LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**193**

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27
..... pentru ca-i fac ciorbitza lu' mutzu pentru 2-3 zile (depinde cat de mancacios e)

cum o pastrezi pt 2-3 zile?

dragastoasa de

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Am nevoie, va rog frumos, de niste "instructiuni culinare"; dar va rog sa fie detaliate, ca pentru prostanaci

1. Cum faceti OMLETA la bebelusi? Cu ulei? Cu unt? Fara grasime? Ca o clatita? Sau mai "zmotocita? Ce mai puneti in ea, in afara de oua? Etc. etc.

eu ii fac normala, fara sare insa, cu cascaval(branza) putina sunca de pui, rosie, ardei ce am la indemana

dragastoasa de

Mergi la inceput

Citat:

Am nevoie, va rog frumos, de niste "instructiuni culinare"; dar va rog sa fie detaliate, ca pentru prostanaci

2. Cum altfel mai dati oul?

eu am inceput 1 pe sapt dimi moale cu unt si paine

dragastoasa de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Buna dimineata!

Ne-am intors si noi de pe meleaguri targovistene, dar tot in criza de timp... Ocupati, obositi, dar taaaaaaare multumiti de noi.

Elementul de noutate este ca... nu mai avem bebe, ci copilash!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrisimo28

Citat:
citat din mesajul lui dyana27
..... pentru ca-i fac ciorbitza lu' mutzu pentru 2-3 zile (depinde cat de mancacios e)

cum o pastrezi pt 2-3 zile?

dragastoasa de

pai o pasez pe toata la inceput, dupa ce se raceste si o pun in vase vidate; pun supica separata intr-un vas (dar nu f multa, ca mutzu nu vrea zeama, asa ca eu scad mult ciorbita si iese si mult mai gustoasa asa) si legumele pasate cu carnita in alt vas; eu am castronele zepter care se videaza cu aparat, dar nu le folosesc mereu; adica mai tin legumele si in recipiente cu capac simple, de la avent sau chicco... sau orice alta casoleta; ideea e ca iese mult mai gustoasa mancarea cand e facuta mai multa, si daca fac doar o portie nu are succes la mutzu

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
dezMOTZarea
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Buna dimineata!

Ina, ce eficienta ai fost dis-de-dimineata!

Niste raspunsuri pentru tine ( nici eu nu-s experta)

1. Omleta - ca Bianca:i-am amestecat-o si cu cartof fiert si putina smantana/iaurt...i-a placut ca a putut si sa manance singur...bineinteles ca s-a mazgalit intr-un hal fara de hal, dar a meritat si numai pentru zambetul de satisfactie de pe fata lui

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
2. Cum altfel mai dati oul?

3. Cum faceti sufleurile la cuptor? Sa-mi dati, va rog, si pasii de urmat, nu numai ingredientele.

4. Cine are timp si chef sa-mi mai dea si alte retete.

Va multu' tare, tare

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!

2. Fiert cu ceva legume, dar nu-i prea place; sau cu MBS
3. nu stiu

4.Peste cu orez si fasole verde:Intr-un vas de yena sau de teflon, cu capac,pun o bucata de peste fara oase, bine spalata, o mana de orez prefiert, o mana de fasole verde, putin usturoi, putin ulei de masline, putina apa( poti sa pui sos de rosii) si apoi bag marea combinatie la cuptor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adrisimo28

aceeasi sarcina cu andrei sau alta? scuze de intrebare...mai bine sa nu rascolesc

dragastoasa de

Nu-i bai, stai linistita. Aceeasi, si a fost totul caracterizat de medic drept excelent( un medic care m-a lasat balta cand aveam nevoie de el...dar asta e o poveste lunga)...dar la 35 de saptamani mi s-a rupt apa si cand mi s-a facut ecografia de dinaintea nasterii mi s-a spus ca unul dintre bebei nu mai are activitate cardiaca...Ce sa mai zic, ma bucur de ce am!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna dimineata mamici,

ne intoarcem si noi de dupa wk cu + 2 dintisori ... si mai urmeaza
acum ne laudam cu fabuloasa dantura compusa din 8 dintisori + 4maselute
cu altceva nu avem cu ce ne lauda
ce bine-ar fi sa traiasca/creasca micsunica-balerina cu aer(nici macar +apa ca nici de asta nu servim); mesele sunt incontinuare un cosmar (al meu ca ea se distreaza de minune)

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Neatza, fetele!
Inainte sa ma vaicaresc, o intrebare...Nu am prins ideea, dar Bianca e in vreun circuit prin tara??? Si vine la Galati? Cand, unde, cum??? Nu de alta, dar sa imi trag niste operatii estetice sa arat si eu a macar 25

Asa...Rares e un kkcios cu un kur de babuin. NU pot sa gandesc ce i-a declansat starea dar ma dispera. V-am spus ca maine ar fi programat pt vaccin, a 3-a oara Daca aman si maine va spune dr ca imi bat joc de ea, dar totusi o sa ma duc ca sa vada ca suntem kkciti.
Acum l-am culcat in fundul gol poate, poate ii trece iritatia.
M-am uitat si in gura lui nu vad nimic suspect.
De 2 zile ii dau doar orez fiert, banana si branza prospata. Si ceai de menta. Aaa, si Hidrasec. Azi dimi parca a facut mai adunat dar mi se pare ca cu mult mucus.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput