LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**193**

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Iuca ai doi copii frumooooooosi , iar motata are niste ochisori in ultima poza de o sa dea pe spate toti baietii .

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Fetele am fugit la ca maia mea s-a trezit de doua ori pana acum plangand , prevad o noapte furtunoasa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Si eu merg la !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui saby

Fetele am fugit la ca maia mea s-a trezit de doua ori pana acum plangand , prevad o noapte furtunoasa .

O, da, si noi tot la a 2a repriza de urlat suntem. Si eu imi fac bocceluta ca prevad aceeasi jale.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

si dezMOTZarea

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Anaan, uitai, tot voiam sa-ti raspund: regretul meu e ca n-am sters-o macar un semestu in facultate cu Erasmus. Deh, proaspat casatoriti, daca nu dormeam bot in bot era tragedie mare... Si ma enerveaza ca si colegii mediocri au avut acces la o scolarizare mai profesionista. Da' las' ca-mi scot parleala la anu' in Belgia. Si dupa ce fac bb2 caut musai un postdoc, sa vezi atunci distractie, prin tari straine cu 2 gandaci

Cat despre sarcina ta gemelara poate mai faci o fratioara sau un surior pt Andrei Chit ca nu anuleaza pierderea...

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Am admirat si eu gemenii Iucai (cred ca e cam devreme ca sa o dezveti de degetel, iti zic mai jos o poveste, da' merge dupa 2 ani) si dezmotatul Mutz, cum sta el cu panglica pe cap... Mai, sunt deliciosi copiii vostri!

Povestea: o prietena a noastra, AP avant la lettre, avea aceeasi problema cu baietelul. Si i-a facut urmatoarea figura: avea el o pernuta pe care o iubea mult. Noaptea mama i-o tot fura si ii spunea ca au venit niste pitici rai si i-au furat-o si ca, daca vrea sa nu i-o mai fure, sa tzina bine de pernuta. Si uite asa a scos baiatul degetul din gura ca sa tzina perna Am mai povestit asta, dar poate n-ai fost pe faza...

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

M-am delectat si eu cu pozele puse de Saby. Tare mi-a placut ce am vazut. Frumosi toti 3

Si gemenii lui Iuca m-au dat pe spate cat de dragalosi pot fi. Abia astept sa-i cunosc

Brisuca si Mutzu, multa sanatate va doresc

Noi am veni maine in IOR, dar mai bine mai stam o zi acasa ca sa ne facem bine de tot, caci marti avem oaspeti de seama

Sa inteleg ca s-a stabilit si pt marti intalneala, parc Herestrau. Vroiam sa va propun sa veniti la mine, caci am curte cu leagan, si ii gasiti si pe invitati aici Dar cum vreti voi, venim si in Herastrau.

Organizez si eu o intalneala vineri pe 16, la Verde Cafe. Sper sa fie frumos sa putem sta si in curte. Sper sa veniti, va asteptam cu mare drag

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Ramona Trebuie sa-ti fie tare greu, dar noi suntem aici

Diana super pozele!!! Ce haios era mutzu cu fundita in par

Piciul meu inca nu doarme. A adormit astazi prima data la pe la 1 si a dormit doar 30 min asa ca a mai avut un somn de la 5 la 8. iar acum ne distram, caci nu are somn deloc

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Dyana, ce a ales Mutzu acolo? Chestia aia aurie e telefon sau ruj? Ca nu ma prinsei...

(7.03.2009)

Mergi la inceput