si Bogdan Andrei - 20.04.2009

Ce frumosi sunt !!

Si Alexandra are caciulita la fel ca Bianca !!

Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput