LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**193**

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

tare m-am bucurat de intalneala moldava (am admirat iar si iar pisilinca de nu ma mai puteam dezlipi de asa fetisoara cu zulufi)
am admirat si dezmotatul mutunel si gemenutii dulcei foc si maiuta domnisoara-rapitoare
ma bucur mult ca platinatul este bine; tinem pumnii sa dureze cat mai mult perioada asta buna
m-a luat cu fiori cand am citit de brizuca mica; nu vreau sa mai aud de vomitat si de-astea. Ma rog la Dumnezeu sa nu trecem prin asa ceva prea curand ca inca nu mi-am revenit si nu ma rezist psihic.

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 11 luni

Mergi la inceput

floric - imi pare tare rau
pasaie funduletul cu niste apa termala sa vezi ca face minuni
si daca mai pui si niste cicalfate.... poate-poate ai noroc sa se trezeasca (aproape)ca nou

avem 11 luni

Mergi la inceput

am experimentat si noi soldateii sambata insa nu ne-au placut
a mancat doar paine separat si gem separat

floric am gasit gutui in car4; mi le-a cumparat domnul sot si acum asteapta ziua cand sa le transform in gem (imi si facusem o strategie de preparare in ... masina de facut paine)
insa mi-a cam pierit elanul decand cu refuzul soldateilor

avem 11 luni

Mergi la inceput

constat ca iar am venit eu nevorbita si umplu pagina

avem 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Buna dimineata,

Va multumesc mult ptr aprecieri si eu abia astept sa va cunosc

Legat de degetel, de vreo 2 zile m-a inebunit cu el. Si cand mananca si cand doarme si afara, mereu il suge. Pana acum il sugea mai putin nu stiu ce are acum. Poate ii mai ies dintisori...noi avem doar 6 (fiecare)

Mergi la inceput

iuca - brazeltonul spune ca nu-i momentul acum sa dezvatam bebelusii de degetel sau suzi; anul 2 de viata este ff greu si frustrant pentru ei asa ca le trebuie "ceva" cu care se se auto-linisteasca Cica de cele mai multe ori "dezvatul" se produce singur cand dobandesc mai mult autocontrol sau putem "interveni" abia in anul urmator (bine, de intervenit putem oricand car nu este indicat si nu prea are rezultate acum decat in general traumatizante pentru ei)

pupacim mai ales degetelul buclucas

avem 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Neatza!

INA, eu omleta am facut la teflon, fara ulei, cu diverse verdeturi, un pic de branzica. Ou ii mai dau cu legume si parmezan, cu spanac, etc.
Buna idee cu ardeii umpluti. BIANCA. Eu azi am facut musaca, carne de pui tocata, cartofi, mirodenii, ou batut pe desupra si totul la cuptor. Probabil papam noi, ca Ana....

ANAAN, . Deci tu esti si mami de ingeras. Toata admiratia mea pt cum ai trecut peste aceasta suferinta. Si Ana tot la 35 saptamani s-a nascut.

OLI, noi venim si la voi maine, chiar ne face placere. Sa vedem insa cum stam cu mucisorii, ca s-au cam intensificat. De o saptamana nu are decat muci, nu evolueaza in niciun fel, nu stiu ce ar putea fi. Miercuri avem reprogramare la vaccin, suntem precum Raru cu vaccinul

FLORIC, sanatate multa lui Raru, sa va treaca funduletul rosu

GIANINA, felicitari pt dinti. Acum inarmeaza-te, ca urmeaza caninii. Noi avem deja unul si a fost cu cantec.

Ana doarme si nici nu stiu ce sa fac, iar am dilema daca sa o scot sau nu afara, m-am saturat de chestia asta. Nu e nici bolnava (nu ca as vrea sa fie, Doamne fereste!), nici perfect sanatoasa

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Apropos de deget, problema la noi nu e degetul, ci suzi. Ajunsese sa stea cu ea in gurita mai mereu si nu se linistea fara ea, asa ca am scos-o pe timpul zilei si incerc sa o linistesc prin alte metode, sa ii distrag atentia, etc. La somn i-o dau, pt ca altfel nu adoarme si chiar ma gandesc ce ne vom face cand va trebui sa renuntam de tot la ea. Eu nu o vad facand asta de bunavoie, cu toata stima pt Brazelton

Si un alt "issue" este biberonul. I-am luat o cana smechera, termoizolanta de la Avent, care are cioc din ala de 12+, un pic mai mare decat la canutele alea mici. Este mare, colorata, cu vacute, o frumusete. Refuza sa bea lapte din ea. Numai cand o vede o refuza. Azi a tras o data si a inceput sa urle, Nu vrea altceva decat biberon si nu orice biberon ci numai ala Avent, neaparat cu tetina normala (nu de canita) pe el.

Am citit ca cica ar trebui sa ii invatam sa bea din cana. Ma rog, acolo se zicea de cana normala, dar mie mi se pare un pic cam exagerata treaba, ca daca copilul sta semi-culcat dimineata sau seara, cum ii dau din cana aia? Dar macar din asta cu cioc sa accepte. Cred ca mergem la scoala cu bibele si suzi. Glumesc (speeer)

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Gianina multumesc mult ptr info

Mergi la inceput

Eu am inteles ca mai usor dezveti copilul de suzeta decat de degetel, plus ca degetelul face rau la dinti, daca il tine cu unghia in jos.

Nepotica mea a suferit dupa suzeta o zi-doua. Era un pic mai marisoara ca vorbea un pic si spunea "didi upta am-am" adica suzeta e rupta, a mancat-o catelul

Mergi la inceput