LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**193**

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Inntru tarziu deoarece....copilul meu "cel cuminte", adoarme la ore tarzii 23 cel mai devreme. Astazi s-a trezit la 11 dim.
Pupam si noi cu intarzaiere sarbatoritii si le uram :La multi ani!
Mamicile cu nopti nedormite le pupam si sa treaca odata dintii astia, ca si noi am patit-o rau rau la cei de sus....
Imi pare rau de bebei cu enterocolita, aveti mare grija....e vremea virozelor, a enterovirozelor....si-s pacatoase tare mai ales la febra mare si varsaturi. Aveti grija sa nu imprumutati jucarii si spalate bine dupa eneroviroza......Eu sunt socata de boala asta, sa nnu aud de diarei, febra, varsaturi ca fac atac de panica.
Ayla, Anca, Ina, ma bucur ca ati intrat si va salut!

Va pup pe toate, multumi....pentru aprecieri si incurajari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

MIHAELA

OLGA

DODO

ADRISIMO

ANAAN

SIMONAPRO

PISIK

MABABEI

ILINCA Cat despre palincanu mai beauuuuuuu! Te

GIA

AYLA

KEA

SABY

IUCA

MONNVAS

NOVUSsi ma bucur tare mult ca ti-am auzit glasciorul astazi

Va multumesc din suflet ca v-ati gandit la noi. Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Radu iar pt. mami BUBULINA o , anul trecut pe vremea asta eram amandoua la Elias

Amalia iar pt. mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

'Mneata,

Nu mai am somn de la 6; m-am spalat pe cap, am sterilizat sticlutele, am spalat vasele ramase de aseara am baut cafea cu tigara si acum va invit si pe voi la una; eu, oricum, o beau fara cofeina, asa ca beau si 7, 8 pe zi

L-am admirat pe Mutzu dezMOTat; ' mumos tare, ca de obicei.

Sper sa avem soare azi sa putem iesi la o plimbare luuuuuuunga si preluuuuuuungita. Ce va invidiez ca va puteti intilni chiar si-n fiecare zi daca aveti chef!

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Am nevoie, va rog frumos, de niste "instructiuni culinare"; dar va rog sa fie detaliate, ca pentru prostanaci

1. Cum faceti OMLETA la bebelusi? Cu ulei? Cu unt? Fara grasime? Ca o clatita? Sau mai "zmotocita? Ce mai puneti in ea, in afara de oua? Etc. etc.

2. Cum altfel mai dati oul?

3. Cum faceti sufleurile la cuptor? Sa-mi dati, va rog, si pasii de urmat, nu numai ingredientele.

4. Cine are timp si chef sa-mi mai dea si alte retete.

Va multu' tare, tare

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Am nevoie, va rog frumos, de niste "instructiuni culinare"; dar va rog sa fie detaliate, ca pentru prostanaci

1. Cum faceti OMLETA la bebelusi? Cu ulei? Cu unt? Fara grasime? Ca o clatita? Sau mai "zmotocita? Ce mai puneti in ea, in afara de oua? Etc. etc.

2. Cum altfel mai dati oul?

3. Cum faceti sufleurile la cuptor? Sa-mi dati, va rog, si pasii de urmat, nu numai ingredientele.

4. Cine are timp si chef sa-mi mai dea si alte retete.

Va multu' tare, tare

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!

1. Eu am facut omleta la teflon fara ulei sau alte grasimi. De fapt am facut un fel de scrambled eggs (asa mai smotocita. cred ca poti sa ii pui putin unt sau branzica si niste rosii sau alte legume

2. Oul i-l dau cu MBS. In legume mi se pare tare scarbos. Adica eu una nu as manca asa ceva. Si in plus nu cred ca daca in loc de carne la pranz i-as pune ar fi satul

3. Despre sufleuri stiu ca m_monique e experta. Ideea e sa ai un vas de yena (sau cum s-o scrie)

4. Dovlecei umpluti. Amesteci carne de pui cu putin orez si ce mai vrei tu (condimente). Umpli niste dovlecei pana pocnesc, ii pui intr-un vas de yena, torni niste apa cu suc de rosii si dai la cuptor. Se pot servic cu iaurt si smanatana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Deci mornin' everybody,

Acum ii dai lui Vladimir sa papae (uite ca am scris si in latina:))), bineinteles si apoi incerc sa fac curat si sa termin bagajele- plecam pe la 3.

Deci nu am cu cine sa ma vad la Cluj dintre voi:(. Asta e. Se pare ca nici la Timisoara...

Oricum se mai anunta plecari tot prin aceleasi orase si in plus Craiova, Galati, Constanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Deci mornin' everybody,

Oricum se mai anunta plecari tot prin aceleasi orase si in plus Craiova, Galati, Constanta.

GALATI ....uraaaaaaaaaaa venti la galati

dragastoasa de

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iuca

Buna fetelor,

Am pus si eu cateva poze cu copii

de 2 minuni Bianca Ioana si Bogdan Andrei - 20.04.2009

2 minuni frumoase.

dragastoasa de

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Salutare!

Am savurat fiecare fotografie a gemenilor Iucai...sunt minunati...sa-ti traiasca si sa aiba parte de tot binele din lume. Eu am ramas cu o afectiune profunda pentru gemeni, mai ales ca am avut si eu sarcina gemelara...dar n-a fost sa fie

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

aceeasi sarcina cu andrei sau alta? scuze de intrebare...mai bine sa nu rascolesc

dragastoasa de

Mergi la inceput